Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita * Odbornicu uhapsili zbog telefonskog poziva * Mila tumačio uz pomoć rječnika * Tužilaštvo da ispita bogatstvo Vujovića * Decembar u znaku dobrog zvuka * Savremena srpska umjetnost pred kineskom publikom * Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Janko Vučinić, predsjednik Radničke partije :
Ako državni funkcioneri ne mogu da dokažu da su nešto stekli od svojih primanja, svu takvu imovinu im treba oduzeti. Mnogi su stekli imovinu na račun pljačke države i naroda.

Vic Dana :)

Mujo se jedva dovukao kući mrtav pijan u sitne sata, a bijesna Fata ga dočeka u kuhinji i zvizne mu jednu za uho:
- Pijanduro jedna obična, ‘o’š još pit’?
Mujo ćuti, a Fata mu zalijepi još jednu:
- A, budalet’no, ‘o’š još pit’?
Mujo i dalje ćuti, pa ga Fata tresne nogom:
- Čuješ ti mene? ‘O’š još pit?!
Mujo slegne ramenima:
- A daj onda još jednu kad s’ već tol’ko navalila...

Utrčava muž u kuću i s vrata viče:
- Ženooo... šta bi radila kad bih dobio na lotou?
- Uzela bih ti pola i ostavila te!
Muž izvadi 20 eura, daje ženi 10 i kaže:
- Briši.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-12-01 PODGORIČKA POLICIJA PROCESUIRALA TRI OSOBE Osumnjičeni za krađe i napad na policajca
Hap­še­njem P.S. (39) iz Pod­go­ri­ce i pod­no­še­njem kri­vič­nih pri­ja­va pro­tiv Ita­li­ja­na S.A. (17), na­sta­nje­nog u Pod­go­ri­ci, i A.P. (22), ta­ko­đe iz Pod­go­ri­ce, slu­žbe­ni­ci pod­go­rič­kog Cen­tra bez­bjed­no­sti su ra­svi­je­tli­li vi­še kra­đa i kri­vič­no dje­lo na­pad na slu­žbe­no li­ce u vr­še­nju slu­žbe­ne du­žno­sti.
P.S. se sum­nji­či da je pre­kju­če po­či­nio kri­vič­no dje­lo kra­đa u sti­ca­ju sa kri­vič­nim dje­lom na­pad na slu­žbe­no li­ce u vr­še­nju slu­žbe­ne du­žno­sti. Na­i­me, rad­nik obez­bje­đe­nja fir­me „Mon­te kar­go“ oba­vi­je­stio je po­li­ci­ju da je jed­no ne­po­zna­to li­ce iz­vr­ši­lo kra­đu ko­či­o­nih dje­lo­va sa te­ret­nih va­go­na ko­ji su bi­li par­ki­ra­ni na de­pou Že­lje­znič­ke sta­ni­ce u Pod­go­ri­ci.
Po­stu­pa­ju­ći po ovoj pri­ja­vi, po­li­cij­ska pa­tro­la je na Bu­le­va­ru Pe­ra Ćet­ko­vi­ća za­u­sta­vi­la vo­zi­lo ko­jim je upra­vljao osum­nji­če­ni. On je tom pri­li­kom upu­tio pri­jet­nje po­li­cij­skom slu­žbe­ni­ku S.P. Ka­da je S.P. kre­nuo da upo­tri­je­bi sred­stvo pri­nu­de pre­ma P.S., osum­nji­če­ni je uda­rio tog po­li­caj­ca.
– Na­kon to­ga je P.S. li­šen slo­bo­de, a po­sli­je kri­mi­na­li­stič­ke ob­ra­de pro­ce­su­i­ran je po­stu­pa­ju­ćem tu­ži­o­cu. U vo­zi­lu „re­no me­gan“ ko­jim je upra­vljao P.S. pro­na­đe­no je šest ko­ma­da ko­či­o­nih ume­ta­ka, ko­ji su vra­će­ni od­go­vor­nom li­cu fir­me „Mon­te kar­go“ – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.
Ita­li­jan S.A. te­re­ti se da je u pe­ri­o­du od 12. do 26. no­vem­bra ukrao 60 mo­to­ra od fri­ži­de­ra, kao i ko­lek­to­mat ko­ji se na­la­zio is­pred pro­sto­ri­ja ma­ga­ci­na fir­me „Fri­go elek­tro”. Sum­nja se da je S.A. sa još jed­nim li­cem po­ku­šao da ukra­de kom­pre­so­re od split si­ste­ma. Taj osum­nji­če­ni je sa još ne­ko­li­ko oso­ba krao i ka­blo­ve iz šah­to­va.
Kri­vič­na pri­ja­va pro­tiv A.P. iz Pod­go­ri­ce pod­ne­se­na je zbog sum­nje da je po­či­nio dva kri­vič­na dje­la te­ška kra­đa. Na­i­me, ovaj Pod­go­ri­ča­nin se te­re­ti da je obio dva vo­zo­i­la iz ko­jih je de­mon­ti­rao i otu­đio aku­mu­la­to­re, kao i CD ure­đa­je.M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"