Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ZIKS-u spriječen atentat na „kavčane” * Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala * Uvrede, prijetnje, pa skidanje imuniteta * Bojkotom branimo Ustav * Putin nudio Klintonu članstvo Rusije u NATO * Makronova partija ostvarila većinu * Nepovjerljivost
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VLADIMIR JOKIĆ, GRADONAČELNIK KOTORA :
Za sve što se tiče budućih događaja izgleda mogu da se interesujem kod tajnovidca, koji obavlja funkciju ministra saobraćaja.

Vic Dana :)

Dođe mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, imam ppproblema sa ssspavanjem. Vvvidite, ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gggglasni da ne mogu mirno dda ssspavam.
- Pa lijepo ih potjerajte.
- Pppa ja imm kkkažem iš, ppa ih 15 ode, ali ih 15 ostane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Kkkažem im ja ponovo iš, pa ih ossam ode, a ossstane sssedam.
- Potjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet kkažem iš, pa ih šššessst ode, a osstane jedno, jedddno mmmalo crno, koje je najnajglasnije.
- Ma, otjerajte ga u materinu onda!
- Pppa ja mu veliiim idi u pipipi... I onda mi se svi ostali vrate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-06-12 ODRŽANA IZBORNA KONVENCIJA SOCIJALDEMOKRATA PETNJICE Nezaobilazni u novoj vlasti
So­ci­jal­de­mo­kra­te Pet­nji­ce odr­ža­le su iz­bor­nu kon­ven­ci­ju na ko­joj je 78 de­le­ga­ta iza­bra­lo no­vi op­štin­ski od­bor, ko­ji će ima­ti 35 čla­no­va. Na kon­ven­ci­ji je is­ka­za­no za­do­volj­stvo do­sa­da­šnjim ra­dom pet­njič­kog od­bo­ra So­ci­jal­de­mo­kra­ta, uz ocje­nu da ta par­ti­ja iz da­na u dan do­bi­ja sve ve­ću po­dr­šku gra­đa­na Bi­ho­ra. Uvje­re­ni su da će So­ci­jal­de­mo­kra­te na­kon lo­kal­nih iz­bo­ra, ko­ji tre­ba da bu­du odr­ža­ni kra­jem go­di­ne, bi­ti ne­za­o­bi­la­zan či­ni­lac bu­du­će vla­sti.
Pot­pred­sjed­nik SD Da­mir Še­ho­vić iz­ra­zio je za­do­volj­stvo do­sa­da­šnjim ra­dom Op­štin­skog od­bo­ra Pet­nji­ca. Is­ta­kao je da će ka­dro­vi So­ci­jal­de­mo­kra­ta Cr­ne Go­re u iz­vr­šnoj vla­sti i da­lje na­sta­vi­ti da sna­žno po­dr­ža­va­ju i re­a­li­zu­ju sve zdra­ve ini­ci­ja­ti­ve ko­je su po­treb­ne ovom kra­ju. Pod­sje­tio je na svo­je za­la­ga­nje da Pet­nji­ca do­bi­je nov­ča­na sred­stva iz Ega­li­za­ci­o­nog fon­da ko­ja su od kru­ci­jal­ne va­žno­sti za funk­ci­o­ni­sa­nje ad­mi­ni­stra­ci­je. Iz­ra­zio je za­do­volj­stvo što je upra­vo on svo­jim amand­ma­ni­ma omo­gu­ćio da Op­šti­na Pet­nji­ca ne­sme­ta­no funk­ci­o­ni­še. Na­veo je da je Vla­da ove go­di­ne obez­bi­je­di­la znat­na sred­stva za ka­pi­tal­ne pro­jek­te u Pet­nji­ci, po­put da­lje grad­nje vo­do­vo­da za se­la Jo­ho­vi­ce, Rad­man­ci, Go­do­če­lje i Tu­ca­nje, za šta je na­mi­je­nje­no oko sto hi­lja­da eura, i iz­grad­nje ma­gi­stral­nog pu­ta Pet­nji­ca–Be­ra­ne. Ka­ko je sa­op­šte­no, on je iz­ra­zio po­seb­no za­do­volj­stvo zbog za­vr­šet­ka ra­do­va na zgra­di Op­šti­ne.
– Go­vo­re­ći o lo­kal­nim iz­bo­ri­ma u Pet­nji­ci, ko­ji se oče­ku­ju na je­sen, Še­ho­vić je ka­zao da je si­gu­ran da će se na­sta­vi­ti trend ra­sta So­ci­jal­de­mo­kra­ta sli­čan ono­me u Nik­ši­ću ili Her­ceg No­vom, gdje su ostva­ri­li znat­no bo­lji re­zul­tat ne­go na par­la­men­tar­nim iz­bo­ri­ma. To po­ka­zu­je da će SD i u Pet­nji­ci bi­ti ne­za­o­bi­la­zan či­ni­lac bu­du­će vla­sti – uvje­ren je Še­ho­vić.
U Op­štin­ski od­bor SD Pet­nji­ca iza­bra­ni su: Sa­fet Ko­rać, Isljam Će­man, Ar­min Sken­de­ro­vić, Ze­id Škri­jelj, Haj­riz Adro­vić, Ir­ma Osma­no­vić, Re­fik La­tić, Alen Adro­vić, Edi­na Škri­jelj, Isad Me­ho­vić, Al­din Zve­ro­tić, Ar­slan Av­do Ko­rać, Asmir Osma­no­vić, Mer­su­din Ras­to­der, Anis Adro­vić, Edis Zve­ro­tić, Sa­dat Adro­vić, De­nis Aj­der­pa­šić, Se­ad Ko­rać, Ar­nes La­tić, Ra­hi­ma Adro­vić, Ines Mu­ra­to­vić, Di­no Adro­vić, Ha­ris Ko­rać, Dže­fi­ka Adro­vić, Ir­fan Aj­der­pa­šić, Ha­ris Će­man, Ad­nan Ko­čan, Esko Adro­vić, Amel Ti­ganj, El­de­ti­jan Škri­jelj, Vej­sel Osma­no­vić, Al­min No­va­lić, Fe­tah Će­man i Er­min No­va­lić.D.J.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"