Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-10-12 MJEŠTANI ULICE 18. JULA APELUJU NA VODOVOD DA RADI SVOJ POSAO
Zbog novih zgrada svi bez vode
Mjesto gdje je prije deset dana otkopan cjevovod Zbog novih zgrada svi bez vode
Već dva mje­se­ca sta­na­ri ve­ćeg di­je­la Uli­ce 18. ju­la u Mo­mi­ši­ći­ma sva­ko­dnev­no i po ne­ko­li­ko pu­ta osta­ju bez vo­de, a i ka­da je ima­ju, na­vo­de da je pri­ti­sak to­li­ko loš da če­sto tre­ba i po ne­ko­li­ko mi­nu­ta da bi na­pu­ni­li fla­šu od li­tra. Is­ti­ču i da je pro­blem na­stao ka­da su če­ti­ri no­ve zgra­de, sa­gra­đe­ne u toj uli­ci, pri­klju­če­ne na vo­do­vod­nu mre­žu.
- Rad­ni­ci su na uli­ci is­ko­pa­li ve­li­ku ru­pu i ta­da smo osta­li bez vo­de. Ob­zi­rom na to da su rad­ni­ci sva­ko­dnev­no ne­što ra­di­li na tom mje­stu, ra­ču­na­li smo da će pro­blem bi­ti ri­je­šen, me­đu­tim ni­je. Na­kon vi­še od mje­sec i po da­na obra­ti­li smo se i Vo­do­vo­du gdje su nam sa­op­šti­li da ni­su upu­će­ni u pro­blem sa vo­do­snab­di­je­va­njem u na­šoj uli­ci, ali da zna­ju da je vo­do­vod­na mre­ža za­star­je­la. Istog da­na je za­be­to­ni­ra­no spor­no mje­sto na uli­ci, ali su pro­ble­mi osta­li. Od ta­da je pro­šlo de­se­tak da­na u iš­če­ki­va­nju da se ovaj pro­blem ri­je­ši, me­đu­tim ni­je ri­je­šen - na­vo­de sta­na­ri Uli­ce 18. ju­la u jav­nom obra­ća­nju pro­sli­je­đe­nom me­di­ji­ma koje sadrži i fotografije koje objavljujemo.
Ni­je im ka­žu, ni­ka­ko ja­sno ka­ko su iz Vo­do­vo­da do­zvo­li­li da se če­ti­ri če­tvo­ro­sprat­ni­ce pri­klju­če na za­star­je­lu mre­žu.
- Valj­da je lo­gič­no bi­lo da se pri­je to­ga ure­di vo­do­vod­na mre­ža, ka­ko gra­đa­ni ko­ji ured­no pla­ća­ju vo­du ne bi tr­pje­li po­sle­di­ce. Valj­da je Vo­do­vod du­žan da gra­đa­ni­ma ko­ji su pri­klju­če­ni na vo­do­vod­nu mre­žu obez­bi­je­di ured­no vo­do­snab­di­je­va­nje, baš kao što nam ured­no do­sta­vlja­ju i ra­ču­ne, te ih sa pra­vom pi­ta­mo za­što to ni­su i ura­di­li? Na­po­mi­nje­mo, tre­nut­no ni­je pe­ri­od ka­da se na­li­va­ju dvo­ri­šta i ba­šte, ta­ko da iz­go­vor da je pri­ti­sak zbog to­ga slab ne­će­mo uva­ži­ti. Ne­ka nam ob­ja­sne za­što su do­zvo­li­li da se zgra­de pri­klju­če na do­tra­ja­lu vo­do­vod­nu mre­žu i ka­da će pro­blem bi­ti ri­je­šen – na­vo­de sta­na­ri Uli­ci 18. ju­la.S.R.


Vo­do­vod: Ako bu­de po­tre­be, sa­ni­ra­će­mo mre­žu

Iz Vo­do­vo­da na­po­mi­nju da je pro­blem ko­ji se ja­vio u Uli­ci 18. ju­la u Mo­mi­ši­ći­ma, di­je­lom ve­zan za in­ter­ven­ci­je na ot­kla­nja­nju kva­ro­va, ko­jih je bi­lo če­ti­ri u pret­hod­nom pe­ri­o­du, na­sta­lih kao po­sle­di­ca pu­ca­nja sa­lo­nit­nog cje­vo­vo­da od 100mm.
- Ka­da je u pi­ta­nju pro­blem sa pri­ti­skom vo­de eki­pe Vo­do­vo­da i ka­na­li­za­ci­je pred­u­zi­ma­ju sve nep­hod­ne mje­re i vr­še kon­tro­lu vo­do­vod­ne mre­že ka­ko bi se utvr­dio uzrok. Uko­li­ko i ove mje­re ne bu­du da­le re­zul­ta­te, pri­stu­pi­će se dje­li­mič­noj ili pot­pu­noj za­mje­ni cje­vo­vo­da u ovom di­je­lu. Na­po­mi­nje­mo da sum­nje gra­đa­na ko­je su ve­za­ne za pri­klju­če­nje no­vo­i­zgra­đe­nih obje­ka­ta ne sto­je, jer ni­je­su pri­klju­če­ni na vo­do­vod­nu mre­žu. Na­da­mo se da će pro­blem bi­ti ot­klo­njen u to­ku da­na­šnjeg da­na. Mo­li­mo gra­đa­ne za str­plje­nje, a Vo­do­vod će uči­ni­ti sve ka­ko bi se što pri­je ri­je­šio ovaj pro­blem i us­po­sta­vi­lo ured­no vo­do­snab­di­je­va­nje gra­đa­na di­je­la Uli­ce 18. ju­la- od­go­vo­ri­li su iz Vo­do­vo­da.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"