Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova123 * Za pranje para lani nijedna prijava123 * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura123 * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000123 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova123 * Suva krv 123 * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-07-08 PRIZNANJE ZA ERSTE Najbolja banka u Crnoj Gori
Er­ste bank Pod­go­ri­ca do­bit­ni­ca je pre­sti­žnog pri­zna­nja „Naj­bo­lja ban­ka u Cr­noj Go­ri“ za 2017, ko­je do­dje­lju­je Euro­mo­ney, je­dan od vo­de­ćih svjet­skih fi­nan­sij­skih ma­ga­zi­na u okvi­ru svo­jih go­di­šnjih na­gra­da za iz­vr­snost (Awards for Ex­cel­len­ce). Glav­ni iz­vr­šni di­rek­tor Er­ste ban­ke Alek­sa Lu­kić ka­zao je da je na­gra­da ve­li­ka čast i po­tvr­da da po­slo­va­nje raz­vi­ja­ju u do­brom prav­cu.
– Naš cilj je da na­sta­vi­mo da otva­ra­mo no­ve mo­guć­no­sti za kli­jen­te i da stva­ra­mo du­go­roč­ne ve­ze sa za­jed­ni­com u ko­joj po­slu­je­mo – re­kao je Lu­kić, ko­jem je na­gra­da uru­če­na na ce­re­mo­ni­ji u Lon­do­nu.
Er­ste grup bank AG (Er­ste gru­pa) je na­gra­đe­na pri­zna­njem „Naj­bo­lja ban­ka u Cen­tral­noj i is­toč­noj Evro­pi” za 2017. go­di­nu zbog kva­li­tet­nog po­zi­ci­o­ni­ra­nja ko­je joj omo­gu­ća­va da is­ko­ri­sti pri­li­ke za rast i pred­vo­di ta­las di­gi­tal­ne re­vo­lu­ci­je u re­gi­o­nu.
– Gru­pa je, osim u Cr­noj Go­ri, osvo­ji­la pri­zna­nja Naj­bo­lja ban­ka za 2017. i u Austri­ji i Če­škoj Re­pu­bli­ci, dok je ru­mun­ska po­dru­žni­ca Gru­pe, Ban­ca Co­mer­ci­a­la Ro­ma­na (BCR), pro­gla­še­na naj­bo­ljom ban­kom u tran­sfor­ma­ci­ji u cen­tral­noj i is­toč­noj Evro­pi – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Iz­vr­šni di­rek­tor za po­slo­va­nje sa sta­nov­ni­štvom u Er­ste grup bank Pe­ter Bo­sek re­kao je da su po­ča­stvo­va­ni pre­sti­žnim pri­zna­nji­ma ko­je po­tvr­đu­je da je Er­ste ban­ka po­u­zdan part­ner kli­jen­ti­ma i od­go­vo­ran su­bjekt ko­ji do­pri­no­si na­pret­ku u cen­tral­noj i is­toč­noj Evro­pi.
Na­gra­da Euro­mo­ney do­dje­lju­je se ban­ka­ma iz oko 100 dr­ža­va ši­rom svi­je­ta. D.M.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"