Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2015-04-29 BUDVA OSVOJILA VRIJEDNE BODOVE NA GOSTOVANJU PRIMORCU U 4. KOLU MINI LIGE VATERPOLISTA
Vide finale plej-ofa
Budvani blizu drugog mjesta Vide finale plej-ofa Primorac – Budva 6:7 (0:1, 1:3, 3:0, 2:3)
Ba­zen „Nik­ša Bu­ćin”. Gle­da­la­ca: 300. Su­di­je: Iva­nov­ski, Ar­na­ut (Her­ceg No­vi). Igrač vi­še: Pri­mo­rac 12 (4), Bu­dva 6 (2). Pe­ter­ci: Bu­dva 2 (1).
PRI­MO­RAC: U. Br­gu­ljan (osam od­bra­na i pe­te­rac), Ce­la­tis, Bu­la­to­vić 1, Kri­je­što­rac, M. Br­gu­ljan, Lat­ko­vić, To­do­ro­vić, Ra­do­njić 2, Mat­ko­vić, Kri­vo­ka­pić 2, Vu­ka­so­vić, Pe­ro­vić, An­dro­vić, Sa­ve­ljić 1.
BU­DVA: Kralj (11 od­bra­na), S. Ćet­ko­vić, Đur­đić 3, P. Ćet­ko­vić 1, Ko­va­če­vić, Vu­ja­še­vić, Vuk­mi­ro­vić, Ten­že­ra, Mu­ri­šić, Ra­du­no­vić 2, Fra­ne­ta, Mi. Ko­na­tar, Mi­tro­vić 1.
Mi­ni­mal­nom po­bje­dom na go­sto­va­nju di­rekt­nom ri­va­lu va­ter­po­li­sti Bu­dve su po­ve­ća­li za­li­hu u od­no­su na tre­će­pla­si­ra­ni Pri­mo­rac i dva ko­la pri­je kra­ja mi­ni li­ge prak­tič­no obez­bi­je­di­li fi­na­le plej-ofa sa Ja­dra­nom.
Do­ma­ći ni jed­nom ni­su bi­li u vođ­stvu, u pr­vom po­lu­vre­me­nu ni­su is­ko­ri­sti­li pr­vih šest na­pa­da sa igra­čem vi­še pa je na se­ma­fo­ru pi­sa­lo 1:4. Ras­pu­ca­li su se, me­đu­tim, na­kon od­mo­ra i go­lo­vi­ma Ra­do­nji­ća, Bu­la­to­vi­ća i Kri­vo­ka­pi­ća uspje­li da iz­jed­na­če na 4:4. To ni­je mno­go po­re­me­ti­lo go­ste ko­ji su u če­tvr­toj če­tvr­ti­ni go­lom re­pre­zen­ta­tiv­ca Bog­da­na Đur­đi­ća vra­ti­li pred­nost na svo­ju stra­nu 4:5. Iz­jed­na­čio je Ni­ko­las Sa­ve­ljić, ali su dva ve­za­na go­la Pe­tra Ćet­ko­vi­ća i Vuk­mi­ro­vi­ća zna­či­la da će vri­jed­ni bo­do­vi oti­ći za Bu­dvu.
– Igra­li smo hra­bro, ali ni­je­smo ima­li sre­će. Na­ša lo­ša re­a­li­za­ci­ja igra­ča vi­še i do­bar gol­man Kralj na go­lu Bu­dve su od­lu­či­li der­bi – re­kao je tre­ner Mi­o­drag Mi­ro­vić, či­ji Pri­mo­rac još ni­je ot­pi­san iz bor­be za dru­go mje­sto ali mu je osta­la sa­mo te­o­ri­ja. Vi­še raz­lo­ga za za­do­volj­stvo je imao stra­teg Bu­dve Ne­boj­ša Mi­lić: – Bio je ovo pra­vi der­bi. Ne­iz­vje­stan do kra­ja. Mi­slim da smo za­slu­že­no sla­vi­li – za­klju­čio je Mi­lić.Z.Š.


Ta­be­la
Ja­dran 3 3 0 0 38:14 12
Bu­dva 4 2 1 1 34:33 9
Pri­mo­rac 4 1 1 2 27:25 5
Ka­ta­ro 3 0 0 3 14:41 0

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"