Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-10-12 SANJA MANDIĆ DOBILA POZIV DA SE DANAS JAVI U SPECIJALNO TUŽILAŠTVO
Mandićeva supruga na saslušanju
Mandić sa suprugom Mandićeva supruga na saslušanju
Cr­no­gor­ska po­li­ci­ja ju­če je u po­po­dnev­nim sa­ti­ma uru­či­la po­ziv za sa­slu­ša­nje Sa­nji Man­dić, su­pru­zi pred­sjed­ni­ka No­ve srp­ske de­mo­kra­ti­je An­dri­je Man­dića. Ona će da­nas u 11 sa­ti bi­ti sa­slu­ša­na pred spe­ci­jal­nim tu­ži­o­cem Li­di­jom Vuk­če­vić. Po­ziv za sa­slu­ša­nje ju­če joj je uru­čio po­li­cij­ski in­spek­tor Vla­dan La­zo­vić, bra­ta­nić Zo­ra­na La­zo­vi­ća, pen­zi­o­ni­sa­nog in­spek­to­ra ANB-a, po­tvr­đe­no je „Da­nu” iz DF-a.
Ra­di se o po­li­caj­cu ko­jeg su li­de­ri DF-a po­mi­nja­li to­kom iz­no­še­nja od­bra­ne na su­đe­nju za „dr­žav­ni udar” kao oso­bu ko­ja je uče­stvo­va­la u mon­ti­ra­nju op­tu­žbi pro­tiv njih, a ko­ji je pre­ko Zo­ra­na La­zo­vi­ća po­ve­zan sa glav­nim spe­ci­jal­nim tu­ži­o­cem Mi­li­vo­jem Kat­ni­ćem.
Pri­ti­sci na po­ro­di­cu An­dri­je Man­di­ća su po­če­li ra­ni­je po­kre­ta­njem dva pro­ce­sa. Spe­ci­jal­ni dr­žav­ni tu­ži­lac sa­slu­ša­vao je i nje­go­vu se­stru Kse­ni­ju.
Sa­nja Man­dić će bi­ti sa­slu­ša­na da­nas u 11 sa­ti u zgra­di Spe­ci­jal­nog tu­ži­la­štva, ali ni­je po­zna­to ko­jim po­vo­dom.
Spe­ci­jal­no tu­ži­la­štvo je ta­ko na­sta­vi­lo sa po­zi­va­njem na sa­slu­ša­nja i pri­vo­đe­njem čla­no­va po­ro­di­ca li­de­ra DF-a. Po na­lo­gu spe­ci­jal­nog tu­ži­o­ca, a u okvi­ru pro­ši­re­ne is­tra­ge o na­vod­nom pra­nju nov­ca, po­li­ci­ja i tu­ži­la­štvo sa­slu­ša­va­li su v.d. glav­nog ured­ni­ka TV Bu­dva Ivu Pa­vlo­vić, Lu­ku Ra­du­no­vi­ća, si­na po­sla­ni­ka Sla­ve­na Ra­du­no­vi­ća, i funk­ci­o­ne­ra De­mo­krat­skog fron­ta Pe­tra Dra­ško­vi­ća.
Pa­vlo­vi­će­va je po­sli­je sa­slu­ša­nja pu­šte­na da se bra­ni sa slo­bo­de, a taj čin is­tra­žnih or­ga­na ta­da je oka­rak­te­ri­sa­la kao na­sta­vak spe­ci­jal­nog ra­ta ko­ji spe­ci­jal­ni tu­ži­lac Mi­li­vo­je Kat­nić vo­di pro­tiv DF-a. Pri­vo­đen je i bra­ta­nić Pre­dra­ga Bu­la­to­vi­ća, kao i čla­no­vi glav­nog od­bo­ra, od­bor­ni­ci i ak­ti­vi­sti DF-a.
VJ.D.


Tu­ži­la­štvo ću­ti

Iz tu­ži­la­štva si­noć ni­je­su že­lje­li da sa­op­šte zbog če­ga je Sa­nja Man­dić do­bi­la po­ziv za sa­slu­ša­nje. Ta­ko­đe ni­je na­ve­de­no ni u kom svoj­stvu će bi­ti sa­slu­ša­na, kao ni u okvi­ru ko­jeg slu­ča­ja. Spe­ci­jal­ni tu­ži­lac Li­di­ja Vuk­če­vić ru­ko­vo­di i is­tra­gom pro­tiv li­de­ra PZP-a Ne­boj­še Me­do­je­vi­ća zbog na­vod­nog pra­nja nov­ca.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"