Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2015-10-21 SA KONSTITUTIVNE SJEDNICE SAVJETA SDP-A PORUČENO Krizu rješavati dijalogom
Po­treb­no je vra­ti­ti di­ja­log svih po­li­tič­kih či­ni­la­ca u in­sti­tu­ci­je si­ste­ma, pre­vas­hod­no u Skup­šti­nu kao no­si­o­ca su­ve­re­ni­te­ta svih gra­đa­na, i u okvi­ru in­sti­tu­ci­ja rje­ša­va­ti dru­štve­ne i po­li­tič­ke pro­ble­me. To je is­tak­nu­to na ju­če­ra­šnjoj kon­sti­tu­tiv­noj sjed­ni­ci sa­vje­ta So­ci­jal­de­mo­krat­ske par­ti­je. Ka­ko je sa­op­šte­no, na kon­si­tu­tiv­noj sjed­ni­ci sa­vje­ta ana­li­zi­ra­na je ak­tu­el­na po­li­tič­ka si­tu­a­ci­ja u Cr­noj Go­ri.
– Sa­vjet So­ci­jal­de­mo­krat­ske par­ti­je će u na­red­ne če­ti­ri go­di­ne vo­di­ti Ri­fat Ras­to­der, osni­vač i je­dan od naj­i­stak­nu­ti­jih čla­no­va SDP-a u pro­te­klih 25 go­di­na. Čla­no­vi sa­vje­ta, njih 42, ugled­ni su pro­fe­so­ri, na­uč­ni­ci, pu­bli­ci­sti i dru­gi jav­ni rad­ni­ci ko­ji će u na­red­nom pe­ri­o­du raz­ma­tra­ti stra­te­ška pro­gram­ska opre­dje­lje­nja SDP-a, da­va­ti pred­lo­ge i mi­šlje­nja ru­ko­vod­stvu par­ti­je i or­ga­ni­zo­va­ti dru­ge ak­tiv­no­sti ka­ko bi kroz ši­ro­ki di­ja­log lju­di, ko­ji ni­je­su nu­žno čla­no­vi na­še par­ti­je, do­šli do rje­še­nja za iza­zo­ve sa ko­ji­ma se Cr­na Go­ra su­o­ča­va – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju.
Kon­sti­tu­tiv­noj sjed­ni­ci sa­vje­ta pri­su­stvo­va­li su i pred­sjed­nik SDP-a i Skup­šti­ne Cr­ne Go­re Ran­ko Kri­vo­ka­pić, pot­pred­sjed­ni­ci i čla­no­vi pred­sjed­ni­štva par­ti­je.
V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"