Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-10-12 DELEGACIJA CRNE GORE NA PARLAMENTARNOJ SKUPŠTINI NATO-A Posvećeni međunarodnom miru
Ula­zak Cr­ne Go­re u Sje­ver­no­a­tlant­sku ali­jan­su pred­sta­vlja re­zul­tat po­sve­će­nog i pre­da­nog ra­da u pro­te­klom pe­ri­o­du, kao i do­pri­no­sa pru­že­nog me­đu­na­rod­nom mi­ru, oci­je­nio je pred­sjed­nik Par­la­men­tar­ne skup­šti­ne NA­TO-a Pa­o­lo Ali. Pre­ma sa­op­šte­nju iz par­la­men­ta, za­vr­šnog da­na go­di­šnjeg za­sje­da­nja Par­la­men­tar­ne skup­šti­ne NA­TO-a odr­ža­na je ple­nar­na sjed­ni­ca to­kom ko­je su go­vo­ri­li Ali, pred­sjed­nik Ru­mu­ni­je Kla­us Jo­a­nis pred­sjed­nik Se­na­ta Ru­mu­ni­je Ka­lin Ta­ri­ce­a­nu, pred­sjed­nik Do­ma za­stup­ni­ka Ru­mu­ni­je Ni­ko­lae Drag­nea i ge­ne­ral­ni se­kre­tar NA­TO-a Jens Stol­ten­berg, na­kon če­ga su usli­je­di­la pi­ta­nja uče­sni­ka.
Ge­ne­ral­ni se­kre­tar NA­TO-a i pred­sje­da­va­ju­ći Sje­ver­no­a­tlant­skog sa­vje­ta Jens Stol­ten­berg is­ta­kao je va­žnost dje­lo­va­nja i sna­že­nja ulo­ge Par­la­men­tar­ne skup­šti­ne NA­TO-a, po­seb­no ima­ju­ći u vi­du da ja­ča­nja ve­ze iz­me­đu par­la­men­ta­ra­ca i gra­đa­na do­pri­no­si bo­ljem pred­sta­vlja­nju ra­da i re­zul­ta­ta Ali­jan­se.
To­kom ras­pra­ve o Za­pad­nom Bal­ka­nu, ak­tiv­no­sti­ma ko­je je NA­TO imao na tom pod­ruč­ju i po­li­ti­ci otvo­re­nih vra­ta, Stol­ten­berg je na­veo da su im­pre­siv­ni re­zul­ta­ti ko­je je Cr­na Go­ra to­kom po­sled­njih go­di­na po­sti­gla na pla­nu is­pu­nja­va­nja stan­dar­da. U sa­op­šte­nju je na­ve­de­no da je is­ka­za­na pu­na po­sve­će­nost za­jed­nič­kim ci­lje­vi­ma Ali­jan­se i da je to pred­sta­vlja­lo naj­bo­lju pre­po­ru­ku za pu­no­prav­no član­stvo Cr­ne Go­re u NA­TO-u.
– To­kom iz­la­ga­nja, ge­ne­ral­ni se­kre­tar NA­TO-a se po­seb­no osvr­nuo na pi­ta­nje ja­ča­nja sa­rad­nje na re­la­ci­ji NA­TO–EU, po­seb­no ima­ju­ći u vi­du ak­tu­el­ni slo­že­ni me­đu­na­rod­ni bez­bjed­no­sni am­bi­jent, i is­ta­kao va­žnost in­te­gri­sa­ne i dje­lo­tvor­ne bez­bjed­no­sne sa­rad­nje na ovom ni­vou u ci­lju zdru­že­nog su­prot­sta­vlja­nja unu­tra­šnjim i vanj­skim bez­bjed­no­snim iza­zo­vi­ma – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Uče­sni­ci­ma ple­nar­ne sjed­ni­ce je pred­sta­vljen iz­vje­štaj bla­gaj­ni­ka Par­la­men­tar­ne skup­šti­ne NA­TO-a, a po­tom je usli­je­di­lo iz­ja­šnja­va­nje de­le­ga­ta o na­cr­tu bu­dže­ta za 2018. go­di­nu.
Stal­nu de­le­ga­ci­ju Skup­šti­ne Cr­ne Go­re ko­ja je uče­stvo­va­la u ra­du Par­la­men­tar­ne skup­šti­ne NA­TO-a či­ni­li su Ob­rad Sta­ni­šić i Gen­ci Ni­man­be­gu.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"