Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Krapović dvije godine na čelu Opštine * Ko ne dolazi na sjednice ostaje bez plate * Bodrio Zvezdu u „Pioniru” * Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Habanera iz Atine donijela pehare * Komanskom mostu 5.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-12-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, izvršna direktorica CGO:
Država neprimjereno utiče na medijsko tržište i direktno finansijski podržava jedne, a diskriminiše druge medije.

Vic Dana :)

Doktore, treba mi potvrda da nisam sposoban za rad.- Aha. A šta vam fali?- Pa ta potvrda!


- Kako živiš? - pita prijatelj prijatelja.
- Luksuzno!
- Kako to?
- Pa jedem luk i lijem suze!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2016-12-23 SREDNJA REGIJA CRNE GORE PROGLASILA NAJBOLJE U 2016.
Priznanja za Jovanovića i Tomaševića
Priznanja za Jovanovića i Tomaševića
Sred­nja re­gi­ja Cr­ne Go­re pro­gla­si­la je ju­če, na sve­ča­no­sti upri­li­če­noj u re­sto­ra­nu „Go­šo­vić“, naj­bo­lje po­je­din­ce u go­di­ni ko­ja je na iz­ma­ku. Naj­bo­lji igrač je Ni­ko­la Jo­va­no­vić, član li­de­ra li­ge Mla­do­sti iz Lje­ško­po­lja, ko­ji je u an­ke­ti tre­ne­ra spro­ve­de­noj iz­me­đu tre­ne­ra i ka­pi­te­na eki­pa do­bio 34 gla­sa. El­vir Me­mić iz Rib­ni­ce do­bio je 16, a nje­gov klup­ski drug Alek­san­dar Pa­lje­vić 10 gla­so­va.
Za naj­bo­ljeg tre­ne­ra pro­gla­šen je Želj­ko To­ma­še­vić. Stra­teg Mla­do­sti iz Lje­ško­po­lja, ko­ji je do­bio je 25 gla­so­va, de­set vi­še od dru­go­pla­si­ra­nog In­di­ra To­ski­ća, tre­ne­ra Za­bje­la. Na tre­ćem mje­stu na­šao se Ne­boj­ša Šće­pa­no­vić iz Gor­šta­ka, ko­ji je do­bio šest gla­so­va. 
U kon­ku­ren­ci­ji ka­de­ta naj­bo­lji je dvo­jac iz Ko­ma – tre­ner Mi­nja Lju­mo­vić i igrač Velj­ko Ra­de­no­vić po­ni­je­li su ti­tu­lu naj­bo­ljih. Lju­mo­vić je osvo­jio 16, a Ra­de­no­vić 13 gla­so­va. Naj­bo­lji tre­ner u li­gi pi­o­ni­ra 2002. go­di­šte je stra­teg Da­ni­lov­gra­da Mir­ko Ta­min­dži­ja (28 gla­so­va), dok je igrač i ka­pi­ten istog ti­ma Đor­đe Ša­le­tić sa 64 gla­sa tre­ne­ra i ka­pi­te­na ubje­dlji­vo po­nio epi­tet naj­bo­ljeg igra­ča u ovom uz­ra­stu.
Tre­ner i igrač Bu­duć­nost, Slav­ko Vla­ho­vić i La­zar Mi­jo­vić, la­u­re­a­ti su u li­gi pi­o­ni­ra 2003. Vla­ho­vić je do­bio 19 gla­so­va svo­jih ko­le­ga, dok je Mi­jo­vić sa 53 bo­da sti­gao do ti­tu­le naj­bo­ljeg igra­ča. Sa 23 gla­sa Dra­žen Me­đe­do­vić, tre­ner pe­tli­ća Su­tje­ske, naj­bo­lji je tre­ner u 2004. go­di­štu, dok je član Ko­ma Bog­dan Ve­ljić sa 35 bo­do­va pro­gla­šem naj­bo­ljim igra­čem.
Iza­bra­ni su i naj­bo­lji u Đe­tić li­gi Sred­nje re­gi­je. U 2005. go­di­štu pri­zna­nja su do­bi­li tre­ner Ivan Mi­lić („Ar­so Mi­lić“) i igrač Raj­ko Po­po­vić (Vi­ner), Želj­ko Mr­đe­no­vić (Kal­čo) i Bo­jan Pre­le­vić (Kal­čo) naj­bo­lji su tre­ner i igrač u 2006. go­di­štu, dok je u 2007. na­gra­đen tan­dem Vi­ne­ra – tre­ner In­dir To­skić i igrač La­zar Mar­ti­no­vić. Na kra­ju, u kon­ku­ren­ci­ji igra­ča 2008. Kri­sti­jan Ra­šo­vić iz eki­pe „Ar­so Mi­lić“ naj­bo­lji je igrač, dok je Sa­ša Iva­no­vić, stra­teg Are­ne naj­bo­lji tre­ner. Na­gra­de su do­bi­li naj­bo­lji su­di­ja i po­moć­nik, a one su oti­šle u ru­ke Fi­li­pa Dar­ma­no­vi­ća i Iva­na Pe­jo­vi­ća.
Po­red ovih na­gra­da, do­di­je­lje­na su i pri­zna­nja za do­pri­nos raz­vo­ju fud­ba­la i to: dr Ra­do­va­nu Mi­ja­no­vi­ću, Đu­ru Mi­lo­še­vi­ću i Vla­di­mi­ru Ši­še­vi­ću. Sred­nja re­gi­ja FSCG je i ra­no pre­mi­nu­lom fud­ba­le­ru Za­bje­la Ni­ko­li Šće­po­vi­ću post­hum­no do­dje­li­la pla­ke­tu.
D.P.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"