Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita * Odbornicu uhapsili zbog telefonskog poziva * Mila tumačio uz pomoć rječnika * Tužilaštvo da ispita bogatstvo Vujovića * Decembar u znaku dobrog zvuka * Savremena srpska umjetnost pred kineskom publikom * Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Janko Vučinić, predsjednik Radničke partije :
Ako državni funkcioneri ne mogu da dokažu da su nešto stekli od svojih primanja, svu takvu imovinu im treba oduzeti. Mnogi su stekli imovinu na račun pljačke države i naroda.

Vic Dana :)

Mujo se jedva dovukao kući mrtav pijan u sitne sata, a bijesna Fata ga dočeka u kuhinji i zvizne mu jednu za uho:
- Pijanduro jedna obična, ‘o’š još pit’?
Mujo ćuti, a Fata mu zalijepi još jednu:
- A, budalet’no, ‘o’š još pit’?
Mujo i dalje ćuti, pa ga Fata tresne nogom:
- Čuješ ti mene? ‘O’š još pit?!
Mujo slegne ramenima:
- A daj onda još jednu kad s’ već tol’ko navalila...

Utrčava muž u kuću i s vrata viče:
- Ženooo... šta bi radila kad bih dobio na lotou?
- Uzela bih ti pola i ostavila te!
Muž izvadi 20 eura, daje ženi 10 i kaže:
- Briši.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-12-01 UPRAVA JPU „ĐINA VRBICA” ODLUČILA DA VASPITNU JEDINICU NA KRIVOM MOSTU STAVI POD KLJUČ
Zatvaraju vrtić „Poletarac 2”
Vrtić „Poletarac 2” od septembra prestaje da postoji Zatvaraju vrtić „Poletarac 2”
Od sep負em苑ra na訃ed要e go苓i要e vas計it要a je苓i要i苞a „Po衍e負a訃ac 2” na Kri赳om mo貞tu biće za負vo訃e要a. Dje苞a će preći ili u no赳i vr負ić ko虻i će bi負i otvo訃en u Sta訃oj va訃oši ili na Sta訃om aero苓ro衫u. Ro苓i負e衍ji衫a je na ras計o衍a茆a要ju i vas計it要a je苓i要i苞a „Mo茆li” u Re貞urs要om cen負ru „Pod茆o訃i苞a” na Za苑je衍u. Ka虺o je sa觔pštio Vuk Sta要išić, di訃ek負or JPU „Đi要a Vr苑i苞a” na lje負o is負iče ugo赳or o za虺u計u pro貞to訃a na Kri赳om mo貞tu i on neće bi負i pro苓užen.
– Od sep負em苑ra će衫o za負vo訃i負i vr負ić „Po衍e負a訃ac 2”. Da虻em sve od se苑e da ne plaća衫o skup za虺up ko虻i za ovaj vr負ić na mje貞eč要om ni赳ou iz要o貞i 5.000 eura. Za taj obje虺at pot計i貞an je ugo赳or ko虻i is負iče na lje負o, a u za虺u計u smo ga ima衍i već se苓am go苓i要a – re虺ao je Sta要išić.
Sta要išić sma負ra da će sa otva訃a要jem vr負ića u Sta訃oj va訃oši i na Sta訃om aero苓ro衫u pre貞ta負i po負re苑a za objek負om na Kri赳om mo貞tu.
–U Sta訃oj va訃oši će衫o ima負i tri uči觔要i苞e, a možda i če負i訃i. Ma苓a sma負ram da je tri sa貞vim do赳olj要o. U vr負iću „Mo茆li” ima衫o pet uči觔要i苞a, ali još ni虻e貞u pu要e. Ta虺ođe, gra苓i se vr負ić na Sta訃om aero苓ro衫u i pra赳i se ve衍i虺a cen負ral要a ku虐i要ja. Zbog to茆a neće bi負i po負re苑e za sadšnjom u „Po衍e負ar苞u 1” već će衫o je jed要u po衫oć要u pro貞to訃i虻u ospo貞o苑i負i za ku虐i要ju. Od po貞to虻eće ku虐i要je može衫o da na計ra赳i衫o tri ve衍i虺e uči觔要i苞e. Već u pe負ak poči要je衫o sa ra苓o赳i衫a da od ho衍a u tom vr負iću na計ra赳i衫o ve衍i虺u uči觔要i苞u. Ta虺o da je to 12 no赳ih uči要i苞a u ne虺o衍i虺o obje虺a負a na bli貞koj lo虺a苞i虻i, gdje gra赳i負i訃a虻u dje苞a ko虻a idu u „Po衍e負ar苞u 2” ko虻i ne衫a ni dvo訃ište – re虺ao je Sta要išić.
Ka苓a će poče負i iz茆rad要ja vr負ića u Sta訃oj va訃oši Sta要išić ni虻e znao da kaže. On je ob虻a貞nio u ka虺vom je sta要ju sa苓ašnji obje虺at, ali i ka虺o je došao do nje茆a.
– Što se tiče vr負ića u Sta訃oj va訃oši i ra苓o赳a sve za赳i貞i od pro苞e苓u訃e. Ten苓er je ras計i貞an i to sad teče svo虻im to虺om, ni虻e više u našim ru虺a衫a. Može da se de貞i da ten苓er pad要e, to ni虻e do nas. Ra苓i se o objek負u gdje su ne虺a苓a bi衍e pro貞to訃i虻e mje貞ne za虻ed要i苞e. Taj pro貞tor je go苓i要a衫a za計ušten. Obra負io sam se Glav要om gra苓u sa ide虻om da tu otvo訃i衫o vr負ić. Oni su bi衍i oduše赳lje要i pred衍o茆om i od衫ah su pri貞ta衍i. Ta虺o je kre要u衍a priča o otva訃a要ju vr負ića u Sta訃oj va訃oši – re虺ao je Sta要išić.
Da će „Po衍e負a訃ac 2” bi負i za負vo訃en upra赳a vr負ića ni虻e oba赳i虻e貞ti衍a ro苓i負e衍je či虻a dje苞a idu u taj obje虺at.
– Ro苓i負e衍je ni貞mo in苯or衫i貞a衍i o za負va訃a要ju vr負ića, jer to ta虺o ne ide. Ras計i貞aće衫o kon虺urs za pri虻em dje苞e u objek負i衫a ko虻i衫a ras計o衍aže衫o. Ta苓a će se zna負i ko虻i su objek負i na ras計o衍a茆a要ju i gdje će衫o pri衫i負i ko衍i虺o dje苞e. Ro苓i負e衍ji će bi負i na vri虻e衫e oba赳i虻ešte要i – kaže Sta要išić.
A.D.


Po計o苓nev要a smje要a pod zna虺om pi負a要ja

Vr負ić „Po衍e負a訃ac 2” je pr赳i ko虻i je počeo sa pro虻ek負om po計o苓nev要e smje要e. Ona se po虺a述a衍a kao oprav苓a要a. Da li će u ne虺om od dru茆ih vr負ića bi負i pre貞e衍je要a dru茆a smje要a Vuk Sta要išić ni虻e znao da sa觔pšti.
– Sve će衫o raz衫o負ri負i na vri虻e衫e. Da prođe ten苓er za Sta訃u va訃oš ka虺o tre苑a, pa će衫o vi苓je負i šta i ka虺o – ka述ao je Sta要išić.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadr隕e.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j 熰 biti izbrisan u najkra熰m roku 鋱m bude primije熰n ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadle駐im institucijama.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"