Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija - datum: 2015-10-16 AMBASADA SAD U PRIŠTINI UPOZORAVA NA MOGUĆE NASILNE DEMONSTRACIJE Suzavcem protiv sporazuma Pred početak sjednice Skupštine Kosova, u skupštinskoj sali ponovo je aktiviran suzavac. Opozicija prijeti da će blokada parlamenta trajati sve dok se ne povuku potpisi sa Briselskog sporazuma i dogovora o demarkaciji sa Crnom Gorom
Ame­rič­ka am­ba­sa­da u Pri­šti­ni po­zva­la je svo­je gra­đa­ne na KiM da ne idu na Trg Maj­ke Te­re­ze jer se, ka­ko na­vo­de, oče­ku­ju de­mon­stra­ci­je ko­je mo­gu bi­ti i na­sil­ne.
Ovo upo­zo­re­nje am­ba­sa­de SAD u Pri­šti­ni do­šlo je na­kon što je u ko­sov­skom par­la­men­tu po­no­vo ba­čen su­za­vac, a sjed­ni­ca pre­ki­nu­ta pri­je ne­go je i po­če­la.
To se do­go­di­lo upr­kos ve­li­kom obez­bje­đe­nju pri­pad­ni­ka po­li­ci­je, ko­je je bi­lo na­ja­vlje­no, kao i naj­stro­že sank­ci­je za one ko­ji na bi­lo ko­ji na­čin bu­du po­ku­ša­li da u sa­lu une­su bi­lo ka­kav pred­met ko­ji bi mo­gao bi­ti zlo­u­po­tre­bljen.
I dok su u to­ku kon­sul­ta­ci­je pred­sjed­ni­ka par­la­men­ta Ka­dri Ve­se­lji­ja sa še­fo­vi­ma po­sla­nič­kih gru­pa, ko­ji­ma opo­zi­ci­ja ne pri­su­stvu­je, opo­zi­ci­o­ni po­sla­ni­ci i ak­ti­vi­sti opo­zi­ci­o­nih stra­na­ka su is­pred zgra­de par­la­men­ta na tr­gu, ko­ji nad­li­je­ću he­li­kop­te­ri Kfo­ra.
Zgra­du par­la­men­ta mo­ra­li su da na­pu­ste i svi no­vi­na­ri.
U me­đu­vre­me­nu u to zda­nje su ušli is­tra­žni or­ga­ni i fo­ren­zi­ča­ri ko­ji kon­tro­li­šu pro­stor. Oni su, ka­ko ja­vlja­ju pri­štin­ski me­di­ji, na­šli jed­nu ne­is­ko­ri­šće­nu su­za­vac bom­bu.
Po­sla­nik De­mo­krat­ske stran­ke Ko­so­va Me­li­ha­te Trm­ko­li je u iz­ja­vi za me­di­je re­kla da je glav­ni kri­vac za ovo sta­nje pred­sjed­nik Ve­se­li ko­ji ko­ga je op­tu­ži­la da ko­ke­ti­ra sa opo­zi­ci­jom.
Opo­zi­ci­ja, ko­ja od pre­mi­je­ra Isa Mu­sta­fe zah­ti­je­va da po­vu­če pot­pis sa bri­sel­skih spo­ra­zu­ma ili pod­ne­se ostav­ku, tvr­di da će na­sta­vi­ti da ome­ta rad vla­de i par­la­men­ta.
Pred­sjed­nik ra­di­kal­nog opo­zi­ci­o­nog po­kre­ta Sa­mo­o­pre­dje­lje­nje Gla­uk Ko­njuf­ca, tvr­di da je uno­še­nje su­zav­ca u par­la­ment po­mo­gla po­li­ci­ja, što po­li­ci­ja de­man­tu­je.
Port­pa­rol ko­sov­ske po­li­ci­je Ba­ki Ke­lja­ni od­ba­cio je, na­i­me, tvrd­nje Ko­njuf­ce da im je po­li­ci­ja da­la su­za­vac.
– Ni­je isti­na da je Ko­sov­ska po­li­ci­ja bi­lo ko­me da­la ili ne­ko­ga snab­dje­la su­zav­cem. To je po­ku­šaj da se dis­kre­di­tu­je Ko­sov­ska po­li­ci­ja – re­kao je Ke­lja­ni.
On je ka­zao i da po­li­ci­ja ima pri­pre­mlje­ne bez­bjed­no­sne mje­re u slu­ča­ju po­gor­ša­nja sta­nja.
(RTS)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"