Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ZIKS-u spriječen atentat na „kavčane” * Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala * Uvrede, prijetnje, pa skidanje imuniteta * Bojkotom branimo Ustav * Putin nudio Klintonu članstvo Rusije u NATO * Makronova partija ostvarila većinu * Nepovjerljivost
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VLADIMIR JOKIĆ, GRADONAČELNIK KOTORA :
Za sve što se tiče budućih događaja izgleda mogu da se interesujem kod tajnovidca, koji obavlja funkciju ministra saobraćaja.

Vic Dana :)

Dođe mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, imam ppproblema sa ssspavanjem. Vvvidite, ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gggglasni da ne mogu mirno dda ssspavam.
- Pa lijepo ih potjerajte.
- Pppa ja imm kkkažem iš, ppa ih 15 ode, ali ih 15 ostane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Kkkažem im ja ponovo iš, pa ih ossam ode, a ossstane sssedam.
- Potjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet kkažem iš, pa ih šššessst ode, a osstane jedno, jedddno mmmalo crno, koje je najnajglasnije.
- Ma, otjerajte ga u materinu onda!
- Pppa ja mu veliiim idi u pipipi... I onda mi se svi ostali vrate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-06-12 U POLICIJI PROŠLE GODINE ISPITANO 359 OSOBA Na poligrafu palo 70 osumnjičenih
Slu­žbe­ni­ci Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va pro­šle go­di­ne su na po­li­gra­fu is­pi­ta­li 359 oso­ba. Kod njih 70 is­pi­ti­va­nje je re­zul­ti­ra­lo uka­zi­va­njem na mo­gu­će uči­ni­o­ce ili po­ve­za­nost sa iz­vr­še­njem kri­vič­nog dje­la.
Mno­go zna­čaj­ni­je re­zul­ta­te u ot­kri­va­nju po­či­ni­la­ca kri­vič­nih dje­la da­la su vje­šta­če­nja u Fo­ren­zič­kom cen­tru. Toj usta­no­vi je to­kom 2016. go­di­ne do­sta­vlje­no 6.966 na­red­bi za vje­šta­če­nje od stra­ne or­ga­ni­za­ci­o­nih je­di­ni­ca Upra­ve po­li­ci­je, dr­žav­nih tu­ži­la­šta­va, su­do­va i dru­gih dr­žav­nih or­ga­na. Pre­ma po­da­ci­ma Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va, od­go­vo­re­no je na 6.488 za­htje­va, ob­ra­đe­no je 19.507 uzo­ra­ka i iz­vr­še­ne su 69.043 ana­li­ze.
– Cen­tar je dao zna­ča­jan do­pri­nos ukup­nim re­zul­ta­ti­ma Upra­ve po­li­ci­je kroz iden­ti­fi­ka­ci­ju uzo­ra­ka i obez­bje­đi­va­nje do­ka­za za ra­svje­tlja­va­nje kri­vič­nih dje­la i iden­ti­fi­ko­va­nje uči­ni­la­ca kri­vič­nih dje­la: ra­svje­tlja­va­nje tri ubi­stva po ne­po­zna­tom uči­ni­o­cu, iz­vr­še­na u Spu­žu, Bu­dvi i Ce­ti­nju. Iden­ti­fi­ko­va­nje 42 li­ca iz ba­ze DNK re­gi­stra. Iden­ti­fi­ko­va­nje osum­nji­če­nih li­ca u 72 kri­vič­na dje­la, ošte­će­nih li­ca u 39 kri­vič­nih dje­la, jed­nog okri­vlje­nog li­ca i dva N.N. le­ša. Iden­ti­fi­ko­va­nje 63 li­ca pu­tem AFI­SA. Iden­ti­fi­ko­va­nje 288 spor­nih ča­u­ra i 116 pro­jek­ti­la (is­pi­ta­no 366 ko­ma­da va­tre­nog oruž­ja). Iden­ti­fi­ko­va­nje 37 li­ca – skrip­te­ra spor­nih ru­ko­pi­sa. Iz­vr­še­na je ana­li­za 105 od­u­ze­tih vo­zi­la, od ko­jih je kod 38 kon­sta­to­van fal­si­fi­kat bro­ja ša­si­je – na­ve­de­no je u iz­vje­šta­ju MUP-a
M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"