Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Balkan - datum: 2017-10-11 MONSTRUOZNO UBISTVO TRI SESTRE POTRESLO ITALIJU I BOSNU I HERCEGOVINU
Braća iz Gradiške zapalila tri sestre
Mjesto zločina Braća iz Gradiške zapalila tri sestre Renato Seferović (24) i njegov maloljetni brat J.S. (15) uhapšeni su u nedjelju zbog sumnje da su u blizini Rima zapalili kamper u kojem se nalazila porodica Romana Halilovića
Mon­stru­o­zno ubi­stvo tri se­stre po­tre­slo je Ita­li­ju i Bo­snu i Her­ce­go­vi­nu. Na­i­me, dvo­ji­ca bra­će iz Gra­di­ške uhap­še­ni su zbog sum­nje da su u Ita­li­ji ubi­li tri se­stre iz BiH, od ko­jih su dvi­je bi­le ma­lo­ljet­ne. Re­na­to Se­fe­ro­vić (24) i nje­gov ma­lo­ljet­ni brat J.S. (15) uhap­še­ni su u ne­dje­lju zbog sum­nje da su u bli­zi­ni Ri­ma za­pa­li­li kam­per u ko­jem se na­la­zi­la po­ro­di­ca Ro­ma­na Ha­li­lo­vi­ća. Tom pri­li­kog iz­go­re­le su se­stre Eli­za­be­ta (4), An­ge­li­ka (8) i Fran­če­ska (20). U ovom kam­pe­ru ži­vje­lo je njih 13, ali su Ro­man i su­pru­ga uspje­li spa­si­ti osmo­ro dje­ce.
Na­i­me, pre­ma in­for­ma­ci­ja­ma ita­li­jan­skih me­di­ja, Re­na­ta je sa ovim ubi­stvom po­ve­zao nje­gov tre­ći brat Še­rif, ko­ji je jed­no vri­je­me bio pr­vo­o­sum­nji­če­ni u ovom pred­me­tu.
Kao do­kaz nje­go­voj pri­či po­slu­ži­li su snim­ci sa si­gur­no­snih ka­me­ra na ko­ji­ma se vi­di Re­na­tov kom­bi u bli­zi­ni mje­sta na­pa­da. Na mje­stu na­pa­da pro­na­đe­ni su osta­ci „Mo­lo­to­vlje­vog kok­te­la” na ko­ji­ma su bi­li oti­sci, a ko­ji se ni­su po­du­da­ra­li sa Še­ri­fo­vim, pa se oče­ku­je da će od­go­va­ra­ti Re­na­to­vim.
Upra­vo Re­na­ta sum­nji­če da je uba­cio kok­tel u nji­hov kam­per. Ita­li­jan­ska po­li­ci­ja je pro­te­klih da­na uhap­si­la još dvi­je oso­be, a za­tim su do­šli do in­for­ma­ci­ja da se Re­na­to i nje­gov ma­lo­ljet­ni brat kri­ju na pod­ruč­ju Re­pu­bli­ke Srp­ske.
Na­kon to­ga 6. ok­to­bra su ras­pi­sa­li me­đu­na­rod­nu po­tjer­ni­cu za nji­ma, a dva da­na ka­sni­je oni su pro­na­đe­ni i uhap­še­ni u Ita­li­ji.
Pre­ma pi­sa­nju ita­li­jan­skih me­di­ja ostva­re­na je ve­o­ma do­bra sa­rad­nja iz­me­đu po­li­cij­skih agen­ci­ja ove dvi­je ze­mlje.
(RTV BN)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"