Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2015-04-29 CRNOGORSKI STRUČNJAK OSTAJE NA KORMILU ZAGREBA
Vujović potpisao novi ugovor
Vujović potpisao novi ugovor
Ma­da ga je ka­ta­stro­fa­lan po­raz u re­van­šu če­tvrt­fi­na­la Li­ge šam­pi­o­na od Bar­se­lo­ne (21:43) ma­lo po­ko­le­bao, cr­no­gor­ski struč­njak Ve­se­lin Vu­jo­vić je ipak od­lu­čio da osta­ne na kor­mi­lu Zagreba. Vu­jo­vić je ju­če pot­pi­sao no­vi ugo­vor.
– Ne mo­že taj po­raz od Bar­se­lo­ne iz­bri­sa­ti sve do­bro što smo na­pra­vi­li, ali isto ta­ko to do­bro ne mo­že opra­ti taj sra­man po­raz. Čo­vjek sam ko­ji uvi­jek mi­sli da mo­že i že­li naj­bo­lje, a ušao sam u isto­ri­ju kao čo­vjek ko­ji je do­ži­vio naj­te­ži po­raz, što mi ne slu­ži na čast. Ni kao igrač, ni kao tre­ner ni­sam do­ži­vio ta­kav po­raz. Raz­mi­šlja­ju­ći o to­me za­što bih tre­balo da osta­nem tre­ner Za­gre­ba, sla­gao sam seg­men­te. Jed­na ve­li­ka stvar ko­ja je do­pri­ni­je­la ova­kvoj mo­joj od­lu­ci je bi­la lju­bav i to­pli­na Za­grep­ča­na, lju­di ko­ji me sva­ki dan sre­ću i go­vo­re mi sa­mo li­je­pe ri­je­či. Apla­uz ko­ji sam do­ži­vio je do­kaz da ra­dim ne­što do­bro i iskre­no. Lju­bav igra­ča i lju­di iz klu­ba ko­ji me okru­žu­ju je ta­ko­đe bio ve­li­ki pod­sti­caj – iz­ja­vio je Vu­jo­vić na konferenciji za novinare i do­dao: – Že­lim vi­dje­ti je­su li re­al­ne one na­še igre pro­tiv Ki­la, PSŽ-a i one sve do­bre utak­mi­ce ili je re­al­na sli­ka po­raz od Bar­se­lo­ne. Ka­ko ni­sam čo­vjek ko­ji se la­ko pre­da­je, od­lu­čio sam da osta­nem u Za­gre­bu.
Vu­jo­vić je re­kao da je u pre­go­vo­ri­ma bi­lo kal­ku­la­ci­ja ho­će li no­vi ugo­vor pot­pi­sa­ti na jed­nu, tri ili čak pet go­di­na.
– Na kra­ju smo se do­go­vo­ri­li da će sa­rad­nja tra­ja­ti sve dok bu­de obo­stra­nog za­do­volj­stva i bu­de­mo po­sti­za­li re­zul­ta­te ko­ji će se vred­no­va­ti plu­som, a ne mi­nu­som.
Di­rek­tor klu­ba An­te An­čić je is­ta­kao da će Za­gre­bov cilj u sle­de­ćoj se­zo­ni bi­ti pla­sman u fi­na­le SE­HA li­ge te još je­dan po­ku­šaj da se iz­bo­ri na­stup na faj­nal-fo­ru Li­ge šam­pi­o­na u Kel­nu. D.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"