Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-10-21 MINISTARSTVO ODBRANE RASPISALO TENDER Za municiju 230.000
Mi­ni­star­stvo od­bra­ne ras­pi­sa­lo je ten­der za na­bav­ku na­stav­nih, vje­žbov­nih i bo­je­vih uboj­nih sred­sta­va ukup­ne vri­jed­no­sti oko 230.000 eura. U po­stup­ku jav­ne na­bav­ke mo­že da uče­stvu­je sa­mo po­nu­đač ko­ji je upi­san u re­gi­star kod or­ga­na nad­le­žnog za re­gi­stra­ci­ju pri­vred­nih su­bje­ka­ta, ko­ji je ured­no iz­vr­šio sve oba­ve­ze po osno­vu po­re­za i do­pri­no­sa u skla­du sa za­ko­nom, ni­je pra­vo­sna­žno osu­đi­van za ne­ko od kri­vič­nih dje­la or­ga­ni­zo­va­nog kri­mi­na­la sa ele­men­ti­ma ko­rup­ci­je, pra­nja nov­ca i pre­va­re, te ima do­zvo­lu, li­cen­cu, odo­bre­nje ili dru­gi akt za oba­vlja­nje dje­lat­no­sti ko­ja je pred­met jav­ne na­bav­ke. Po­nu­đač je du­žan da do­sta­vi bez­u­slov­nu i na pr­vi po­ziv na­pla­ti­vu ga­ran­ci­ju po­nu­de u iz­no­su od dva od­sto pro­ci­je­nje­ne vri­jed­no­sti jav­ne na­bav­ke, kao ga­ran­ci­ju osta­ja­nja u oba­ve­zi pre­ma po­nu­di u pe­ri­o­du va­že­nja po­nu­de i se­dam da­na na­kon is­te­ka va­že­nja po­nu­de.
– Ko­mi­si­ja za otva­ra­nje i vred­no­va­nje po­nu­da će pre­go­va­ra­ti sa svim po­nu­đa­či­ma, po­je­di­nač­no, po re­do­sle­du pri­sti­za­nja po­nu­da, od­mah po­sli­je otva­ra­nja po­nu­da. Ko­mi­si­ja za otva­ra­nje i vred­no­va­nje po­nu­da spro­ve­šće po­stu­pak pre­go­va­ra­nja sa po­nu­đa­či­ma ko­ji su do­sta­vi­li po­nu­du po re­do­sle­du pod­no­še­nja po­nu­da evi­den­ti­ra­nom u za­pi­snik o jav­nom otva­ra­nju po­nu­da. Pre­go­va­ra­će se sa sva­kim po­nu­đa­čem po­je­di­nač­no ta­ko što će se po­nu­đa­či u pr­vom kru­gu iz­ja­šnja­va­ti o mo­guć­no­sti sma­nje­nja po­nu­đe­ne ci­je­ne. Po­sli­je krat­ke ana­li­ze pr­vog kru­ga pre­go­vo­ra, po istom si­ste­mu će se odr­ža­ti dru­gi krug pre­go­vo­ra u ko­jem će se pre­go­va­ra­ti po­no­vo o mo­guć­no­sti pro­mje­ne ci­je­ne, pod jed­na­kim uslo­vi­ma za sve po­nu­đa­če i u okvi­ru pro­ci­je­nje­ne vri­jed­no­sti na­bav­ke – na­ve­de­no je u ten­de­ru.
M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"