Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Tetku zbog para tukao do smrti * Milov savjetnik uhapšen zbog ruske veze * Drugovi i u smrti nerazdvojni * Otrovne hemikalije u lutkama * Pudždamon i članovi vlade u Briselu * Represije bile tragedija za narod * Degradiranje Univerziteta
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ĐORĐE BLAŽIĆ, PROFESOR :
Vujanović je kao predsjednik države dužan da ukazom raspusti Skupštinu i raspiše izbore prvog narednog dana po raspuštanju parlamenta.

Vic Dana :)

Šeta ciga parkom i u daljini ugleda skinse. Kaže mu jedan od njih :
- Cigo, dođi ovamo da ti kažemo nešto.
A ciga će na to:
-Neka, neka kume, ne moram ja sve da znam.

Kako se zove ciganin koji zna geometriju?
- Romb.

Kako se zove uragan koji je prošao kroz Cigamalu?
-Garagan.

Zašto cigani plaču svaki put kad gledaju film Titanik?
Žao im gvožđa.

Cigo otvorio radnju za „krečenje” auta. Prilazi mušterija i pita.
- Kakva ti je garancija?
A cigo će na to:
- Tri kiše brate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-10-29 PROMJENE U UPRAVNOM ODBORU JPU „ĐINA VRBICA”
Razriješena Marijana Papić
Papić Razriješena Marijana Papić
Uprav­ni od­bor JPU „Đi­na Vr­bi­ca” do­nio je od­lu­ku o pre­stan­ku man­da­ta Ma­ri­ja­ni Pa­pić, ko­ja je bi­la član kao pred­stav­nik Mi­ni­star­stva pro­svje­te i umje­sto nje ime­no­vao Ari­ja­nu Ni­ko­lić Vu­či­nić.
Pred­stav­nik ro­di­te­lja u UO usta­no­ve Na­đa Lji­lja­nić pi­ta­la je to­kom sjed­ni­ce zbog če­ga Pa­pić vi­še ni­je član, a sa­op­šte­no je da joj je is­te­kao man­dat. Čla­no­vi­ma od­bo­ra man­dat tra­je če­ti­ri go­di­ne, a Lji­lja­nić tvr­di da je svi­ma u tom rad­nom ti­je­lu po­čeo u isto vri­je­me pa je za­ču­đu­ju­će da je sa­mo Ma­ri­ja­ni Pa­pić is­te­kao.
-Za Ma­ri­ja­nu Pa­pić nam je obra­zlo­že­no da joj je is­te­kao man­dat i sa­da smo do­bi­li no­vog čla­na. Zbog sa­rad­nje sa di­rek­to­rom JPU „Đi­na Vr­bi­ca” ko­ja ni­je na za­vid­nom ni­vou još čla­no­va je na­ja­vi­lo od­la­zak pri­je is­te­ka man­da­ta. Zbog ra­znih ne­pri­jat­no­sti i ne­po­što­va­nja do­sa­da­šnje pro­ce­du­re ko­jom se ru­ko­vo­dio Sa­vjet ro­di­te­lja u na­ja­vi je i ostav­ka pred­sjed­ni­ka Sa­vje­ta ro­di­te­lja – is­ta­kla je Lji­lja­nić.
Na sjed­ni­ci je Na­đa Lji­lja­nić pi­ta­la i zbog če­ga za­si­je­da­nje ni­je od­lo­že­no s ob­zi­rom na to da je tra­ži­la od­la­ga­nje jer ni­je pri­su­stvo­va­la sjed­ni­ci Sa­vje­ta ro­di­te­lja te da ni­je upo­zna­ta sa sta­vo­vi­ma ro­di­te­lja.
-Ni­je­su pri­hva­ti­li moj za­htjev. U in­te­re­su dje­ce i sa ve­li­kom od­go­vor­no­šću sam pra­ti­la i uče­stvo­va­la u ra­du sjed­ni­ce. To se ne mo­že re­ći za di­rek­to­ra jer ni­je imao ni­je­dan kon­kre­tan od­go­vor ka­da je u pi­ta­nju rad usta­no­ve. In­te­re­so­va­lo me zbog če­ga vr­tić „Po­le­ta­rac 3” ko­ji se opre­ma u Re­surs­nom cen­tru „Pod­go­ri­ca” ni­je za­vr­šen za mje­sec da­na ka­ko je to bi­lo na­ja­vlje­no. Od­go­vor ko­ji sam do­bi­la bio je ne­pri­mje­ren ta­ko da ni­je­smo uspje­li da sa­zna­mo ka­da će vr­tić otvo­ri­ti vra­ta. Ro­di­te­lji su u iš­če­ki­va­nju, a ne zna­ju ka­da će dje­cu pre­se­li­ti u no­vi vr­tić. Ja in­for­ma­ci­ju ne­mam da bih im pre­ni­je­la. In­te­re­so­va­lo me i ka­ko će­mo ri­je­ši­ti pro­blem pre­bu­ki­ra­no­sti gru­pa, ali i tu kon­kret­nog od­go­vo­ra ni­je bi­lo – re­kla je Lji­lja­nić.
Čla­no­vi sa­vje­ta usvo­ji­li su fi­nan­sij­ski iz­vje­štaj za pe­ri­od od 1. ju­la 2017. go­din do 30. sep­tem­bra 2017. go­di­ne, kao i iz­vje­štaj o ra­du za škol­sku 2016/17. go­di­nu. Usvo­jen je i go­di­šnji plan i pro­gram ra­da za škol­sku 2017/18. go­di­nu, a raz­ma­tra­ni su i za­htje­vi rad­ni­ka za fi­nan­sij­sku po­moć.A.D.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"