Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Akcije prodaju Vladi iza leđa * Pacijente pregledali u hotelu * Uhapšen kum Brana Mićunovića * Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Kompromis je kockanje sa samim sobom * Hrvati i Švajcarci vide Rusiju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mihailo Babović, Pozitivna Crna Gora:
– Ovih 35 pari klompi koje doniramo i te kako poboljšavaju zdravstvenu zaštitu sistema.

Vic Dana :)

–Sada možete da skinete masku, gospode doktore. Ja sam vas prepoznao! - reče pacijent u operacionoj sali.

Starija dama je došla kod zgodnog hirurga i pita ga:
– Doktore, možete li da me proljepšate?


– Žao mi je, odrubljivanje glave je u našoj državi zabranjeno.


Mlada pacijentkinja se po povratku iz bolnice hvali prijateljici šta je doživjela:
– Uradili su mi sve pretrage i uradili sve što je bilo u njihovoj moći: mamografiju, tomografiju, pornografiju...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Vijest dana - datum: 2017-11-01 DRŽAVLJANKA CRNE GORE UBIJENA U ITALIJI, POTRAGA ZA MAROKANCEM
Zbog ljubomore djevojci pucao u glavu
Jakšić Zbog ljubomore djevojci pucao u glavu
Dr­ža­vljan­ka Cr­ne Go­re Ju­li­ja Jak­šić (38) ubi­je­na je u ita­li­jan­skom gra­du Cer­vi­no, a nje­no be­ži­vot­no ti­je­lo pro­na­đe­no je prek­si­noć. Jak­ši­će­va se po­tra­ži­va­la od 22. ok­to­bra, ka­da je pri­ja­vljen njen ne­sta­nak. Ita­li­jan­ski is­tra­ži­te­lji sum­nja­ju da je Cr­no­gor­ku ubio Ma­ro­ka­nac J.C. sa ko­jim je bi­la u emo­tiv­noj ve­zi.
Be­ži­vot­no ti­je­lo pro­na­đe­no je pri­je dvi­je no­ći u sta­nu osum­nji­če­nog Ma­ro­kan­ca. Pre­ma na­vo­di­ma ita­li­jan­skih me­di­ja, na ti­je­lu ubi­je­ne pro­na­đe­no je vi­še tra­go­va na­si­lja. Is­tra­gom je utvr­đe­no da joj je ubi­ca dr­žao pi­štolj u usti­ma ka­da je is­pa­lio kob­ni hi­tac ko­ji joj je iza­šao kroz gla­vu. Po­red ti­je­la stra­da­le pro­na­đe­ne su tri ča­u­re.
Ne­sta­nak dr­ža­vljan­ke Cr­ne Go­re pri­ja­vljen je 22. ok­to­bra. Nje­ni pri­ja­te­lji na­ve­li su da se Jak­ši­će­va ni­je vra­ti­la ku­ći i da se, što njoj ni­je svoj­stve­no, ne ja­vlja ni­ko­me. Od­mah su po­sum­nja­li da joj se ne­što do­go­di­lo. Nje­ni pri­ja­te­lji is­pri­ča­li su in­spek­to­ri­ma da su je po­sled­nji put vi­dje­li u lo­ka­lu u ko­jem je bi­la sa pri­ja­te­ljem J.C. iz Ma­ro­ka. Tvr­di­li su da su spor­ne pri­li­ke bi­li u sva­đi, te da je Ma­ro­ka­nac pra­vio lju­bo­mor­ne sce­ne op­tu­žu­ju­ći je za pre­va­ru. Sum­nje za kriv­ca za ne­sta­nak Jak­ši­će­ve od­mah su pa­le na Ma­ro­kan­ca.
To­kom osam da­na po­tra­ge nje­ni pri­ja­te­lji tra­ži­li su je na vi­še adre­sa, ali bez­u­spje­šno.
Be­ži­vo­to ti­je­lo Jak­ši­će­ve pro­na­šle su kom­ši­je iz zgra­de u ko­joj je ži­vio Ma­ro­ka­nac, ko­ji je iz­najm­lji­vao spor­ni stan. Kom­ši­je su pri­ja­vi­le da se iz sta­na osje­ća ne­pri­ja­tan mi­ris. Vla­sni­ca sta­na, sum­nja­ju­ći da se ne­što de­ša­va, kre­nu­la je u stan ka­ko bi na­pla­ti­la ki­ri­ju Ma­ro­kan­cu. Na­vod­no, kroz pro­zor to­a­le­ta vi­dje­la je leš Jak­ši­će­ve u lo­kvi kr­vi. Vra­ta su bi­la za­klju­ča­na, zbog če­ga su po­zva­li va­tro­ga­sce ka­ko bi ih obi­li. Na po­du u to­a­le­tu pro­na­đen je leš dr­ža­vljan­ke Cr­ne Go­re ko­ji je već bio po­čeo da se ras­pa­da.
Jak­ši­će­va je na se­bi ima­la gar­de­ro­bu, ali ni­je­su mo­gli da joj pro­na­đu do­ku­men­ta. Po­red nje na­la­zio se njen mo­bil­ni te­le­fon, ko­ji su po­li­caj­ci iz­u­ze­li ka­ko bi pro­vje­ri­li da li u nje­mu ima tra­go­va i do­ka­za o zlo­či­nu.
Ka­ko su pri­ja­te­lji ubi­je­ne is­pri­ča­li da su je po­sled­nji put vi­dje­li sa Ma­ro­kan­cem, po­li­ci­ja je kre­nu­la u po­tra­gu za njim. Pre­ma pi­sa­nju ta­mo­šnjih me­di­ja, on je od­mah na­kon ubi­stva po­bje­gao u Ma­ro­ko.
M.V.P.


Kri­o tra­go­ve

Osim što se Jak­ši­će­va ni­je ja­vlja­la na te­le­fon nje­nim pri­ja­te­lji­ma, bi­lo je sum­nji­vo i što joj je od ne­stan­ka uga­šen pro­fil na dru­štve­noj mre­ži Fej­sbuk. Po­li­ci­ja sum­nja da ga je uga­sio upra­vo Ma­ro­ka­nac, te da je i na taj na­čin po­ku­šao da sa­kri­je tra­go­ve zlo­či­na. Jak­ši­će­va je u Ita­li­ji ima­la si­na sa biv­šim su­pru­gom.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"