Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Krapović dvije godine na čelu Opštine * Ko ne dolazi na sjednice ostaje bez plate * Bodrio Zvezdu u „Pioniru” * Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Habanera iz Atine donijela pehare * Komanskom mostu 5.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-12-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, izvršna direktorica CGO:
Država neprimjereno utiče na medijsko tržište i direktno finansijski podržava jedne, a diskriminiše druge medije.

Vic Dana :)

Doktore, treba mi potvrda da nisam sposoban za rad.- Aha. A šta vam fali?- Pa ta potvrda!


- Kako živiš? - pita prijatelj prijatelja.
- Luksuzno!
- Kako to?
- Pa jedem luk i lijem suze!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2016-12-23 NOVI IZAZOV ZA KIK BOKSERE IZ BERANA
Kvartet Perjanika nastupa u Nišu
Novi ispit za Berance Kvartet Perjanika nastupa u Nišu
Tak­mi­ča­ri Kik boks klu­ba Per­ja­nik iz Be­ra­na na­stu­pi­će ovog vi­ken­da na pre­sti­žnoj kik boks re­vi­ji ko­ja se odr­ža­va u Ni­šu. Po­red bo­ra­ca Per­ja­ni­ka, na tom me­đu­na­rod­nom tak­mi­če­nju na­stu­pi­će bor­ci iz Bu­gar­ske, Ma­ke­do­ni­je, Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne, Slo­ve­ni­je, Grč­ke, Ru­mu­ni­je i Sr­bi­je.
Ka­ko je sa­op­štio biv­ši če­tvo­ro­stu­ki šam­pi­on biv­še SFRJ, vi­ce­šam­pi­on svi­je­ta i pr­vi iza­zi­vač pro­fe­si­o­nal­nog pr­va­ka Evro­pe u te­škoj ka­te­go­ri­ji, Ve­sko Če­jo­vić, pr­vi tre­ner KBK Per­ja­nik, na tur­ni­ru će uče­stvo­va­ti nje­go­va če­ti­ri bor­ca.
- Na re­vi­ji će uče­stvo­va­ti po dva na­ša tak­mi­ča­ra u kon­ku­ren­ci­ji ju­ni­o­ra i se­ni­o­ra u di­sci­pli­ni lou kik. U ju­ni­or­skoj kon­ku­ren­ci­ji u ka­te­go­ri­ji do 57 ki­lo­gra­ma na­stu­pi­će ta­len­to­va­a­ni Mom­či­lo Ko­rać, ina­če ak­tu­el­ni šam­pi­on dr­ža­ve, dok će u ka­te­go­ri­ji do 63,5 ki­lo­gra­ma na­stu­pi­ti Da­ni­lo Dži­kić. U se­ni­or­skoj kon­ku­ren­ci­ji će nas pred­sta­vlja­ti bes­kom­pro­mi­sni bo­rac Ni­ko­la Ra­di­šić, u ka­te­go­ri­ji do 57 ki­lo­gra­ma, a u ka­te­go­ri­ji do 91 kg na­stu­pi­će Zo­ran Ču­kić. Svi tak­mi­ča­ri su sprem­ni za na­stup na ovom pre­sti­žnom tak­mi­če­nju i oče­ku­je­mo pu­no kva­li­tet­nih bor­bi, pa za­što ne re­ći i ostva­ri­va­nje ne­kih od zvuč­ni­jih re­zul­ta­ta i, even­tu­al­no, osva­ja­nje me­da­lja. Ono u šta sam si­gu­ran, je­ste da se ni na ovom tak­mi­če­nju ne­će­mo obru­ka­ti-na­gla­sio je Če­jo­vić.
Pre­ma pro­gra­mu, eli­mi­na­ci­o­ne bor­be će se odr­ža­ti u su­bo­tu, dok su po­lu­fi­na­le i fi­na­le pred­vi­đe­ni za ne­dje­lju. U okvi­ru Re­vi­je, ka­ko je na­ja­vlje­no, pr­vog da­na, će se odr­ža­ti i osam bor­bi „K1 tro­fej Ni­ša”. S.R.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"