Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2015-04-29 ZASIJEDALA DISCIPLINSKA KOMISIJA FUDBALSKOG SAVEZA CRNE GORE Postupak protiv Budućnosti, Rudara i Berana
Di­sci­plin­ska ko­mi­si­ja Fud­bal­skog sa­ve­za Cr­ne Go­re po­kre­nu­la je ju­če, a na osno­vu pri­ja­ve Ko­mi­si­je za tak­mi­če­nje, po­stu­pak pro­tiv Bu­duć­no­sti, Ru­da­ra i Be­ra­na. Pod­go­ri­ča­ni se te­re­te za sla­bu or­ga­ni­za­ci­ju utak­mi­ce sa Su­tje­skom, ko­ja se od­no­si na osmi i de­ve­ti mi­nut pr­vog po­lu­vre­me­na, ka­da su na­vi­ja­či do­ma­će eki­pe uba­ci­li dvi­je dim­ne bom­be is­pred go­la go­stu­ju­će eki­pe.
– Ta­ko­đe, u 20. mi­nu­tu pr­vog po­lu­vre­me­na na istom mje­stu pa­le su i dvi­je ba­klje kao i jed­na dim­na bom­ba, zbog če­ga je utak­mi­ca bi­la pre­ki­nu­ta na dva mi­nu­ta – sa­o­po­šti­la je Di­sci­plin­ska ko­mi­si­ja.
Pro­tiv Ru­da­ra po­stu­pak je po­kre­nut zbog uba­ci­va­nja pi­ro­teh­nič­kih sred­sta­va na te­ren od stra­ne do­ma­ćih na­vi­ja­ča na me­ču sa Gr­bljem, a Be­ran­ci su se na­šli na ta­pe­tu jer ni­su ima­li elek­tron­ski se­ma­for u po­sled­njem od­i­gra­nom ko­lu sa Bo­ke­ljom.
Ko­mi­si­ja je sa­op­šti­la i to ko­ji igra­či ne­ma­ju pra­vo igra­nja u na­red­nom ko­lu. Zbog tri jav­ne opo­me­ne, me­če­ve ko­ji se igra­ju u su­bo­tu, pro­pu­sti­će: Ni­ko­la Če­le­bić (Bo­kelj), Ste­fan Mar­ko­vić, Jank Sep Kim (Mor­nar), Bla­žo Pe­ru­to­vić (Lov­ćen), Vla­di­slav Ro­go­šić, An­dri­ja Vuk­če­vić (Bu­duć­nost). Uz njih, pra­vo igra­nja ne­ma ni što­per Ru­da­ra Ne­ma­nja Mi­ju­ško­vić, ko­ji ima šest žu­tih kar­to­na.D.P.


Nov­ča­ne ka­zne za Bo­kelj i Ibar

Di­sci­plin­ska ko­mi­si­ja Fud­bal­skog sa­ve­za Cr­ne Go­re iz­re­kla je nov­ča­nu ka­znu FK Ibar, u iz­no­su od 300 eura, zbog sla­be or­ga­ni­za­ci­je utak­mi­ce 23. ko­la Dru­ge li­ge Cr­ne Go­re pro­tiv De­či­ća.
Uz Ro­žaj­ce, ka­znu će mo­ra­ti da pla­ti i Bo­kelj, jer ni­je do­bro or­ga­ni­zo­vao meč 27. ko­la sa Ze­tom u Ko­to­ru (1:2).

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"