Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano samo od Zeta filma zaradio 261.000 * Šešelj sprema listu za izbore * Vlada popustila pod pritiskom opozicije * Stojanoviću ostavka ili optužnica * Brano samo od Zeta filma zaradio 261.000 * Ubica namamio žrtve preko Fejsbuka * Pilot i ranije letio tom putanjom
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-07-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Hu Čunjung, portparol MIP-a Narodne Republike Kine:
Smatramo da je NATO proizvod hladnog rata i Kina se protivi uključivanju dodatnih država.

Vic Dana :)

На разгласу у авион капетан обавјештава путнике да ће авион ускора да слети. Након тога он заборави да искључи микрофон и цио авион чује разговор у пилотској кабини.
- Шта ћемо радити у Београду?
- Шта ја знам. Реци ти?- одговара копилот.
- Знаш шта? Прво ћемо несто појести, па мало ћемо попити, а онда ћемо узети ове двије стујардесе па ја ћу једну а ти другу. Важи?- пита пилот.
Једна од стујардеса кад је чула да је пилот заборавио разглас потрчи да им то каже али баш пред врата се спотакне, а на то ће једна старија бака која је била међу путнике:
- Полако дијете, зар ниси чула прво ће нешто појести..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2016-07-23 NIKŠIĆKA ALTERNATIVA PERFORMANSOM POČELA PREDIZBORNU KAMPANJU
Kamen temeljac za fabriku magle
Predstavnici Alternative nakon postavljanja kamena temeljca Kamen temeljac za fabriku magle
NIK­ŠIĆ- Čla­no­vi do­sko­ra­šnje ne­fo­r­mal­ne gru­pe gra­đa­na „Ale­tr­na­ti­va“ , ko­ja je od pri­je mje­sec po­li­tič­ka par­ti­ja, u Nik­ši­ću gdje su i osno­va­ni, po­če­li su pred­iz­bor­nu kam­pa­nju. Ru­ko­vo­de­ći se pro­gra­mom par­ti­je, ko­ji je is­klju­či­vo so­cio-eko­nom­ski, čla­no­vi Al­ter­na­ti­ve su ju­če, u svom sti­lu, pre­ko pu­ta no­vog nik­šić­kog gro­blja sve­ča­no po­sta­vi­li ka­men te­me­ljac za bu­du­ću fa­bri­ku „ma­gle“ ko­ja će, pre­ma ri­je­či­ma nje­nog di­rek­to­ra Slav­ka Lon­ča­ra, za­po­šlja­va­ti čak 1.389 rad­ni­ka, ko­ji­ma će fik­sna pla­ta bi­ti hi­lja­du eura. Na osno­vu no­vih rad­ni­ka mje­sta u Al­ter­na­ti­vi ša­lji­vo is­ti­ču da oče­ku­ju vi­še od če­ti­ri hi­lja­de gla­so­va na je­se­njim iz­bo­ri­ma. Po­sao će do­bi­ti, na­ja­vio je Lon­čar, svi rad­ni­ci fir­me „To­šče­lik“(biv­ša Že­lje­za­ra“), ali oni ko­ji do­bi­ju ot­kaz jer, ka­ko je po­ja­snio ot­pu­šta­nja će bi­ti jer fa­bri­ka „to­pi sa­mu se­be“.
- Bi­će po­sla i za rad­ni­ke KAP-a, ako im ni­je da­le­ko da u Nik­šić do­la­ze iz Pod­go­ri­ce, a bi­će mje­sta i za rad­ni­ke nik­šić­kih Bok­si­ta i Me­tal­ca. Ma­gla je eko­lo­ška, ta­ko da će svim za­po­sle­nim rad u no­voj fa­bri­ci pri­ja­ti - re­kao je Lon­čar.
Za raz­li­ku od broj­nih vladinih stra­te­ških part­ne­ra, ko­ji uglav­nom od­la­ze iz dr­ža­ve u „vi­du ma­gle“, Al­ter­na­ti­va je osi­gu­ra­la bu­duć­nost svo­joj fa­bri­ci na na­čin što je obez­bi­je­di­la do­volj­ne ko­li­či­ne si­ro­vi­na.
-Ve­će ko­li­či­ne ma­gle po­ru­či­la je Vla­da Cr­ne Go­re, a ugo­vor je sklo­pljen sa svim ve­ćim gra­do­vi­ma u re­gi­o­nu. Fa­bri­ka će ra­di­ti pu­nim ka­pa­ci­te­tom i ima­će pre­ko hi­lja­du rad­ni­ka i to je zbog di­rek­tor­ske funk­ci­je jer svi di­rek­to­ri u Cr­noj Go­ri či­je su fir­me ima­le ve­ći broj za­po­sle­nih po­sta­li bi gra­do­na­čel­ni­ci. Tu am­bi­ci­ju imam i ja, ka­zao je Lon­čar pri­li­kom pred­iz­bor­nog per­for­man­sa al­ter­na­ti­va­ca.
Ak­tiv­nost Al­ter­na­ti­ve, re­kao je pred­sjednik par­ti­je Ve­sko Pe­jak, u su­šti­ni je po­ka­zna vje­žba gra­đa­ni­ma ko­je na taj na­čin že­le da pri­pre­me za pred­sto­je­ća „pred­iz­bor­na obe­ća­nja“.Sto­ga će nji­hov cilj, is­ta­kao je on, bi­ti da me­dij­ski skre­nu pa­žnju da je je­di­ni op­sta­nak dr­ža­ve u eko­no­mi­ji.B.B.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"