Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Da odrobija godinu i plati 380.000 eura * Jačati vladavinu prava * Ne vraćam se direktno u politiku * Dvije tragedije obilježile doček * Osvojili ledom okovani Nevidio * Pomoć za ugrožene * Da odrobija godinu i plati 380.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-01-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Crnogorac pao s motora. Izlazi iz bolnice sav u gipsu, i dolazi mu brat u posetu.
-Pa šta je bilo brate? Šta si slomio?
-Kaže doktor da imam prelom rebra, frakturu mozga, iščašenje kuka, frakturu potkolenice i frakturu klavikule...
Kaže mu brat:
-A ne mogu ti ja to pamtit' brate. Ja ću reći majci da si umro!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Vijest dana - datum: 2015-12-23 DVIJE PUCNJAVE U JEDNOM DANU
U Nikšiću ranjena braća, u Beranama Radisav Rajović
U Nikšiću ranjena braća, u Beranama Radisav Rajović
U puc­nja­vi ko­ja se prek­si­noć, oko 23 sa­ta, do­go­di­la u lo­ka­lu Ba­se u Nik­ši­ću ra­nje­na su bra­ća Pre­drag (34) i Mi­loš Ba­le­tić (28), vla­sni­ci tog lo­ka­la.Oni su na­kon puc­nja­ve pre­ve­ze­ni u nik­šić­ku Op­štu bol­ni­cu.
Ka­ko je „Da­nu” ka­zao dr Ili­ja Aša­nin, di­rek­tor Op­šte bol­ni­ce, Pre­drag Ba­le­tić je za­do­bio pro­strel­ne ra­ne u pred­je­lu nat­ko­lje­ni­ce obje no­ge i za­dr­žan je na odje­lje­nju hi­rur­gi­je, dok je nje­gov brat Mi­loš ra­njen u pred­je­lu li­je­ve pot­ko­lje­ni­ce. Na­kon uka­zi­va­nja lje­kar­ske po­mo­ći, on je pu­šten na kuć­no li­je­če­nje.
Puc­nja­vi je pret­ho­di­la sva­đa iz­me­đu dvi­je gru­pe mla­di­ća. Po­li­ci­ja tra­ga za po­či­ni­o­ci­ma, či­ji iden­ti­tet je po­znat.
L.N.

Be­ra­nac Ra­di­sav Ra­jo­vić (44) ra­njen je u puc­nja­vi ko­ja se ju­če, oko 13.30 ča­so­va, do­go­di­la u cen­tru Be­ra­na. Ka­ko se sum­nja, na nje­ga je vi­še me­ta­ka iz pi­što­lja is­pa­lio su­gra­đa­nin Alek­san­dar Ra­ke­tić (38), ko­ji je uhap­šen od­mah na­kon va­tre­nog ob­ra­ču­na. Po­vri­je­đe­ni Ra­jo­vić je pre­ve­zen u be­ran­sku bol­ni­cu, gdje je pod­vrg­nut hi­rur­škom za­hva­tu. Lje­ka­ri su nam ka­za­li da je Ra­jo­vić za­do­bio pro­strel­nu ra­nu u pred­je­lu sto­ma­ka i da je nje­go­vo zdrav­stve­no sta­nje sta­bil­no.
Puc­nja­va se do­go­di­la u mo­men­tu kad je u cen­tru gra­da bo­ra­vio ve­li­ki broj lju­di. Oče­vi­ci su nam is­pri­ča­li da su me­ci le­tje­li na sve stra­ne i da pro­sto ne mo­gu da po­vje­ru­ju da ne­ko ni­je stra­dao.
–U mo­men­tu kad je glav­na grad­ska uli­ca bi­la pu­na na­ro­da, od­jed­nom se za­ču­la puc­nja­va. Okre­nuo sam se i vi­dio kako je­dan mla­dić is­pred koc­kar­ni­ce „Apeh“ pu­ca u prav­cu Ra­di­sa­va Ra­jo­vi­ća. Ra­jo­vić je po­čeo da bje­ži niz glav­nu uli­cu, a taj mla­dić je tr­čao za njim i pu­cao. Na­sta­la je ve­li­ka pa­ni­ka jer su me­ci le­tje­li na sve stra­ne. Pre­pla­še­ni na­rod je bje­žao na sve stra­ne. Je­dan me­tak je po­go­dio Ra­jo­vi­ća, ko­ji je na­kon to­ga upao u jed­no auto, ko­jim je od­ve­zen u prav­cu bol­ni­ce. Ko­nač­no je na li­ce mje­sta sti­gao i po­li­ca­jac, ko­ji je raz­o­ru­žao i uhap­sio mla­di­ća ko­ji je pu­cao na Ra­jo­vi­ća – is­pri­čao nam je je­dan od oče­vi­da­ca.
Pri­li­kom puc­nja­ve, je­dan me­tak po­go­dio je i pro­bio sta­klo objek­ta u ko­jem se na­la­zi eks­po­zi­tu­ra So­si­te že­ne­ral ban­ke. Je­dan od is­pa­lje­nih me­ta­ka je ošte­tio i put­nič­ko vo­zi­lo „re­no la­gu­na“, ali, na svu sre­ću, u tom mo­men­tu u autu ni­je bi­lo ni­ko­ga.
D.J.

Po­li­ca­jac bio na mje­stu puc­nja­ve
U uli­ci u ko­joj je do­šlo do puc­nja­ve u vri­je­me ra­nja­va­nja Ra­jo­vi­ća na­la­zio se po­li­cij­ski slu­žbe­nik. Ka­ko je sa­op­šte­no iz Upra­ve po­li­ci­je, nji­hov slu­žbe­nik se na­la­zio u is­toj uli­ci, ali zbog po­zi­ci­je ni­je mo­gao da uoči do­ga­đaj.
–Čuo je hi­ce i do­tr­čao do mje­sta de­ša­va­nja, ka­da je vi­dio A.R. sa pi­što­ljem u ru­ci. Iz­dao mu je na­re­đe­nje da se za­u­sta­vi, a za­tim ga je raz­o­ru­žao i li­šio slo­bo­de na li­cu mje­sta – pi­še u po­li­cij­skom sa­op­šte­nju.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"