Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija - datum: 2017-10-09 U POLICIJSKOM SINDIKATU OGORČENI ZBOG PROZIVKI MINISTRA POLICIJE NEBOJŠE STEFANOVIĆA
Smeta mu ,,vijetnamka”, a ne smeta haos u MUP-u
Stefanović Smeta mu ,,vijetnamka”, a ne smeta haos u MUP-u Dok Mijailović poslije 30 godina rada u policiji i ratovanja za Srbiju danas nosi ,,vijetnamku’’, dotle ministar Stefanović, koji nikada u životu nije radio već se 20 godina samo bavi politikom, pojavljuje isključivo u firmiranim odijelima i živi u svojoj vili na Bežanijskoj kosi, navodi se u saopštenju sindikata
Po­li­cij­ski sin­di­kat Sr­bi­je sa­op­štio je da je iz­ne­na­đen kri­ti­kom ko­ju je mi­ni­star unu­tra­šnjih po­slo­va Ne­boj­ša Ste­fa­no­vić iz­nio na ra­čun nji­ho­vog za­jed­nič­kog pro­te­sta s Voj­nim sin­di­ka­tom, na­vo­de­ći da mi­ni­star tre­ba da se ba­vi pro­ble­mi­ma po­li­ca­ja­ca, a ne da ih na­pa­da pre­ko te­le­vi­zi­je.
-Ste­fa­no­vi­ću ne sme­ta­ju ko­rup­ci­ja u dr­ža­vi i ha­os u MUP-u Sr­bi­je, ali mu sme­ta što je pred­sjed­nik sin­di­ka­ta Velj­ko Mi­ja­i­lo­vić na pro­te­stu no­sio jak­nu ,,vi­jet­nam­ku''. To upra­vo po­ka­zu­je od­nos vla­sti pre­ma sin­di­ka­ti­ma, ali i gra­đa­ni­ma Sr­bi­je. Dok Mi­ja­i­lo­vić po­sle 30 go­di­na ra­da u po­li­ci­ji i ra­to­va­nja za Sr­bi­ju, da­nas no­si ,,vi­jet­nam­ku'', do­tle se mi­ni­star Ste­fa­no­vić, ko­ji ni­ka­da u ži­vo­tu ni­je ra­dio već se 20 go­di­na sa­mo ba­vi po­li­ti­kom, po­ja­vlju­je is­klju­či­vo u fir­mi­ra­nim odi­je­li­ma i ži­vi u svo­joj vi­li na Be­ža­nij­skoj ko­si. Po­sta­vlja­mo za­to pi­ta­nje ko je tu do­bit­nik tran­zi­ci­je, Mi­ja­i­lo­vić i po­li­caj­ci ili mi­ni­star Ste­fa­no­vić – na­vo­di se u sa­op­šte­nju sin­di­ka­ta.
Na­vo­de da se Ste­fa­no­vi­ću bli­ski po­li­cij­ski sin­di­ka­ti ni­su po­bu­ni­li ka­da je bio pla­ni­ran ot­kaz za 1.500 pri­pad­ni­ka po­li­ci­je, ali da se ba­ve sin­di­kal­nim pro­te­sti­ma, jer po­ka­zu­ju ka­kav ha­os vla­da u tom mi­ni­star­stvu.
–Po­li­cij­ski sin­di­kat Sr­bi­je je ured­no pri­ja­vio pro­test u su­bo­tu, ko­ji je pro­šao po naj­vi­šim svjet­skim stan­dar­di­ma, što su po­tvr­di­li i na­ši go­sti iz Evro­pe i Ru­si­je. Mi­ni­star Ste­fa­no­vić umje­sto da zo­ve pred­stav­ni­ke sin­di­ka­ta da se rje­ša­va­ju pro­ble­mi za­po­sle­nih, go­stu­je po te­le­vi­zi­ja­ma i kri­ti­ku­je po­li­caj­ce, po­go­to­vo pred­sjed­ni­ka sin­di­ka­ta Velj­ka Mi­ja­i­lo­vi­ća – do­da­je se u sa­op­šte­nju.
Mi­ni­star unu­tra­šnjih po­slo­va Ne­boj­ša Ste­fa­no­vić iz­ja­vio je da na pro­te­stu po­li­ca­ja­ca i voj­ni­ka ni­su upu­će­ni kon­kret­ni za­htje­vi, ni­ti su da­ti pred­lo­zi ka­ko da se po­bolj­ša nji­hov po­lo­žaj, već su sa­mo iz­ni­je­te "po­li­tič­ke flo­sku­le".
-Ja sam oče­ki­vao da će re­ći bar jed­nu ri­ječ o po­lo­ža­ju i pra­vi­ma i šta kon­kret­no oni pred­la­žu za po­li­caj­ce i voj­ni­ke, a ne sa­mo po­li­tič­ke flo­sku­le- re­kao je Ste­fa­no­vić.
On je ka­zao da se „u jed­nom di­je­lu me­di­ja" oni ko­ji su ju­če pro­te­sto­va­li is­pred Pred­sje­di­štva Sr­bi­je la­žno pred­sta­vlja­ju kao po­li­caj­ci i voj­ni­ci, a ta­mo je, pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, po­li­ca­ja­ca i voj­ni­ka bi­lo od 300 do 400. (N1)


Za­tra­ži­li smje­ne mi­ni­sta­ra

Ste­fa­no­vić je re­kao da naj­ve­ći re­pre­zen­ta­tiv­ni sin­di­ka­ti po­li­ci­je raz­go­va­ra­ju sa čel­ni­ci­ma MUP-a i u di­rekt­nim raz­go­vo­ri­ma tra­že od­re­đe­ne stva­ri, za­hva­lju­ju­ći če­mu su mno­ge i po­pra­vlje­ne. Is­pred Pred­sjed­ni­štva Sr­bi­je u su­bo­tu, 7. ok­to­bra, Po­li­cij­ski sin­di­kat Sr­bi­je i Voj­ni sin­di­kat Sr­bi­je odr­ža­li su pro­test i za­tra­ži­li smje­ne re­sor­nih mi­ni­sta­ra Ste­fa­no­vi­ća i Alek­san­dra Vu­li­na i „svih onih ko­ji umje­sto za dr­ža­vu i na­rod, ra­de za par­tij­ske in­te­rese”.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"