Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ZIKS-u spriječen atentat na „kavčane” * Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala * Uvrede, prijetnje, pa skidanje imuniteta * Bojkotom branimo Ustav * Putin nudio Klintonu članstvo Rusije u NATO * Makronova partija ostvarila većinu * Nepovjerljivost
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VLADIMIR JOKIĆ, GRADONAČELNIK KOTORA :
Za sve što se tiče budućih događaja izgleda mogu da se interesujem kod tajnovidca, koji obavlja funkciju ministra saobraćaja.

Vic Dana :)

Dođe mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, imam ppproblema sa ssspavanjem. Vvvidite, ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gggglasni da ne mogu mirno dda ssspavam.
- Pa lijepo ih potjerajte.
- Pppa ja imm kkkažem iš, ppa ih 15 ode, ali ih 15 ostane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Kkkažem im ja ponovo iš, pa ih ossam ode, a ossstane sssedam.
- Potjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet kkažem iš, pa ih šššessst ode, a osstane jedno, jedddno mmmalo crno, koje je najnajglasnije.
- Ma, otjerajte ga u materinu onda!
- Pppa ja mu veliiim idi u pipipi... I onda mi se svi ostali vrate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Polumature - datum: 2017-06-08 POLUMATURANTI IZ RISNA, RADANOVIĆA I PRČANJA ZAJEDNO PROSLAVILI KRAJ OSNOVNOG OBRAZOVANJA
Vrijeme je za uspjehe
Vrijeme je za uspjehe
Uče­ni­ci de­ve­tih raz­re­da tri osnov­ne ško­le: „Ivo Vi­zin“ Pr­čanj, „Ni­ko­la Đur­ko­vić“ Ra­da­no­vi­ći i „Velj­ko Drob­nja­ko­vić“ Ri­san, pro­sla­vi­li su za­jed­nič­ko po­lu­ma­tor­sko ve­če u po­slov­nom cen­tru „Vuk­šić“. Onu su is­pred glav­nih ko­tor­skih Vra­ta od mo­ra po­zi­ra­li za za­jed­nič­ke fo­to­gra­fi­je za uspo­me­nu na za­vr­še­tak osnov­nog obra­zo­va­nja, a za­tim se pri­vat­nim vo­zi­li­ma upu­ti­li u In­du­strij­sku zo­nu, oku­piv­ši se po­no­vo u cen­tru „Vuk­šić“. Me­đu po­lu­ma­tu­ran­ti­ma OŠ „Ni­ko­la Đur­ko­vić“, njih 20, či­ja je odje­ljen­ska star­je­šin­ka Ma­ja Vi­do­vić, is­ti­če se Rus Ni­ki­ta Ba­di­kov, ko­ji je uče­nik ge­ne­ra­ci­je.
- Ova ge­ne­ra­ci­ja je spe­ci­fič­na po ne­koj kon­struk­tiv­no­sti i po kre­a­tiv­no­sti i po sa­rad­nji ko­ju su ima­li sa na­ma. Ni­smo ih do­ži­vlja­va­li is­klju­či­vo kao uče­ni­ke, ne­ka­ko smo se za­i­sta zbli­ži­li i dru­ži­li i žao nam je što od­la­ze, ma­da nam je s dru­ge stra­ne dra­go, za­to što je vri­je­me da idu da­lje, da se raz­vi­ja­ju, da po­le­te. Bi­li su ak­tiv­ni u dva pro­jek­ta ko­ja smo od­ra­di­li u sa­rad­nji sa Ru­si­jom, sa mu­ze­jom No­vo­si­bir­ska. Vi­dim dje­cu ko­ja su za­do­volj­na i uspje­šna, ta­ko da je to i na­ma uspjeh - re­kao je za „Dan“ di­rek­tor Dra­gu­tin Šće­kić.
Ge­ne­ra­ci­ji po­lu­ma­tu­ra­na­ta 2016/17 iz OŠ „Ivo Vi­zin“, ko­ja bro­ji de­set uče­ni­ka, raz­red­na na­stav­ni­ca Mar­ti­na Lom­par i pe­da­gog Sav­ka Mir­ko­vić po­že­lje­le su da na­sta­ve ško­lo­va­nje sa još ve­ćim uspje­hom, da bu­du upor­ni. Za 16 uče­ni­ka de­ve­tog raz­re­da OŠ „Ni­ko­la Đur­ko­vić“, či­ja je raz­red­na na­stav­ni­ca Va­nja Bi­la­fer, di­rek­tor Zo­ran Mi­li­će­vić ka­že da su „skrom­na, do­bra ge­ne­ra­ci­ja“, te im po­že­lio uspje­šan oda­bir sred­nje ško­le. Ove go­di­ne ni­su ima­li đa­ka ge­ne­ra­ci­je, već dva od­lič­na uče­ni­ka, ko­ji­ma su di­plo­me i knji­ge uru­če­ni na po­seb­noj sve­ča­no­sti u ško­li, u pri­su­stvu ro­di­te­lja.M.D.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"