Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita * Odbornicu uhapsili zbog telefonskog poziva * Mila tumačio uz pomoć rječnika * Tužilaštvo da ispita bogatstvo Vujovića * Decembar u znaku dobrog zvuka * Savremena srpska umjetnost pred kineskom publikom * Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Janko Vučinić, predsjednik Radničke partije :
Ako državni funkcioneri ne mogu da dokažu da su nešto stekli od svojih primanja, svu takvu imovinu im treba oduzeti. Mnogi su stekli imovinu na račun pljačke države i naroda.

Vic Dana :)

Mujo se jedva dovukao kući mrtav pijan u sitne sata, a bijesna Fata ga dočeka u kuhinji i zvizne mu jednu za uho:
- Pijanduro jedna obična, ‘o’š još pit’?
Mujo ćuti, a Fata mu zalijepi još jednu:
- A, budalet’no, ‘o’š još pit’?
Mujo i dalje ćuti, pa ga Fata tresne nogom:
- Čuješ ti mene? ‘O’š još pit?!
Mujo slegne ramenima:
- A daj onda još jednu kad s’ već tol’ko navalila...

Utrčava muž u kuću i s vrata viče:
- Ženooo... šta bi radila kad bih dobio na lotou?
- Uzela bih ti pola i ostavila te!
Muž izvadi 20 eura, daje ženi 10 i kaže:
- Briši.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-12-01 VIŠI SUD PUSTIO NA SLOBODU BOSANSKOG DRŽAVLJANINA MOMIRA NIKOLIĆA, OSUMNJIČENOG ZA PRANJE NOVCA
Nikolić za slobodu položio 86.000
Nikolić - (Foto: Portal Vijesti) Nikolić za slobodu položio 86.000
Bo­san­ski bi­zni­smen Mo­mir Ni­ko­lić po­lo­žio je 50.000 eura ka­u­ci­je i hi­po­te­ku na ku­ću ka­ko bi bio pu­šten iz pri­tvo­ra. Uku­pan iz­nos ka­u­ci­je iz­no­si 86.400 eura. Vi­ši sud u Pod­go­ri­ci pri­hva­tio je jem­stvo i osum­nji­če­ni je od­mah na­kon što je pri­hva­će­na hi­po­te­ka i po­lo­žen no­vac na­pu­stio Cr­nu Go­ru. Ni­ko­lić se sum­nji­či da je za­jed­no sa po­sla­ni­kom DF-a i li­de­rom Po­kre­ta za pro­mje­ne Ne­boj­šom Me­do­je­vi­ćem for­mi­rao kri­mi­nal­nu or­ga­ni­za­ci­ju za pra­nje nov­ca. Is­tra­gom ko­ju vo­di Spe­ci­jal­no dr­žav­no tužilaštvo ob­u­hva­će­ni su i di­rek­tor PzP-a De­jan Vu­ji­sić, teh­nič­ki se­kre­tar te stran­ke Želj­ko Šće­pa­no­vić i Gor­dan Ko­na­tar.
Oni su uhap­še­ni 15. ma­ja ove go­di­ne zbog sum­nje da su po­či­ni­li kri­vič­na dje­la stva­ra­nje kri­mi­nal­ne or­ga­ni­za­ci­je i pra­nje nov­ca. Zbog istih op­tu­žbi, Me­do­je­vi­ću je ta­da ski­nut po­sla­nič­ki imu­ni­tet, ali mu pri­tvor, po oba­ve­zu­ju­ćem uput­stvu vr­hov­nog dr­žav­nog tu­ži­o­ca Ivi­ce Stan­ko­vi­ća, ni­je od­re­đen. Is­tra­ga je pro­ši­re­na i na Mi­lo­ša Gvo­zde­no­vi­ća, De­ja­na Bu­ško­vi­ća i nje­go­vu su­pru­gu Vi­o­le­tu, Želj­ka Pe­jo­vi­ća i Ra­do­va­na Šće­ki­ća. Ri­ječ je uglav­nom o di­le­ri­ma de­vi­za ko­ji su po na­lo­gu nad­le­žnog tu­ži­o­ca uhap­še­ni 5. sep­tem­bra, ali su ka­sni­je pu­šte­ni da se u da­ljem to­ku po­stup­ka bra­ne sa slo­bo­de.VJ.D.


MTN i pri­zna­nje Šće­pa­no­vi­ća

Iz tu­ži­la­štva tvr­de da ras­po­la­žu raz­go­vo­ri­ma iz­me­đu uhap­še­nih ko­ji su sni­mlje­ni to­kom pri­mje­ne mje­ra taj­nog nad­zo­ra, kao i pri­zna­njem Šće­pa­no­vi­ća, ko­ji je sa­op­štio da je po Vu­ji­si­će­vom na­lo­gu u ime stran­ke di­je­lio no­vac par­tij­skim ak­ti­vi­sti­ma u pred­iz­bor­noj kam­pa­nji.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"