Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-10-12 UHAPŠEN PODGORIČANIN L.D. (43) Oteo i zlostavljao djevojku
Pod­go­ri­ča­nin L.D. (43) uhap­šen je zbog sum­nje da je dva da­na zlo­sta­vljao su­gra­đan­ku A.J., ko­ju je mi­mo nje­ne vo­lje dr­žao za­tvo­re­nu u svo­joj ku­ći. Pod­go­rič­ka po­li­ci­ja do­šla je do sa­zna­nja za ovaj slu­čaj, ko­ji je ra­svi­je­tljen u ve­o­ma krat­kom ro­ku. Osum­nji­če­ni L.D. uhap­šen je ju­če, a na te­ret su mu sta­vlje­na kri­vič­na dje­la pro­tiv­prav­no li­še­nje slo­bo­de i zlo­sta­vlja­nje.
Pod­go­ri­ča­nin se sum­nji­či da se 7. ok­to­bra, oko 19 ča­so­va, po pret­hod­nom do­go­vo­ru, na­šao sa A.J. na Bu­le­va­ru Sve­tog Pe­tra Ce­tinj­skog, na­kon če­ga su oti­šli u nje­go­vu ku­ću u mje­stu Du­ši­ći. Na­kon kra­će sva­đe, L.D. je, ka­ko se sum­nja, dje­voj­ci za­dao vi­še uda­ra­ca otvo­re­nom ša­kom u pred­je­lu gla­ve i po­tom je na­sta­vio da je fi­zič­ki i psi­hič­ki zlo­sta­vlja.
– L.D. je, sum­nja se, ošte­će­nu A.J, mi­mo nje­ne vo­lje, dr­žao za­tvo­re­nu do 9.10.2017. go­di­ne, do 8 ča­so­va, ka­da joj je do­zvo­lio da se tak­si vo­zi­lom uda­lji iz ku­će ra­di uka­zi­va­nja po­mo­ći, uz pri­jet­nju da ni­ko­me ni­šta ne ka­že – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.
A.J. je uka­za­na me­di­cin­ska po­moć. Kon­sta­to­va­no je da je za­do­bi­la vi­še lak­ših tje­le­snih po­vre­da.
O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten dr­žav­ni tu­ži­lac u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci, ko­ji je na­lo­žio da se L.D. li­ši slo­bo­de i da mu se pri­ve­de uz kri­vič­nu pri­ja­vu zbog po­sto­ja­nja osno­va­ne sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo pro­tiv­prav­no li­še­nje slo­bo­de u sti­ca­ju sa kri­vič­nim dje­lom zlo­sta­vlja­nje.
M.V.P.


Bra­nio se ću­ta­njem

Pre­ma ne­zva­nič­nim sa­zna­nji­ma „Da­na”, osum­nji­če­ni i A.J. su bi­li u ve­zi, ko­ju su usled sva­đa vi­še pu­ta pre­ki­da­li. Uhap­še­ni se u po­li­ci­ji bra­nio ću­ta­njem, od­bi­ja­ju­ći da go­vo­ri o mo­ti­vi­ma iz­vr­še­nja kri­vič­nih dje­la za ko­ja je op­tu­žen.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"