Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Tetku zbog para tukao do smrti * Milov savjetnik uhapšen zbog ruske veze * Drugovi i u smrti nerazdvojni * Otrovne hemikalije u lutkama * Pudždamon i članovi vlade u Briselu * Represije bile tragedija za narod * Degradiranje Univerziteta
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ĐORĐE BLAŽIĆ, PROFESOR :
Vujanović je kao predsjednik države dužan da ukazom raspusti Skupštinu i raspiše izbore prvog narednog dana po raspuštanju parlamenta.

Vic Dana :)

Šeta ciga parkom i u daljini ugleda skinse. Kaže mu jedan od njih :
- Cigo, dođi ovamo da ti kažemo nešto.
A ciga će na to:
-Neka, neka kume, ne moram ja sve da znam.

Kako se zove ciganin koji zna geometriju?
- Romb.

Kako se zove uragan koji je prošao kroz Cigamalu?
-Garagan.

Zašto cigani plaču svaki put kad gledaju film Titanik?
Žao im gvožđa.

Cigo otvorio radnju za „krečenje” auta. Prilazi mušterija i pita.
- Kakva ti je garancija?
A cigo će na to:
- Tri kiše brate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-10-30 TRADICIONALNO U OŠ „RADOJICA PEROVIĆ”
Jesenja trka za pamćenje
Jesenja trka za pamćenje
Pre­li­jep je­se­nji dan u pe­tak, 27. ok­to­bra olak­šao je or­ga­ni­za­ci­ju tra­di­ci­o­nal­nog kro­sa za uče­ni­ke OŠ „Ra­do­ji­ca Pe­ro­vić. Dvo­ri­šte je bi­lo pre­pu­no ma­li­ša­na od dru­gog do de­ve­tog raz­re­da ko­ji su se tak­mi­či­li za jed­no od pr­va tri mje­sta na kro­su. Ta­ko je me­đu dje­ča­ci­ma dru­gih raz­re­da pr­vi kroz cilj pro­šao Fi­lip Mi­tro­vić, dru­gi No­vak Đu­ro­vić a tre­ći Ne­ma­nja Mu­stur, dok je me­đu dje­voj­či­ca­ma naj­br­že tr­ča­la Asi­ja Ko­ci­jan, po­tom Ma­ša Mi­lić i Mi­na Re­mi­ko­vić ko­je su za­u­ze­le dru­go i tre­će mje­sto. Me­đu dje­ča­ci­ma tre­ćih raz­re­da pr­vi je bio Đor­đe Bu­ga­rin, dru­gi Bo­ris Šće­kić, tre­ći Pe­tar Bo­ško­vić. Me­đu dje­voj­či­ca­ma tre­ćih raz­re­da naj­br­ža je bi­la Mar­ti­na Ti­o­do­ro­vić, po­tom Sa­ra Sa­vo­vić, dok je tre­će mje­sto osvo­ji­la Sa­nja Se­ku­lić. Pr­vo mje­sto me­đu dje­ča­ci­ma če­tvr­tog raz­re­da osvo­jio je Pe­tar La­lo­vić, dru­go Uroš Jan­ko­vić a tre­će Du­šan Če­jo­vić, dok je me­đu dje­voj­či­ca­ma pr­vo mje­sto za­u­ze­la Ma­ja Bo­žo­vić, dru­go Kse­ni­ja Bu­ji­šić i tre­će Iris Glo­ba­re­vić. Pr­vi kroz li­ni­ju ci­lja me­đu dje­ča­ci­ma pe­tog raz­re­da pro­šao je Dra­gu­tin Ša­ra­no­vić, dok su mu za pe­ta­ma ili Ste­fan Vuk­sa­no­vić i Alek­sa Sto­ži­nić. Me­đu dje­voj­či­ca­ma pe­tih raz­re­da naj­br­ža je bi­la Kse­ni­ja Ku­so­vac, dok su dru­go i tre­će mje­sto za­u­ze­le Ma­ri­ja Ra­do­je­vić i Te­o­do­ra Đu­kić. Ne­ma­nja Ra­de­vić je me­đu uče­ni­ci­ma še­stog raz­re­da bio naj­br­ži, dok su mu za pe­ta­ma bi­li Jo­van- Vuk Mir­ko­vić i Bog­dan Ma­lo­vić dok su me­đu dje­voj­či­ca­ma še­stih raz­re­da naj­br­že tr­ža­le Mir­ja­na Pe­jo­vić, An­drea Kri­vo­ka­pić i La­na Ra­do­vić. Me­đu sed­ma­ci­ma je naj­br­ži bio Ko­sta Vuk­če­vić, dok su dru­go i tre­će mje­sto za­u­ze­li Bal­ša Mr­va­lje­vić i Pe­tar Ta­nje­vić. Pr­va tri mje­sta me­đu dje­voj­či­ca­ma sed­mih raz­re­da pri­pa­la su Ti­ja­ni Ma­lo­vić, Kri­sti­ni Bo­žo­vić i An­drei Mu­stur. Li­ni­ju ci­lja me­đu dje­ča­ci­ma osmih raz­re­da pr­vi je pro­šao Mar­ko Ne­do­vić, dru­gi Bal­ša Ba­ro­vić, a tre­ći Bog­dan To­mo­vić, dok je pr­va me­đu dje­voj­či­ca­ma bi­la Iva­na Šo­fra­nac, dru­ga Te­o­do­ra Bu­ba­nja, a tre­ća An­đe­li­ja Pa­pić.
Me­đu dje­ča­ci­ma de­ve­tih raz­re­da naj­br­ži je bio Bal­ša Mar­tić dok su Da­ni­lo Spa­so­je­vić i Bal­ša Đe­šnić za­u­ze­li dru­go i tre­će mje­sto. Pr­vo mje­sto u ka­te­go­ri­ji dje­voj­či­ca de­ve­tih raz­re­da za­u­ze­la je Da­ri­ja Bo­ri­čić, dru­go Ta­nja Bu­la­to­vić, a tre­će Tea Bo­jo­vić. Za od­lič­nu or­ga­ni­za­ci­ju kro­sa, ka­ko su na­ve­li iz ove vas­pit­no- obra­zov­ne usta­no­ve, bi­li su, kao i uvi­jek, za­du­že­ni na­stav­ni­ci fi­zič­kog vas­pi­ta­nja Ma­ri­na Raj­ko­vić, Ne­nad Živ­ko­vić, Mi­lan Da­mja­no­vić i Ni­ko Ra­ič­ko­vić.S.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"