Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS kupovao glasove i bacao suzavac na opoziciju * Pucanj u leđa za tužilaštvo nije teško ubistvo * Firma iz Šangaja olakšala CGES za 11.000 eura * Škrelja krši zakon, Agencija ne reaguje * Kondoliza Rajs smjenjuje Dodika * Sudovi, ludovi * Presuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aida Petrović, direktorica CG ženskog lobija:
– Velika je stopa neprijavljivanja nasilja jer žrtve nijesu ohrabrene da se obrate institucijama. Kod nas se osuđuju žrtve. To nema nigdje u svijetu. Na drugoj strani, nasilnici se oslobađaju i prolaze s opomenama.

Vic Dana :)

Zemunac na sudu kaže svom advokatu:
– Slušaj, ako uspiješ da mi izdejstvuješ da dobijem samo jednu godinu zatvora, ova torba sa parama je tvoja, a ako ne uspiješ, leti ti glava!
Kasnije, sudija izriče presudu:
– Sud donosi presudu: Jedna godina zatvora!
Zemunac, sav srećan, grli advokata i upita ga:
– Jel bilo teško?
– Uh, đavolski teško!
– Zašto?
– Hm, sudija je htio da te oslobodi!


Došla plavuša na selo i naiđe na čobanina kako čuva ovce i pita ga:
– Koliko ova ovca ima godina?
– Ima dvije godine.
– A kako znate da ima toliko?
– Znam po rogovima.
– Vidi stvarno, ima 2 roga!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-11-26 KONSULTACIJE DIPLOMATSKIH SLUŽBI CRNE GORE I SRBIJE Primijeniti sporazume
Bi­la­te­ral­ne kon­zu­lar­ne kon­sul­ta­ci­je iz­me­đu Mi­ni­star­stva vanj­skih po­slo­va Cr­ne Go­re i Mi­ni­star­stva spolj­nih po­slo­va Re­pu­bli­ke Sr­bi­je odr­ža­ne su u Be­o­gra­du, a za­klju­če­no je da tre­ba ja­ča­ti sa­rad­nju dvi­je ze­mlje. Pre­ma sa­op­šte­nju, de­le­ga­ci­je su pred­vo­di­li ge­ne­ral­ni di­rek­tor za kon­zu­lar­ne po­slo­ve u Mi­ni­star­stvu vanj­skih po­slo­va Cr­ne Go­re Se­lim Li­ka i po­moć­nik mi­ni­stra za kon­zu­lar­ne po­slo­ve u Mi­ni­star­stvu spolj­nih po­slo­va Re­pu­bli­ke Sr­bi­je am­ba­sa­dor Aca Jo­va­no­vić.
– Na kon­sul­ta­ci­ja­ma je za­jed­nič­ki kon­sta­to­va­no da se od­lič­ni bi­la­te­ral­ni od­no­si re­flek­tu­ju i na kon­zu­lar­nu sa­rad­nju, pr­ven­stve­no kroz pu­nu im­ple­men­ta­ci­ju ni­za spo­ra­zu­ma ko­ji re­gu­li­šu ovu oblast. Po­seb­na pa­žnja bi­la je po­sve­će­na pri­mje­ni spo­ra­zu­ma o uza­jam­nom za­stu­pa­nju u pru­ža­nju kon­zu­lar­ne za­šti­te i uslu­ga u tre­ćim dr­ža­va­ma, u skla­du sa ko­jim su ini­ci­ra­ni kon­kret­ni pro­jek­ti bu­du­će sa­rad­nje dvi­je dr­ža­ve – ocje­nju­je se u sa­op­šte­nju.
Ka­ko se na­vo­di, raz­mi­je­nje­na su mi­šlje­nja o ra­du i ak­tiv­no­sti­ma kon­zu­lar­nih slu­žbi re­sor­nih mi­ni­star­sta­va u ci­lju po­bolj­ša­nja kva­li­te­ta kon­zu­lar­ne za­šti­te i uslu­ga.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"