Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-07-08 PODGORIČANI, AJMO NA MORAČU
Ljeto na moračkim bukovima
Pajović Ljeto na moračkim bukovima
Pod­go­rič­kom Šla­u­fi­ja­dom od Ve­zi­ro­vog mo­sta do pla­že Ga­leb ju­če je po­če­la ma­ni­fe­sta­ci­ja „Aj­mo na Mo­ra­ču 2017” ko­ju tre­ću go­di­nu za re­dom or­ga­ni­zu­ju Se­kre­ta­ri­jat za kul­tu­ru i sport i Tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja Pod­go­ri­ce. Cilj je samo jedan da se ožive gradske plaže i ljeto provede na moračkim bukovima, baš kao nekada. Za raz­li­ku od pr­ve go­di­ne ka­da je ova ma­ni­fe­sta­ci­ja tra­ja­la sa­mo je­dan vi­kend, ove go­di­ne Pod­go­ri­ča­ni će u zabavnim i sportskim programima na Mo­ra­či mo­ći da uži­va­ju sva­kog vi­ken­da u ju­lu i u av­gu­stu.
Pred­stav­nik Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je Pod­go­ri­ca Ni­na Pa­jo­vić sa­op­šti­la je da će svim gra­đa­nim bi­ti omo­gu­ćen pot­pu­ni ugo­đaj na pla­ži Ga­leb.
-Sa na­ma je ve­li­ki broj su­gra­đa­na i svi su za­do­volj­ni što se na pra­vi na­čin mo­gu pri­sje­ti­ti ka­ko je ne­ka­da bilo na gradskim plažama. Mo­rač­ke pla­že ne­ka­da su bi­le tra­di­o­ci­o­nal­no mje­sto oku­plja­nja to­kom lje­ta i ve­li­ki broj su­gra­đa­na je uži­vao u dru­že­nji­ma po­red ri­je­ke. Si­tu­a­ci­ja je da­nas ne­što dru­ga­či­ja ali mi će­mo po­tru­di­ti da na­sta­vi­mo sa ak­tiv­no­sti­ma u ci­lju pri­vla­če­nja što ve­ćeg bro­ja ka­ko na­ših su­gra­đa­na ta­ko i tu­ri­sta da osvje­že­nje od vre­lim jul­skih i av­gu­stov­skih da­na po­tra­že po­red ri­je­ke - na­ve­la je Pa­jo­vić.
Pa­jo­vić na­vo­di da su pri­pre­mi­li ve­li­ki broj sport­sko-re­kre­a­tiv­nih sa­dr­ža­ja i kul­tur­nih ak­tiv­no­sti.
-Za naj­mla­đe je or­ga­ni­zo­va­na šla­u­fi­ja­da, dok će lje­ka­ri Do­ma zdra­vlja Pod­go­ri­ca sta­ri­jim su­gra­đa­ni­ma mje­ri­ti ni­vo še­će­ra u krvi i krv­ni pri­ti­sak. Gra­đa­ni će mo­ći da vo­ze ka­ja­ke, igra­ju od­boj­ku na pi­je­sku, te­nis, sto­ni-te­nis, šah, ba­go i pi­ka­do. Po­bri­nu­li smo se da bu­de za sva­ko­ga po­ne­što, a vo­đe­ni in­te­re­so­va­njem i po­sje­tom od pro­šle go­di­ne po­tru­di­li smo da svi­ma pri­re­di­mo ugođaj- na­ve­la je Pa­jo­vić.
Ka­ko bi se za­sla­di­li na vru­ći­na­ma, ka­ko je na­ve­la Pa­jo­vić, Grad­ska op­šti­na Go­lu­bov­ci je obe­zi­je­di­la lu­be­ni­ce i pi­pu­ne ko­ji će se hla­diti u Mo­ra­či, dok je pred­u­ze­će Sport­ski objek­ti pri­pre­mi­lo pla­žni mo­bi­li­jar
-Na taj na­či­n Pod­go­ri­ča­ni će se pri­sje­ti­ti ka­ko su se ne­ka­da hla­di­li od vre­log lje­ta. Od 12 do i 20 sa­ti, sva­kog vi­ken­da, dobrodošli su da se družimo i uži­va­mo u pro­gra­mu - na­ve­la je Pa­jo­vić. N.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"