Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-10-12 ODBOR ZA ASFALTIRANJE REGIONALNOG PUTA BIOČE-MATEŠEVO ZAKAZAO PROTEST U SUBOTU NA MOSTU NA BIOČU Blokiraće saobraćaj dva sata
Re­gi­o­nal­ni put Bi­o­če-Ma­te­še­vo bi­će blo­ki­ran za sa­o­bra­ćaj u su­bo­tu, 14. ok­to­bra, od 11 do 13 ča­so­va, jer su mje­šta­ni Bra­to­no­ži­ća i Va­so­je­vi­ća za­ka­za­li pro­test na mo­stu na Bi­o­ču. Pro­test je, ka­ko je is­ta­kao Bo­ri­slav Bo­ro Đe­le­vić, član od­bo­ra za as­fal­ti­ra­nje re­gi­o­nal­nog pu­ta Bi­o­če-Ma­te­še­vo bio ne­mi­no­van, ob­zi­rom da pu­ne tri go­di­ne če­ka­ju na as­fal­ti­ra­nje još dva ki­lo­me­tra pu­ta, ko­ja su do apri­la ove go­di­ne naj­ka­sni­je tre­ba­la bi­ti go­to­va. Đe­le­vić je pod­sje­tio da su za as­fal­ti­ra­nje dva ki­lo­me­tra pu­ta, ima­li obe­ća­nje Vla­da­na Vu­če­li­ća, di­rek­to­ra Vo­do­vo­da, Sa­va Pa­ra­če, di­rek­to­ra Di­rek­ci­je za sa­o­bra­ćaj i Mi­o­dra­ga Ba­kra­ča sa­vjet­ni­ka u Di­rek­ci­ji za sa­o­bra­ćaj.
- Oni se ni­su udo­sto­ji­li da se po­ja­ve ni na zbo­ru gra­đa­na ko­ji smo or­ga­ni­zo­va­li 30. sep­tem­bra zbog tog pro­ble­ma, iako smo ih zva­li ne sa­mo pu­tem me­di­ja već i lič­no, osta­vi­li do­pi­se na ar­hi­vi sva­ko­me po­seb­no. Gra­đa­ni su raz­o­ča­ra­ni i još jed­nom ih svi po­zi­va­mo da se po­ja­ve u su­bo­tu na mo­stu na Bi­o­ču da nam ma­kar od­go­vo­re pla­ni­ra­ju li i ka­da da do­vr­še as­fal­ti­ra­nje glav­nog pu­ta ko­ji su pri­je tri go­di­ne za­po­če­li i ni­su se vi­še vra­ća­li. Lič­no mi je Vu­če­lić re­kao u sep­tem­bru pro­šle go­di­ne da će sve bi­ti go­to­vo do apri­la ove go­di­ne jer je sve do­go­vo­re­no bi­lo sa ta­da­šnjim mi­ni­strom sa­o­bra­ća­ja Iva­nom Bra­jo­vi­ćem. Me­đu­tim, po­što je po­la go­di­ne pro­šlo i od apri­la ove go­di­ne i ja uza­lud po­ku­ša­vam na sve na­či­ne da do­đem do Vu­če­li­ća ili Ba­kra­ča. Ni­je nam osta­la dru­ga op­ci­ja ne­go da blo­ki­ra­mo put. Ako se ni ta­da ne po­ja­ve ili se bar ja­ve on­da će­mo sa pro­te­sti­ma na­sta­vi­ti i na­red­ne su­bo­te još ra­di­kal­ni­je. Blo­ki­ra­će­mo put ne sa­mo dva sa­ta već mno­go du­že plus će­mo po­zva­ti i pre­mi­je­ra Du­ška Mar­ko­vi­ća da nam se pri­dru­ži. Svi su oni iza­bra­ni vo­ljom na­ra­da i mo­ra­li bi da nam iza­đu u su­sret, ne sa­mo ne­dje­lju da­na pred iz­bo­re kad mi nji­ma tre­ba­mo ne­go kad i oni na­ma tre­ba­ju - ka­zao je Đe­le­vić.S.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"