Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ZIKS-u spriječen atentat na „kavčane” * Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala * Uvrede, prijetnje, pa skidanje imuniteta * Bojkotom branimo Ustav * Putin nudio Klintonu članstvo Rusije u NATO * Makronova partija ostvarila većinu * Nepovjerljivost
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VLADIMIR JOKIĆ, GRADONAČELNIK KOTORA :
Za sve što se tiče budućih događaja izgleda mogu da se interesujem kod tajnovidca, koji obavlja funkciju ministra saobraćaja.

Vic Dana :)

Dođe mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, imam ppproblema sa ssspavanjem. Vvvidite, ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gggglasni da ne mogu mirno dda ssspavam.
- Pa lijepo ih potjerajte.
- Pppa ja imm kkkažem iš, ppa ih 15 ode, ali ih 15 ostane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Kkkažem im ja ponovo iš, pa ih ossam ode, a ossstane sssedam.
- Potjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet kkažem iš, pa ih šššessst ode, a osstane jedno, jedddno mmmalo crno, koje je najnajglasnije.
- Ma, otjerajte ga u materinu onda!
- Pppa ja mu veliiim idi u pipipi... I onda mi se svi ostali vrate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-06-12 NA SJEDNICI GLAVNOG ODBORA LIBERALNE PARTIJE ODLUČENO Traže sastanak koalicionih partnera
Li­be­ral­na par­ti­ja će tra­ži­ti sa­sta­nak sa ko­a­li­ci­o­nim part­ne­ri­ma na dr­žav­nom ni­vou ka­ko bi po­kre­nu­li kre­i­ra­nje ide­je o po­sti­za­nju kon­sen­zu­sa o naj­va­žni­jim dru­štve­nim pi­ta­nji­ma, od­lu­če­no je na sjed­ni­ci glav­nog od­bo­ra. Ka­ko je sa­op­šte­no, glav­ni od­bor LP-a ras­pra­vljao je, iz­me­đu osta­log, o re­a­li­za­ci­ji po­sti­zbor­nog spo­ra­zu­ma o za­jed­nič­kom po­li­tič­kom dje­lo­va­nju sa DPS-om, SD, BS-om, ko­a­li­ci­jom Al­ban­ci od­luč­no i HGI.
– Od ru­ko­vod­stva LP-a za­tra­že­no je da, uva­ža­va­ju­ći ključ­ne od­red­ni­ce sa­dr­ža­ne u spo­ra­zu­mu, kao i stvar­ni in­te­res nje­go­vog za­klju­če­nja, na sa­stan­ku li­de­ra ko­a­li­ci­je po­kre­ne ide­ju kre­i­ra­nja kon­sen­zu­sa u od­no­su na naj­va­žni­ja dru­štve­na pi­ta­nja, na­ro­či­to na eko­nom­skom i so­ci­jal­nom pla­nu – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Ka­ko se da­lje na­vo­di, cen­tral­na te­ma sjed­ni­ce bio je „ula­zak Cr­ne Go­re u dru­štvo naj­bo­ljih i mo­der­nih dr­ža­va – NA­TO ali­jan­su, ko­ja je ga­ran­ci­ja traj­ne po­sto­ja­no­sti na­še do­mo­vi­ne i si­gu­ran is­ko­rak u bo­lju bu­duć­nost”. Na sjed­ni­ci je po­seb­no is­tak­nu­ta za­hval­nost me­đu­na­rod­nim li­be­ral­nim part­ne­ri­ma iz Li­be­ral­ne in­ter­na­ci­o­na­le i AL­DE sa­ve­za evrop­skih li­be­ra­la, ko­ji su pru­ži­li zna­ča­jan do­pri­nos tom ve­li­kom cr­no­gor­skom uspje­hu.
– Glav­ni od­bor je po­zdra­vio pri­jem Li­be­ral­ne par­ti­je u pu­no­prav­no član­stvo jed­ne od naj­moć­ni­jih po­li­tič­kih or­ga­ni­za­ci­ja svi­je­ta – Li­be­ral­ne in­ter­na­ci­o­na­le, na kon­gre­su u An­do­ri. Na kon­gre­su je li­der LP-a An­dri­ja Po­po­vić iza­bran za pot­pred­sjed­ni­ka tog moć­nog sa­ve­za – sa­op­šti­li su iz LP-a.
Glav­ni od­bor je ana­li­zi­rao i lo­kal­ne iz­bo­re odr­ža­ne u Nik­ši­ću i Her­ceg No­vom i po­čeo pri­pre­me za lo­kal­ne iz­bo­re na Ce­ti­nju, u Pet­nji­ci i Moj­kov­cu.
V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"