Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2017-10-21 URA OFORMILA IZBORNI ŠTAB U MOJKOVCU
Ivan Ašanin nosilac liste
Ašanin i Abazović Ivan Ašanin nosilac liste
MOJ­KO­VAC - Op­štin­ski od­bor Gra­đan­skog po­kre­ta URA ofor­mio je Iz­bor­ni štab za lo­kal­ne iz­bo­re u op­šti­ni Moj­ko­vac, za­ka­za­ne za 26. no­vem­bar. U od­bo­ru po­kre­ta URA u Moj­kov­cu sa­gla­sni su da na iz­bo­re tre­ba na­stu­pi­ti sa­mo­stal­no, a osta­je da ta­kvu od­lu­ku ve­ri­fi­ku­ju i stra­nač­ki or­ga­ni. No­si­lac li­ste a ujed­no i šef Iz­vr­šnog šta­ba bi­će mr Ivan Aša­nin. Za še­fa me­dij­ske kam­pa­nje iza­bran je prof. Velj­ko De­de­jić sa čla­no­vi­ma Bo­škom La­ke­ti­ćem i Ili­jom Sta­ni­ćem, dok će za in­fra­struk­tu­ru i pro­gram­ske ak­tiv­no­sti bi­ti za­du­že­ni Bi­lja­na Bo­ga­vac, Lju­bo Vu­ka­di­no­vić, Da­ni­lo Ra­de­no­vić i Bo­ško La­ke­tić. Iz od­bo­ra URA u Moj­kov­cu sa­op­šti­li su da je okon­čan pr­vi krug te­ren­ske kam­pa­nje i da su re­zul­ta­ti pre­ma­ši­li sva nji­ho­va oče­ki­va­nja.
- Sa­da je već ja­sno da će Moj­ko­vac smi­je­ni­ti po­slu­šnič­ku vlast ko­ja je u pret­hod­nim man­da­ti­ma ra­di­la is­klju­či­vo za sop­stve­ne in­te­re­se
a ne in­te­re­se gra­đa­na. URA je gra­đa­ni­ma Moj­kov­ca po­nu­di­la či­stu po­nu­du sa struč­nim lju­di­ma ko­ji vo­le svoj grad i ko­ji ne­će Moj­kov­cem upra­vlja­ti po dik­ta­tu iz Pod­go­ri­ce. Naš rad se in­te­ziv­no na­sta­vlja a po­zi­tiv­ne re­ak­ci­je i po­dr­ška lju­di na ko­je na­i­la­zi­mo sva­ko­dnev­no go­vo­re da smo na pra­vom pu­tu - is­ta­kli su u moj­ko­vač­kom od­bro­ru po­kre­ta URA.
Cen­tra­la Gra­đan­sko­g po­kre­ta URA je za ko­or­di­na­to­re iz­bo­ra u Moj­kov­cu ime­no­va­la pot­pred­sjed­ni­ka Mi­lo­ša Ko­na­ta­ra i iz­vr­šnog di­rek­to­ra Zo­ra­na Mi­ki­ća. Gra­đan­ski po­kret URA će na lo­kal­nim iz­bo­ri­ma u Moj­kov­cu za­ka­za­nim za 26. no­vem­bar na­stu­pi­ti pod slo­ga­nom „Rad je naj­bo­lja po­li­ti­ka – re­for­me od­mah!“J.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"