Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2017-07-08 NA OBALI PINE ODRŽANE „GRADSKE IGRE“
Galioti otišli u finale
Pobjednička ekipa Galioti otišli u finale
TI­VAT -Sport­sko-za­bav­na ma­ni­fe­sta­ci­ja „Si­ti gejms“ pred ve­li­kim bro­jem po­sje­ti­la­ca u če­tvr­tak ve­če odr­ža­na je na Pi­na­ma. Or­ga­ni­za­tor ma­ni­fe­sta­ci­je je kom­pa­ni­ja „Adria Events” u sa­rad­nji sa Op­šti­nom Ti­vat – Se­kre­ta­ri­ja­tom za mla­de, sport i so­ci­jal­na pi­ta­nja. Igre je otvo­ri­la Dar­ka Og­nja­no­vić, se­kre­tar­ka Se­kre­ta­ri­ja­ta za mla­de, sport i so­ci­jal­na pi­ta­nja, a po­bjed­nik tak­mi­če­nja je ti­vat­ska eki­pa „Ga­li­o­ti” sa osvo­je­nih 53 bo­da. Oni su obez­bi­je­di­li pla­sman na cr­no­gor­sko fi­na­le, ko­je je na pro­gra­mu 27. ju­la na ba­ze­nu na Škve­ru u Her­ceg No­vom, ka­da će se naj­bo­lje eki­pe bo­ri­ti za ti­tu­lu pr­va­ka ko­ji će pred­sta­vlja­ti Cr­nu Go­ru na me­đu­na­rod­nom po­lu­fi­na­lu.
- Ovo je bi­la mo­žda i naj­ja­ča kon­ku­ren­ci­ja do­sad. Bio nam je cilj da se pla­si­ra­mo u fi­na­le, ta­ko da smo od­ra­di­li to što smo za­mi­sli­li pa će­mo da­lje da vi­di­mo - re­kao je Lu­ka Mar­ko­vić, član po­bjed­nič­ke eki­pe.
Eki­pa „Ka­za” iz Iga­la na­stu­pi­la je re­vi­jal­no osvo­jiv­ši 43 bo­da. Ova eki­pa se već pla­si­ra­la u fi­na­le osva­ja­njem pro­šlo­go­di­šnjeg fi­na­la, ta­ko da je sa 36 bo­do­va dru­go­pla­si­ra­na eki­pa „Šo­to­ku­co” (Cen­tar za kul­tu­ru Ti­vat). Tre­će mje­sto za­u­ze­li su čla­no­vi eki­pe „Spor­ti­kus” sa 30 bo­do­va. Eki­pa Por­to Mon­te­ne­gro za­u­ze­la je če­tvr­to mje­sto sa ukup­no 25 bo­do­va, dok se na po­sled­njem pe­tom mje­stu na­šla eki­pa „Sa­vjet za sport” sa 20 bo­do­va.
-Bi­lo je su­per. Ovo nam je tre­ća go­di­na uče­stvo­va­nja i sva­ke go­di­ne smo sve bo­lji i bo­lji. Na­dam se da će­mo ostva­ri­ti i sli­čan re­zul­tat u Her­ceg No­vom, ma­da će ta­mo kon­ku­ren­ci­ja bi­ti mno­go ja­ka s ob­zi­rom da su ta­mo pr­va­ci kom­plet­nih Ja­dran­skih iga­ra. Sva­ke go­di­ne ko­ri­sti­mo sta­re bo­ke­ške iz­ra­ze, ta­ko da smo pr­ve go­di­ne bi­li Štra­pa­du­re, pro­šle Fr­ka­de­le i ove Šo­to­ku­ci - ka­že Vo­ji­slav Ka­lu­še­ro­vić.
Na­gra­de naj­bo­ljim uru­či­li su di­rek­to­ri­ca TO Ti­vat Ga­bri­je­la Gla­vo­čić, di­rek­tor „Brend Nju Ti­vat“ Pre­drag Ga­jić i se­kre­tar­ka Se­kre­ta­ri­ja­ta za mla­de, sport i so­ci­jal­na pi­ta­nja Dar­ka Og­nja­no­vić.Ž.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"