Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS kupovao glasove i bacao suzavac na opoziciju * Pucanj u leđa za tužilaštvo nije teško ubistvo * Firma iz Šangaja olakšala CGES za 11.000 eura * Škrelja krši zakon, Agencija ne reaguje * Kondoliza Rajs smjenjuje Dodika * Sudovi, ludovi * Presuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aida Petrović, direktorica CG ženskog lobija:
– Velika je stopa neprijavljivanja nasilja jer žrtve nijesu ohrabrene da se obrate institucijama. Kod nas se osuđuju žrtve. To nema nigdje u svijetu. Na drugoj strani, nasilnici se oslobađaju i prolaze s opomenama.

Vic Dana :)

Zemunac na sudu kaže svom advokatu:
– Slušaj, ako uspiješ da mi izdejstvuješ da dobijem samo jednu godinu zatvora, ova torba sa parama je tvoja, a ako ne uspiješ, leti ti glava!
Kasnije, sudija izriče presudu:
– Sud donosi presudu: Jedna godina zatvora!
Zemunac, sav srećan, grli advokata i upita ga:
– Jel bilo teško?
– Uh, đavolski teško!
– Zašto?
– Hm, sudija je htio da te oslobodi!


Došla plavuša na selo i naiđe na čobanina kako čuva ovce i pita ga:
– Koliko ova ovca ima godina?
– Ima dvije godine.
– A kako znate da ima toliko?
– Znam po rogovima.
– Vidi stvarno, ima 2 roga!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-11-25 TURISTIČKA ORGANIZACIJA HERCEG NOVI Mijenjaju zakon da bi radili cijele godine
Tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja (TO) Her­ceg No­vi će, ka­ko je sa­op­šte­no iz Struč­ne slu­žbe, bi­ti pri­nu­đe­na da ini­ci­ra iz­mje­ne i do­pu­ne za­ko­na ka­ko bi uslo­vi­la nov­sku tu­ri­stič­ku pri­vre­du da ra­di to­kom ci­je­le go­di­ne.
– Ta­kve mje­re će pra­ti­ti i ade­kvat­ne in­spek­cij­ske i ka­zne­ne ak­tiv­no­sti, sve sa is­klju­či­vom že­ljom da se svi uklju­če­ni u her­ceg­nov­ski tu­ri­zam trg­nu iz le­tar­gič­no­sti i pod­stak­nu na rad van se­zo­ne i kre­i­ra­nje ade­kvat­nih po­nu­da ko­je bi naš grad uči­ni­le atrak­tiv­nim i u pe­ri­o­di­ma u van­se­zo­ni – ka­za­li su pred­stav­ni­ci TO Her­ceg No­vi, pre­no­si Ra­dio Ja­dran.
Oni su pri­je vi­še od 20 da­na svim su­bjek­ti­ma ko­ji su uklju­če­ni u nov­sku tu­ri­stič­ku pri­vre­du po­sla­li po­ziv da se za­jed­nič­ki kre­i­ra po­nu­da za van­se­zon­ske pe­ri­o­de. Že­lja je, ka­ko su ka­za­li, da se sa svim pri­vred­nim su­bjek­ti­ma po­stig­ne sa­gla­snost i na­pra­vi kon­ku­rent­ska i ade­kvat­na po­nu­da, ko­ja bi uči­ni­la da se tu­ri­stič­ka se­zo­na u gra­du pro­du­ži.
Raz­log ta­kvog na­stu­pa i po­zi­va je, ka­ko se do­da­je, či­nje­ni­ca da se her­ceg­nov­ska tu­ri­stič­ka se­zo­na sve­la na sve­ga par mje­se­ci i sa pra­vom svi to za­mje­ra­ju kao naj­ve­ći ne­do­sta­tak.
– Me­đu­tim, sa­da ka­da smo po­kre­nu­li ini­ci­ja­ti­vu da se to iz­mi­je­ni, ni­ka­kav fid­bek ni­je­smo do­bi­li od onih ko­ji stal­no ima­ju za­mjer­ke. U ovom pe­ri­o­du od ka­da smo upu­ti­li po­ziv do sa­da su nam se ja­vi­la sa­mo tri pred­u­ze­ća ko­ja su za­in­te­re­so­va­na da se ne­što ura­di i da se van­se­zon­ska po­nu­da po­kre­ne sa mr­tve tač­ke – sa­op­šti­li su iz TO Her­ceg No­vi.D.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"