Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ZIKS-u spriječen atentat na „kavčane” * Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala * Uvrede, prijetnje, pa skidanje imuniteta * Bojkotom branimo Ustav * Putin nudio Klintonu članstvo Rusije u NATO * Makronova partija ostvarila većinu * Nepovjerljivost
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VLADIMIR JOKIĆ, GRADONAČELNIK KOTORA :
Za sve što se tiče budućih događaja izgleda mogu da se interesujem kod tajnovidca, koji obavlja funkciju ministra saobraćaja.

Vic Dana :)

Dođe mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, imam ppproblema sa ssspavanjem. Vvvidite, ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gggglasni da ne mogu mirno dda ssspavam.
- Pa lijepo ih potjerajte.
- Pppa ja imm kkkažem iš, ppa ih 15 ode, ali ih 15 ostane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Kkkažem im ja ponovo iš, pa ih ossam ode, a ossstane sssedam.
- Potjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet kkažem iš, pa ih šššessst ode, a osstane jedno, jedddno mmmalo crno, koje je najnajglasnije.
- Ma, otjerajte ga u materinu onda!
- Pppa ja mu veliiim idi u pipipi... I onda mi se svi ostali vrate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-06-12 U PUCNJAVI U NIKŠIĆKOJ DISKOTECI JEDNO LICE LAKŠE POVRIJEĐENO Trojica Nikšićana uhapšeni zbog vatrenog obračuna
Po­li­ci­ja je ju­če li­ši­la slo­bo­de tro­ji­cu Nik­ši­ća­na zbog puc­nja­ve u dis­ko­te­ci „Ka­ta­le­ja“ u ko­joj je jed­no li­ce za­do­bi­lo lak­še po­vre­de. Ka­ko je sa­op­šte­no, uhap­še­ni su Pre­drag Kr­cu­no­vić(39), Vla­dan Đu­ka­no­vić(20) i Da­li­bor Ma­ti­ja­še­vić (40), a po­li­ci­ja tra­ga za De­ja­nom Ja­nji­ćem (39).
Za puc­nja­vu u dis­ko­te­ci po­li­ci­ja je sa­zna­la tek na­kon što su ih iz nik­šić­ke Op­šte bol­ni­ce oba­vi­je­sti­li da su pri­mi­li Kr­cu­no­vi­ća, ko­ji je za­do­bio la­ke tje­le­sne po­vre­de u vi­du tri ubod­ne ra­ne na­ne­se­ne oštrim pred­me­tom u pred­je­lu le­đa i de­sne nad­lak­ti­ce. Po na­lo­gu Vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­o­ca Ta­nje Čo­lan De­re­tić, nik­šić­ka po­li­ci­ja je oba­vi­la uvi­đaj u dis­ko­te­ci, gdje su pro­na­đe­ni tra­go­vi kr­vi, pi­štolj­ska ča­u­ra, de­for­mi­sa­ni pro­jek­til i kon­sta­to­va­na ošte­će­na na ula­znim vra­ti­ma objek­ta na­sta­la usled dej­stva pro­jek­ti­la. Kr­cu­no­vić je po­li­ci­ji ka­zao da su mu po­vre­de na­ni­je­la N.N. li­ca.
Me­đu­tim, iz­vi­đaj­nim po­stup­kom i kri­mi­na­li­stič­kom ob­ra­dom do­šlo se do sa­zna­nja da se Kr­cu­no­vić ju­če na ula­zu u di­sko­te­ku po­sva­đao sa vi­še bez­bjed­no­sno in­te­re­sant­nih li­ca, me­đu ko­ji­ma je bio Ja­njić, a po­tom je u nji­ho­vom pra­cu is­pa­lio vi­še pro­jek­ti­la iz pi­što­lja za­sad ne­po­zna­te mar­ke, ko­ji mu je ustu­pio Đu­ka­no­vić. Tom pri­li­kom, Ja­njić je Kr­cu­no­vi­ću za­dao vi­še ubo­da oštrim pred­me­tom, na­kon če­ga je po­bje­gao. Pro­tiv Kr­cu­no­vi­ća je pod­ne­se­na pri­ja­va za kri­vič­no dje­lo te­ško ubi­stvo u po­ku­ša­ju, dok će se u slu­ča­ju Ja­nji­ća tu­ži­lac na­knad­no iz­ja­sni­ti. Pre­ma sum­nja­ma po­li­ci­je, Đu­ka­no­vić je po­či­nio kri­vič­no dje­lo te­ško ubi­stvo u po­ku­ša­ju sa po­ma­ga­njem i ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja i mu­ni­ci­je. Ma­ti­ja­še­vić, ko­ji je ina­če rad­nik obez­bje­đe­nja u „Ka­ta­le­ji“, po­či­nio je kri­vič­no dje­lo spre­ča­va­nje do­ka­zi­va­nja na na­čin što je umi­šljaj­no, u ci­lju ome­ta­nja po­stup­ka do­ka­zi­va­nja pret­hod­no po­či­nje­nih kri­vič­nih dje­la, uklo­nio dvi­je ča­u­re sa mje­sta do­ga­đa­ja. Svi uhap­še­ni će u za­kon­skom ro­ku bi­ti pre­da­ti tu­ži­la­štvu na da­lju nad­le­žnost.
B.B.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"