Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija - datum: 2017-10-09 IVICA DAČIĆ PORUČIO Premijerka nam nije vaspitačica
Mi­ni­star spolj­nih po­slo­va Sr­bi­je Ivi­ca Da­čić iz­ja­vio je da je Vla­da tim u ko­jem je pre­mi­jer­ka Ana Br­na­bić „pr­va me­đu jed­na­ki­ma“.
– Ni­je Vla­da ob­da­ni­šte, pa da pre­mi­jer­ka bu­de vas­pi­ta­či­ca, a mi dje­ca. Ne­ma šta da ob­u­zda­va. Vla­da je tim, pre­mi­jer­ka mu do­đe kao pr­va me­đu jed­na­ki­ma. Ima­mo ci­lje­ve i sva­ko se tru­di da ih što bo­lje is­pu­ni. Mno­gi bi vo­lje­li da Vla­da iz­gle­da kao ra­šti­mo­va­ni or­ke­star, ali i no­vi di­ri­gent, iako ni­je ka­li­bra kao sta­ri, ne di­ri­gu­je lo­še – re­kao je Da­čić u in­ter­vjuu za „Ku­rir“, od­go­va­ra­ju­ći na pi­ta­nje da li je pre­mi­jer­ka Ana Br­na­bić u sta­nju da „za­u­zda mi­ni­stre“.
Isto­vre­me­no, on je od­ba­cio na­pi­se po­je­di­nih me­di­ja o sva­đa­ma iz­me­đu čla­no­va Vla­de, ob­ja­sniv­ši da ako ne­ko ima raz­li­či­to mi­šlje­nje ili ar­gu­men­to­va­no kri­ti­ku­je to ne zna­či da se sva­đa.
Upi­tan da ob­ja­sni po če­mu se raz­li­ku­ju sjed­ni­ce Vla­de vo­đe­ne dok je na nje­nom če­lu bio Alek­san­dar Vu­čić od onih ko­je vo­di Ana Br­na­bić, Da­čić je ka­zao da su lju­di raz­li­či­ti, a da Vu­čić ima auto­ri­tet ko­ji ri­jet­ko ko po­sje­du­je, te da je za nje­ga va­žno da je Br­na­bi­će­va iza­bra­na na Vu­či­ćev pred­log.
Upi­tan da li je od­lu­čio o ve­li­koj ko­a­li­ci­ji sa SNS-om na pred­sto­je­ćim be­o­grad­skim iz­bo­ri­ma, Da­čić je na­veo da je iz­la­zak na za­jed­nič­koj li­sti s na­pred­nja­ci­ma ili odvo­je­no „stvar ma­te­ma­ti­ke“ i do­go­vo­ra iz­me­đu nje­ga i Vu­či­ća kao še­fo­va stra­na­ka, ali da o to­me još ni­su raz­go­va­ra­li.
Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, ta­čan da­tum be­o­grad­skih iz­bo­ra se još ne zna i ne po­sto­ji ni­je­dan raz­log da oni bu­du van­red­ni.
Od­go­va­ra­ju­ći na pi­ta­nje da li za­mje­ra Ani Br­na­bić što se jav­no hva­li da ga je ru­ši­la 5. ok­to­bra s vla­sti, Da­čić je re­kao da mo­že lič­no da za­mje­ra bi­lo ko­me u Vla­di ko­li­ko ho­će, ali da je po­li­ti­ka „ozbilj­na stvar“.
On je do­dao da ni­je gri­jeh pro­mije­ni­ti se, ako će to da bu­de na­bo­lje.
–Pa i Vu­čić je od evro­skep­ti­ka po­stao za­go­vor­nik EU i za­to je dr­žav­nik. To je je­di­ni na­čin da ide­mo na­pri­jed i pri­la­go­đa­va­mo se. Svi­jet se mi­je­nja. De­ve­de­se­tih smo pre­spa­va­li ru­še­nje Ber­lin­skog zi­da uz ka­ta­stro­fal­ne po­sle­di­ce. I ja to pri­zna­jem. Ali ta­kve šan­se vi­še ne smi­je­mo da pro­pu­sti­mo – re­kao je Da­čić.(sput­njik.rs)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"