Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Roganović osumnjičen za lažne dojave * Damjanović: Neću vratiti mandat SNP: Ne valja mu partija, ali valjaju mandat i Prva banka * Cetinjanin ranjen u vrat * Čudotvorac sabrao hiljade vjernika * Mlađi smo nego što smo mislili * Roganović osumnjičen za lažne dojave * Krst Svetog Jovana Vladimira štiti Crnu Goru
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik URA :
Ni nakon dvije godine gradnje nemamo nijedan metar autoputa. Svaki treći euro u budžetu je pozajmljen, a tek nas čeka zaduživanje za autoput jer je dosad povučeno 200 miliona eura.

Vic Dana :)

Potrošnja
Prodavac automobila objašnjava plavuši:
- Ovaj automobil troši u gradu 8 litara, a na otvorenom troši 6 litara.
Ova ga iznenađeno upita:
- Molim Vas, pa kako auto zna da li je u gradu ?!

Fata: Šta bi ti, bolan, volio da sam ja?Mujo: Kalendar.Fata: Što, je l‘ da me gledaš svaki dan?Mujo: Ne, nego da te mijenjam svake godine!

Sjedi baba u autobusu preko puta nekog momka. On žvaće žvaku, a baba će: - Džabe ti meni pričaš, sinko, ja tebe ništa ne čujem..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-05-12 POZITIVNA JOŠ NIJE ZAUZELA STAV DA LI ĆE POTPISATI INICIJATIVU DA SE RASPRAVLJA O DUVANSKOM
Dvoume se hoće li da podrže SDP
Ljiljana Kolundžić Dvoume se hoće li da podrže SDP
Po­zi­tiv­na Cr­na Go­ra još ni­je do­bi­la ini­ci­ja­ti­vu So­ci­jal­de­mo­krat­ske par­ti­je ko­ja tra­ži da se na pr­voj na­red­noj sjed­ni­ci po­no­vo ras­pra­vlja o No­vom du­van­skom kom­bi­na­tu, a da li će je po­dr­ža­ti za­u­ze­će stav tek ka­da im ona stig­ne na pot­pis. Lji­lja­na Ko­lun­džić, od­bor­nik Po­zi­tiv­ne, je pri­li­kom gla­sa­nja na sjed­ni­ci par­la­men­ta 9. ma­ja o ovoj tač­ki bi­la uz­dr­ža­na. Sa te sjed­ni­ce opo­zi­ci­ja je iza­šla na­kon što su iz Glav­nog gra­da in­si­sti­ra­li da iz­vje­štaj o kom­bi­na­tu pod­ne­se in­ve­sti­tor umje­sto pred­stav­ni­k gra­da u od­bo­ru nad­zo­ra.
Ko­lun­džić ob­ja­šnja­va za­što je bi­la uz­dr­ža­na.
- Na sjed­ni­ci sam osta­la jer se na­ša par­ti­ja tre­nut­no ne sla­že da na­pu­šta­mo za­si­je­da­nje. Mi bi­smo po­dr­ža­li da pred­stav­nik in­ve­sti­to­ra iz­ne­se stav oko si­tu­a­ci­je u No­vom du­van­skom kom­bi­na­tu. Ne vi­dim ni­šta lo­še u to­me da on pri­su­stvu­je sjed­ni­ci, iz­ne­se stav, a na na­ma je da od­lu­či­mo. Još ni­je­smo do­bi­li ini­ci­ja­ti­vu SDP-a, a pr­vi put ka­da su nam je po­sla­li na pot­pis mi je ni­je­smo po­dr­ža­li. Ka­da nam stig­ne na pot­pis od­lu­či­će­mo da li će­mo je po­dr­ža­ti - na­ve­la je Ko­lun­džić.
Od­bor­nik Po­zi­tiv­ne u vi­še na­vra­ta je da­va­la ve­ći­nu od­bor­ni­ci­ma vla­sti da iz­gla­sa­ju od­lu­ke.
Ko­lun­džić na­vo­di da ona ne po­dr­ža­va sve od­lu­ke ko­je pred­lo­ži vlast.
- Ne po­dr­ža­va­mo sve što što pred­la­že DPS jer ima­mo svoj stav, ali se on po­ne­kad po­kla­pa sa onim što pred­la­že ta par­ti­ja. Ta­ko­đe, po­ne­kad po­dr­ži­mo i ne­što što pred­lo­ži opo­zi­ci­ja. Ne pre­la­zi­mo pot­pu­no na stra­nu DPS-a, vr­lo smo zna­čaj­ni i pri­sut­ni - na­ve­la je Ljiljana Ko­lun­džić.
N.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"