Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ZIKS-u spriječen atentat na „kavčane” * Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala * Uvrede, prijetnje, pa skidanje imuniteta * Bojkotom branimo Ustav * Putin nudio Klintonu članstvo Rusije u NATO * Makronova partija ostvarila većinu * Nepovjerljivost
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VLADIMIR JOKIĆ, GRADONAČELNIK KOTORA :
Za sve što se tiče budućih događaja izgleda mogu da se interesujem kod tajnovidca, koji obavlja funkciju ministra saobraćaja.

Vic Dana :)

Dođe mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, imam ppproblema sa ssspavanjem. Vvvidite, ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gggglasni da ne mogu mirno dda ssspavam.
- Pa lijepo ih potjerajte.
- Pppa ja imm kkkažem iš, ppa ih 15 ode, ali ih 15 ostane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Kkkažem im ja ponovo iš, pa ih ossam ode, a ossstane sssedam.
- Potjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet kkažem iš, pa ih šššessst ode, a osstane jedno, jedddno mmmalo crno, koje je najnajglasnije.
- Ma, otjerajte ga u materinu onda!
- Pppa ja mu veliiim idi u pipipi... I onda mi se svi ostali vrate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-06-12 ODLUKA POLITIČKE ORGANIZACIJE ZAVJETNICI Pristupili Srpskoj koaliciji
Iz po­li­tič­ke or­ga­ni­za­ci­je Za­vjet­ni­ci, jed­na od naj­mla­đih stra­na­ka u Cr­noj Go­ri, sa­op­šti­li su ju­če da u pot­pu­no­sti po­dr­ža­va­ju ide­ju o for­mi­ra­nju Srp­ske ko­a­li­ci­je.
– Na­kon pre­go­vo­ra sa pred­stav­ni­ci­ma Srp­ske li­ste i Srp­ske stran­ke, do­ni­je­li smo od­lu­ku da pri­stu­pi­mo tom sa­ve­zu kao rav­no­pra­van kon­sti­tu­ent. Uvje­re­ni smo da će­mo da­ti zna­ča­jan do­pri­nos bor­bi Srp­ske ko­a­li­ci­je za ostva­ri­va­nje ko­lek­tiv­nih pra­va za naš na­rod, ko­ja su već ostva­ri­li svi dru­gi na­ro­di u Cr­noj Go­ri – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Za­vjet­ni­ci te­sta­men­ta Sve­tog Pe­tra Ce­tinj­skog u okvi­ru Srp­ske ko­a­li­ci­je in­si­sti­ra­će na što čvr­šćoj sa­rad­nji tog sa­ve­za sa Ru­skom Fe­de­ra­ci­jom i po­li­tič­kim su­bjek­ti­ma iz te ze­mlje.
– Mi u pro­gra­mu ima­mo ja­sno za­la­ga­nje za voj­ni i eko­nom­ski sa­vez sa Ru­si­jom. Pro­ba­će­mo da u ši­ro­koj ko­a­li­ci­ji ostva­ri­mo što vi­še na­če­la iz na­šeg pro­gra­ma, ali će­mo po­što­va­ti i raz­li­ke ko­je ima­mo sa bi­lo ko­jom čla­ni­com Srp­ske ko­a­li­ci­je – pi­še u sa­op­šte­nju.
Is­ti­ču da su Za­vjet­ni­ci for­mi­ra­ni iz re­do­va ve­ći­ne član­stva Srp­ske ra­di­kal­ne stran­ke, od­no­sno Stran­ke srp­skih ra­di­ka­la u Cr­noj Go­ri, „na­kon što su na­še po­je­di­ne ko­le­ge oti­šle na re­ži­ra­ne pro­te­ste De­mo­krat­skog fron­ta”.
– Kao što smo i pred­vi­dje­li, ti pro­te­sti su se po­ka­za­li kao kla­sič­ni pro­ma­šaj jer su ta­da or­ga­ni­zo­va­ni zbog lo­šeg eko­nom­skog sta­nja, a ovih da­na, ka­da je Cr­na Go­ra ušla u NA­TO, ni­ko se živ ni­je čuo iz te or­ga­ni­za­ci­je. Za­to ula­zi­mo u Srp­sku ko­a­li­ci­ju da se bo­ri­mo za na­ci­ju, vje­ru i eko­nom­ski na­pre­dak Sr­ba na ovim pro­sto­ri­ma – po­ru­ču­ju Za­vjet­ni­ci.
Sa­op­šti­li su da je je­di­ni nji­hov pred­u­slov bio da član Srp­ske ko­a­li­ci­je ni­ka­da ne mo­že po­sta­ti No­va srp­ska de­mo­kra­ti­ja, što su pri­hva­ti­li po­li­tič­ki part­ne­ri sa ko­ji­ma su raz­go­va­ra­li.
V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"