Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova123 * Za pranje para lani nijedna prijava123 * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura123 * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000123 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova123 * Suva krv 123 * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-07-07 SDP REAGOVAO NA OPTUŽBE DPS-A U VEZI SA AERODROMIMA
Krivi za propast avio-kompanije
Krivi za propast avio-kompanije
Raz­li­ka iz­me­đu Mon­te­ne­gro­er­laj­nza (MA) ko­jim upra­vlja DPS i Aero­dro­ma ko­jim je upra­vljao SDP naj­bo­lje po­ka­zu­ju raz­li­ku u na­šim po­li­ti­ka­ma. Ne­ko je u bu­džet upla­tio de­se­ti­ne mi­li­o­na eura pro­fi­ta, a ne­ko osta­vio de­se­ti­ne mi­li­o­na eura du­go­va, na­ve­li su iz SDP-a u od­go­vo­ru na re­a­go­va­nje DPS-a u ve­zi sa za­ku­pom Aero­dro­ma.
– MA ko­jim upra­vlja DPS du­gu­je 18 mi­li­o­na eura dr­ža­vi, do­bi­ja ne­za­ko­ni­tu vi­še­mi­li­on­sku dr­žav­nu po­moć i du­gu­je 20 mi­li­o­na eura Aero­dro­mi­ma. Za raz­li­ku da to­ga, Aero­dro­mi, ko­ji­ma je upra­vljao SDP, upla­ću­ju vi­še­mi­li­on­ske pro­fi­te dr­ža­vi upr­kos to­me što tr­pe gu­bit­ke i du­go­ve pred­u­ze­ća ko­jim upra­vlja DPS. I umje­sto da o to­me ću­ti­te, osim ako se tu­ži­la­štvo sje­ti da vas ne­što pi­ta, vi pro­zi­va­te SDP – sa­op­šti­li su iz SDP-a.
Pre­ma nji­ho­vim na­vo­di­ma, ni­je DPS je­di­ni kriv za uni­šta­va­nje na­ci­o­nal­ne avio-kom­pa­ni­je jer dio kri­vi­ce sno­si i nji­hov po­ra­že­ni kan­di­dat za pred­sjed­ni­ka SDP-a i ta­da­šnji re­sor­ni mi­ni­star (Ivan Bra­jo­vić – prim.aut.). 
D.M.


SD: Za­bo­ra­vlja­ju ogrom­ne apa­na­že

Na kon­sta­ta­ci­je SDP-a re­a­go­va­li su iz SD, na­vo­de­ći da opet ni­čim ne­i­za­zva­na „Stran­ka du­bo­kog po­sr­nu­ća” vri­je­đa in­te­lekt gra­đa­na.
– Za­i­sta, za­bri­nja­va ste­pen am­ne­zi­je Stran­ke de­ma­go­ga i po­pu­li­sta (SDP). Pr­vo, za­bo­ra­vi­li su da da­ju osvrt na ogrom­ne apa­na­že ko­je su u uprav­nim od­bo­ri­ma na­ve­de­nih pred­u­ze­ća go­di­na­ma do­bi­ja­li čla­no­vi nji­ho­ve par­tij­ske vr­hu­ške, a ko­je su bi­le i tri pu­ta ve­će od pro­sječ­nih za­ra­da u Cr­noj Go­ri. Čak se po­je­di­ni od njih ni­su udo­sto­ji­li ni da u ne­ko­li­ko go­di­na uzi­ma­nja na­ve­de­nih apa­na­ža pri­su­stvu­ju ma­kar jed­noj sjed­ni­ci uprav­nog od­bo­ra. To su ti ve­li­ki bor­ci za so­ci­jal­nu prav­du – na­ve­li su iz par­ti­je Iva­na Bra­jo­vi­ća.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"