Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS kupovao glasove i bacao suzavac na opoziciju * Pucanj u leđa za tužilaštvo nije teško ubistvo * Firma iz Šangaja olakšala CGES za 11.000 eura * Škrelja krši zakon, Agencija ne reaguje * Kondoliza Rajs smjenjuje Dodika * Sudovi, ludovi * Presuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aida Petrović, direktorica CG ženskog lobija:
– Velika je stopa neprijavljivanja nasilja jer žrtve nijesu ohrabrene da se obrate institucijama. Kod nas se osuđuju žrtve. To nema nigdje u svijetu. Na drugoj strani, nasilnici se oslobađaju i prolaze s opomenama.

Vic Dana :)

Zemunac na sudu kaže svom advokatu:
– Slušaj, ako uspiješ da mi izdejstvuješ da dobijem samo jednu godinu zatvora, ova torba sa parama je tvoja, a ako ne uspiješ, leti ti glava!
Kasnije, sudija izriče presudu:
– Sud donosi presudu: Jedna godina zatvora!
Zemunac, sav srećan, grli advokata i upita ga:
– Jel bilo teško?
– Uh, đavolski teško!
– Zašto?
– Hm, sudija je htio da te oslobodi!


Došla plavuša na selo i naiđe na čobanina kako čuva ovce i pita ga:
– Koliko ova ovca ima godina?
– Ima dvije godine.
– A kako znate da ima toliko?
– Znam po rogovima.
– Vidi stvarno, ima 2 roga!







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-11-26 FILIP VUJANOVIĆ RAZGOVARAO SA PRINCEM ABU DABIJA MUHAMEDOM BIN ZAJEDOM
Jačati ekonomsku saradnju
Jačati ekonomsku saradnju
Cr­na Go­ra i Uje­di­nje­ni Arap­ski Emi­ra­ti ima­ju ve­li­ki po­ten­ci­jal za po­bolj­ša­nje sa­rad­nje, pri­je sve­ga u eko­nom­skoj sfe­ri, oci­je­nje­no je na sa­stan­ku pred­sjed­ni­ka Fi­li­pa Vu­ja­no­vi­ća i prin­ca Abu Da­bi­ja še­i­ka Mu­ha­me­da Bin Za­je­da Al Na­hi­ja­na. Za­klju­če­no je da tre­ba ja­ča­ti ve­o­ma do­bre od­no­se dvi­je ze­mlje.
– Vu­ja­no­vić je upo­znao še­i­ka Mu­ha­me­da sa ak­tu­el­nom po­li­tič­ko-eko­nom­skom si­tu­a­ci­jom u Cr­noj Go­ri, is­ti­ču­ći rast BDP-a u ovoj go­di­ni, kao i zna­čaj na­šeg član­stva u NA­TO. Broj me­đu­sob­nih po­sje­ta na vi­so­kom ni­vou po­tvr­đu­je iz­u­zet­no do­bre i pri­ja­telj­ske od­no­se dvi­je dr­ža­ve – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Bin Za­jed je, ka­ko se uka­zu­je, po­že­lio do­bro­do­šli­cu pred­sjed­ni­ku Vu­ja­no­vi­ću, is­ti­ču­ći ka­ko je sa­gla­san sa ocje­nom o ve­o­ma do­brim me­đu­dr­žav­nim od­no­si­ma.
– To­kom su­sre­ta raz­go­va­ra­no je o bi­la­te­ral­nim od­no­si­ma i mo­guć­no­sti­ma nji­ho­vog una­pre­đe­nja u za­jed­nič­kom in­te­re­su. Kon­sta­to­va­ni su ve­li­ki po­ten­ci­ja­li una­pre­đe­nja sa­rad­nje, pr­ven­stve­no u eko­nom­sko-in­ve­sti­ci­o­noj sfe­ri – pi­še u sa­op­šte­nju.
Za­vr­šnog da­na po­sje­te Vu­ja­no­vić će bi­ti gost Bin Za­je­da na tr­ci For­mu­le 1, ko­ja se odr­ža­va u Abu Da­bi­ju.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"