Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Balkan - datum: 2015-10-18 MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA HRVATSKE RANKO OSTOJIĆ O IZBJEGLIČKOJ KRIZI Mađarska pokazala svoje najgore lice
Mi­ni­star unu­tra­šnjih po­slo­va Hr­vat­ske Ran­ko Osto­jić re­kao je iz­vje­šta­ču RTS-a da se Ma­đar­ska ne­pri­hva­tlji­vo po­na­ša, van svih evrop­skih stan­dar­da.
Mi­gran­ti iz prav­ca Sr­bi­je, iz To­var­ni­ka, pri­sti­žu u Opa­to­vac. Ne­ko­li­ko sa­ti ka­sni­je, oni na­sta­vlja­ju put ka gra­nič­nim pre­la­zi­ma sa Slo­ve­ni­jom. Iz­vje­štač RTS-a ka­že da je taj pri­hvat­ni cen­tar tre­nut­no pra­zan.
Osto­jić je iz­ja­vio da je Ma­đa­r­ska za­tva­ra­njem gra­ni­ce po­ka­za­la svo­je naj­go­re li­ce. To je, ocje­nju­je, ne­pri­hva­tlji­vo po­na­ša­nje, van svih stan­dar­da.
Is­ta­kao je i da Hr­vat­ska ne­će pra­vi­ti pro­ble­me Sr­bi­ji, i na­gla­sio da je Za­greb po­ka­zao da mo­že da do­no­si od­lu­ke.
Pri­je dva da­na Osto­jić je u iz­ja­vi „Ve­čer­njem li­stu” de­man­to­vao pi­sa­nje po­je­di­nih hr­vat­skih me­di­ja da je Hr­vat­ska za­tvo­ri­la „ze­le­nu gra­ni­cu” sa Sr­bi­jom kod Bap­ske. Osto­jić je re­kao i da se si­tu­a­ci­ja s pri­li­vom iz­bje­gli­ca iz Sr­bi­je i tran­spor­tom pre­ma Slo­ve­ni­ji po­la­ko nor­ma­li­zu­je.
Na no­vi­nar­sko pi­ta­nje da pro­ko­men­ta­ri­še iz­ja­ve iz Slo­ve­ni­je da ta­mo­šnja vla­da ne­ma plan C, Osto­jić je re­kao da je tran­sport i pri­hvat iz­bje­gli­ca do­go­vo­ren na ope­ra­tiv­noj ba­zi sa slo­ven­skom po­li­ci­jom.
„To je hr­vat­ski plan C, a ne slo­ve­nač­ki. Oni ni­su ima­li ni plan A, ni plan B. Sa slo­ve­nač­kom stra­nom do­go­vo­ren je pri­hvat iz­bje­gli­ca na tri gra­nič­na pre­la­za i to­ga će­mo se dr­ža­ti”, re­kao je Osto­jić.(RTS)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"