Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2015-04-29 KOŠARKA
SU­PER LI­GA ZA KA­DET­KI­NjE
Ru­dar – BKM 50:44 (9:11, 7:10, 17:12, 17:11)
Sa­la: ,,Ada”. Gle­da­la­ca: oko 175. Su­di­je: Ra­i­če­vić (Bi­je­lo Po­lje), Da­mja­no­vić i De­be­lje­vić (Plje­vlja).
RU­DAR: Šlju­kić, Nin­ko­vić, San­dić, Ga­če­vić 21, Ste­van­če­vić 2, Du­kić, Ba­no­vić 18, Vu­če­tić 2, Kr­va­vac, Ja­nju­še­vić 7, Vu­ja­no­vić.
BKM: Ba­kić 12, Li­či­na 4, Jel. Zo­go­vić 14, Jov. Zo­go­vić 2, Se­ku­lo­vić, Če­le­bić, Ta­tar 9, Bo­žo­vić, Mi­ro­tić 1, Anja Jo­vi­će­vić 2, Stri­ko­vić, An. Jo­vi­će­vić.
Vo­di­la se ne­iz­vje­sna bor­ba i na kra­ju do­ma­će, za­hva­lju­ju­ći do­broj igri Ga­če­vi­će­ve i Ba­no­vi­će­ve, do­šle do po­bje­de. Kod go­šći se is­ta­kla Je­le­na Zo­go­vić.M.N.

LI­GA ZA KA­DET­KI­NjE
Ru­dar – BKM 50:44 (9:11, 7:10, 17:12, 17:11)
Dvo­ra­na: SC „Ada”. Gle­da­la­ca: oko 50. Su­di­je: Ra­i­če­vić (Bi­je­lo Po­lje), Lac­ma­no­vić i Da­mja­no­vić (Plje­vlja).
RU­DAR: Šlju­kić, Nin­ko­vić, San­dić, Ga­če­vić 21, Ste­van­če­vić 2, Du­kić 2, Be­no­vić 18, Vu­če­tić, Kr­va­vac, Ja­nju­še­vić 7, Vu­ja­no­vić.
BKM: Ba­kić 12, Li­či­na 4, Je. Zo­go­vić 14, Jo. Zo­go­vić 2, Se­ku­lo­vić, Če­le­bić, Ta­tar 10, Bo­žo­vić, Mi­ro­tić, A. Jo­vi­će­vić, Stri­ko­vić, An. Jo­vi­će­vić.
Po­bje­dom nad Ba­sket kids Mon­te­ne­gr­om, ko­šar­ka­ši­ce Ru­da­ra su po­tvr­di­le dru­go mje­sto u svo­joj gru­pi i u raz­i­gra­va­nju za uče­šće na fi­nal­nom tur­ni­ru igra­će sa eki­pom No­vi iz Her­ceg No­vog. M.P.

SAR­VAJVL LI­GA KO­ŠAR­KA­ŠA – 8. KO­LO
No­vlja­ni se još na­da­ju
Iako je do kra­ja Sar­vajvl li­ge osta­lo da se od­i­gra­ju još tri ko­la, ko­šar­ka­ši ABS Pri­mor­ja još uvi­jek ima­ju te­o­ret­ske šan­se da iz­bo­re op­sta­nak u eli­ti iako ima­ju dvi­je po­bje­de ma­nje od Lov­će­na i Da­ni­lov­gra­da. Da bi osta­li u tr­ci neo­p­hod­na im je pr­vo po­bje­da sa vi­še od de­set po­e­na raz­li­ke u ve­če­ra­šnjem du­e­lu u Iga­lu od 19 ča­so­va pro­tiv Da­ni­lov­gra­da. U isto vri­je­me po­če­će su­sret u „Ni­kolj­cu“ iz­me­đu Je­din­stva i Ul­ci­nja, eki­pa ko­je su obez­bi­je­di­le op­sta­nak u eli­ti, dok će od 18.30 ča­so­va u Bu­dvi, Ce­ti­nja­ni po­ku­ša­ti da osvo­je mo­žda od­lu­ču­ju­će bo­do­ve u me­ču sa ot­pi­sa­nim Ori­o­nom.N.Z.

BRU­KLIN IZ­JED­NA­ČIO PRO­TIV ATLAN­TE
Mil­vo­ki mu­či Bul­se
Ko­šar­ka­ši Mil­vo­ki­ja ri­je­ši­li su da za­gor­ča­ju ži­vot Či­ka­gu. Bak­si su se dru­gim uza­stop­nim tri­jum­fom vra­ti­li u se­ri­ju. Go­ste su pred­vo­di­li Majkl Kar­ter Vi­li­jams sa 22 po­e­na i de­vet asi­sten­ci­ja i Kris Midlton sa 21 po­e­nom. Na dru­goj stra­ni naj­e­fi­ka­sni­ji je bio Dži­mi Ba­tler sa 20 po­e­na, dok je Ni­ko­la Mi­ro­tić za 18 mi­nu­ta uba­cio tri po­e­na. Na Is­to­ku je Bru­klin po­sli­je pro­du­žet­ka sa­vla­dao Atlan­tu i iz­jed­na­čio u se­ri­ji. Naj­za­slu­žni­ji za po­bje­du do­ma­ći­na bio je De­ron Vi­li­jams sa 35 po­e­na, pet sko­ko­va i se­dam asi­sten­ci­ja, a do­bro mu je asi­sti­rao Bruk Lo­pez sa 26 po­e­na i 10 sko­ko­va. U re­do­vi­ma go­sti­ju Džef Tig je uba­cio 20 po­e­na, uz 11 asi­sten­ci­ja, a De­mar Ke­rol 20 po­e­na, uz de­vet sko­ko­va. I Mem­fis je na Za­pa­du pro­pu­stio pri­li­ku da za­vr­ši po­sao sa Por­tlan­dom. Od po­bjed­ni­ka naj­bo­lji je bio De­mi­jan Li­lard sa 32 po­e­na i se­dam asi­sten­ci­ja, dok se od po­ra­že­nih is­ta­kao Mark Ga­sol sa 21 po­e­nom.N.Z.

Is­tok
Bru­klin – Atlan­ta 120:115 (pp) (2:2)
Či­ka­go – Mil­vo­ki 88:94 (3:2)
Za­pad
Por­tland – Mem­fis 99:92 (1:3)


MA­DRI­ĐA­NI PO­KU­ŠA­VA­JU DA DO­VE­DU SRP­SKOG PLE­JA
Te­o­do­sić na me­ti Re­a­la
Po­što bi Ser­hio Ro­dri­gez i Ser­hio Ljulj već sle­de­će se­zo­ne mo­gli da ka­ri­je­ru na­sta­ve u NBA li­gi, čel­ni­ci Re­a­la po­ku­ša­će da do­ve­du Mi­lo­ša Te­o­do­si­ća. Špan­ski me­di­ji na­gla­ša­va­ju da će bi­ti vr­lo te­ško da se CSKA na­go­vo­ri ka­ko bi pu­stio Te­o­do­si­ća. Pred­sjed­nik mo­skov­skog ve­li­ka­na Va­tu­tin ve­li­ki je po­što­va­lac Te­o­do­si­će­vog umi­je­ća i pro­šlog lje­ta mu je po­nu­dio bo­gat ugo­vor ka­ko bi ostao u Mo­skvi do ju­na 2017. go­di­ne. Re­al ta­ko­đe ima u pla­nu da do­ve­de Džej­so­na Gren­dže­ra iz Uni­ka­he.N.Z.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"