Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano samo od Zeta filma zaradio 261.000 * Šešelj sprema listu za izbore * Vlada popustila pod pritiskom opozicije * Stojanoviću ostavka ili optužnica * Brano samo od Zeta filma zaradio 261.000 * Ubica namamio žrtve preko Fejsbuka * Pilot i ranije letio tom putanjom
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-07-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Hu Čunjung, portparol MIP-a Narodne Republike Kine:
Smatramo da je NATO proizvod hladnog rata i Kina se protivi uključivanju dodatnih država.

Vic Dana :)

На разгласу у авион капетан обавјештава путнике да ће авион ускора да слети. Након тога он заборави да искључи микрофон и цио авион чује разговор у пилотској кабини.
- Шта ћемо радити у Београду?
- Шта ја знам. Реци ти?- одговара копилот.
- Знаш шта? Прво ћемо несто појести, па мало ћемо попити, а онда ћемо узети ове двије стујардесе па ја ћу једну а ти другу. Важи?- пита пилот.
Једна од стујардеса кад је чула да је пилот заборавио разглас потрчи да им то каже али баш пред врата се спотакне, а на то ће једна старија бака која је била међу путнике:
- Полако дијете, зар ниси чула прво ће нешто појести..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2016-07-23 POŽAR U OBJEKTU „AROMA” U CENTRU TIVTA
Izgorela prodavnica
Izgorela prodavnica
TI­VAT -Va­tro­ga­sci iz Tiv­ta i Ko­to­ra, ka­ko i pri­pad­ni­ci Do­bro­volj­nog va­tro­ga­snog dru­štva Kr­to­li pre­ko če­ti­ri sa­ta ga­si­li su po­žar ko­ji je u četvtak ve­če, de­set mi­nu­ta iza po­no­ći, iz­bio u sa­mo­u­slu­zi „Aro­ma“ u stro­gom cen­tru Tiv­ta. Po­žar je iz­bio iza sa­mog objek­ta, dok je u nje­mu još bi­lo oso­blje ko­je je za­tva­ra­lo pro­dav­ni­cu na kra­ju rad­nog vre­me­na. Va­tra se br­zo ši­ri­la objek­tom ko­ji je mon­ta­žnog ti­pa, a va­tro­ga­sci su ulo­ži­li ve­li­ke na­po­re da se po­žar ne pro­ši­ri na su­sjed­ne pro­sto­ri­je Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je i stam­be­nu zgra­du. U tom ci­lju uz asi­sten­ci­ju po­li­ci­je i hit­ne po­mo­ći eva­ku­i­sa­li su sta­na­re ula­za obli­žnje zgra­de, a in­ter­ven­ci­ja je za­vr­še­na tek oko pet sa­ti iz­ju­tra. In­ter­ven­ci­ji su pri­su­stvo­va­li pred­sjed­ni­ca op­šti­ne Sne­ža­na Ma­ti­je­vić i pot­pred­sjed­nik De­jan Ma­slo­var. Vr­ši­lac du­žno­sti še­fa Slu­žbe za­šti­te i spa­sa­va­nja Zo­ran Bar­bić ka­že da je naj­va­žni­je da su uspje­li da spa­su 70 od­sto ro­be u pro­dav­ni­ci i 50 od­sto objek­ta.
- Bi­la je ovo iz­u­zet­no za­htjev­na in­ter­ven­ci­ja. Bo­ri­li smo se do kra­ja i pra­vo je ču­do da smo spa­si­li do­bar dio objek­ta i što je naj­va­žni­je bez ika­kvih po­vre­da i ugro­ža­va­nja ljud­skih ži­vo­ta. O ka­kvoj se ak­ci­ji ra­di do­volj­no je po­me­nu­ti da je u ga­še­nju uče­stvo­va­lo de­set va­tro­ga­snih ka­mi­o­na - ka­že Bar­bić i do­da­je da su bi­le po­treb­ne ve­će ko­li­či­ne vo­de sob­zi­rom na to da je obje­kat od li­ma sa izo­la­ci­jom do ko­ga vo­da te­ško pro­di­re.
Is­tra­gu o uzro­ku po­ža­ra spro­ve­la je eki­pa Fo­ren­zič­kog cen­tra iz Da­ni­lov­gra­da na osno­vu za­htje­va Osnov­nog dr­žav­nog tu­ži­o­ca iz Ko­to­ra.
Ž.K.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"