Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Kultura - datum: 2015-10-21 KONKURS TELENOR FONDACIJE ZA GRAFIČARE Izazov dizajnerima
Te­le­nor fon­da­ci­ja po­zi­va za­in­te­re­so­va­ne umjet­ni­ke ko­ji ima­ju is­ku­stva u obla­sti di­zaj­na da se pri­ja­ve na kon­kurs za gra­fič­ka di­gi­tal­na rje­še­nja ,,Iza­zi­va­mo te, uljep­šaj nam dan” ko­ji je u to­ku. Kon­kurs je otvo­ren do 2. no­vem­bra ka­da je kraj­nji rok da stva­ra­o­ci na svoj na­čin pred­sta­ve uti­caj di­gi­ta­li­za­ci­je i sa­vre­me­nih teh­no­lo­gi­ja na mo­der­nog čo­vje­ka.
Svi za­in­te­re­so­va­ni mo­gu da pred­sta­ve svo­je ide­je na te­me ,,Vir­tu­el­na evo­lu­ci­ja emo­ci­ja” i ,,Bu­duć­nost u na­sta­ja­nju”. Pet naj­bo­ljih rje­še­nja sa ovog kon­kur­sa bi­će ko­ri­šće­na za pro­du­ci­ra­nje i iz­la­ga­nje u Uprav­noj zgra­di Te­le­no­ra Cr­na Go­ra, a naj­kre­a­tiv­ni­ji auto­ri će bi­ti na­gra­đe­ni. Na­gra­da pod­ra­zu­mi­je­va ot­kup autor­skih pra­va gra­fič­kog rje­še­nja od stra­ne Te­le­nor fon­da­ci­je, a auto­ri sva­kog dje­la po­je­di­nač­no će bi­ti na­gra­đe­ni sa 1.500 eura.
„Na ovaj na­čin Te­le­nor fon­da­ci­ja že­li da pro­mo­vi­še kre­a­tiv­ne stva­ra­o­ce iz Cr­ne Go­re i omo­gu­ći im da kroz umjet­nič­ki iz­raz pri­ka­žu bu­duć­nost i uti­caj mo­der­nih ko­mu­ni­ka­ci­ja na ljud­ske emo­ci­je. Vje­ru­je­mo da na ovaj na­čin mo­že­mo do­pri­ni­je­ti afir­ma­ci­ji umjet­ni­ka i raz­vo­ju umjet­nič­ke pro­duk­ci­je kao i una­pre­đi­va­nju kul­tur­ne ra­zno­li­ko­sti u Cr­noj Go­ri”, is­ta­kli su iz Fon­da­ci­je.
Kon­kurs je otvo­ren za sve po­je­din­ce ili gru­pe ko­ji ima­ju pred­log za kre­a­tiv­na rje­še­nja. Cilj ovog pi­lot pro­jek­ta je pri­je sve­ga pro­mo­ci­ja i po­dr­ška umjet­ni­ka ko­ji stva­ra­ju u po­lju ar­hi­tek­tu­re i di­zaj­na. Vi­še in­for­ma­ci­ja o ovom kon­kur­su i de­ta­lje o pro­po­zi­ci­ja­ma mo­že­te na­ći na web stra­ni­ci Iza­zi­va­mo te, uljep­šaj nam dan, a pri­ja­ve i sva pi­ta­nja u ve­zi sa ovim kon­kur­som mo­gu se po­sla­ti na fon­da­ci­ja@­te­le­nor.me. A.Ć.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"