Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita * Odbornicu uhapsili zbog telefonskog poziva * Mila tumačio uz pomoć rječnika * Tužilaštvo da ispita bogatstvo Vujovića * Decembar u znaku dobrog zvuka * Savremena srpska umjetnost pred kineskom publikom * Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Janko Vučinić, predsjednik Radničke partije :
Ako državni funkcioneri ne mogu da dokažu da su nešto stekli od svojih primanja, svu takvu imovinu im treba oduzeti. Mnogi su stekli imovinu na račun pljačke države i naroda.

Vic Dana :)

Mujo se jedva dovukao kući mrtav pijan u sitne sata, a bijesna Fata ga dočeka u kuhinji i zvizne mu jednu za uho:
- Pijanduro jedna obična, ‘o’š još pit’?
Mujo ćuti, a Fata mu zalijepi još jednu:
- A, budalet’no, ‘o’š još pit’?
Mujo i dalje ćuti, pa ga Fata tresne nogom:
- Čuješ ti mene? ‘O’š još pit?!
Mujo slegne ramenima:
- A daj onda još jednu kad s’ već tol’ko navalila...

Utrčava muž u kuću i s vrata viče:
- Ženooo... šta bi radila kad bih dobio na lotou?
- Uzela bih ti pola i ostavila te!
Muž izvadi 20 eura, daje ženi 10 i kaže:
- Briši.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-12-01 ZBOG NEISPRAVNIH PONUDA Poništen tender za Cvijetnu ulicu
Po­ni­šten je ten­der za iz­bor naj­po­volj­ni­jeg po­nu­đa­ča za re­kon­struk­ci­ju Cvi­jet­ne uli­ce na Sta­rom aero­dro­mu jer je Dr­žav­na ko­mi­si­ja za kon­tro­lu po­stu­pa­ka jav­nih na­bav­ki usvo­ji­la žal­bu da­ni­lov­grad­ske fir­me Met&Alu Plast. Za ove ra­do­ve iza­bra­na je fir­ma AM si­stem, na dru­gom mje­stu na­šla se po­nu­da To­ško­vi­ća, na tre­ćem po­nu­da Teh­no­pu­ta, po­nu­da Da­ni­lov­gra­đa­na je ran­gi­ra­na na če­tvr­tom mje­stu, dok je pe­to­ran­gi­ra­na bi­la po­nu­da fir­me In­že­nje­ring put. Da­ni­lov­gra­đa­ni su u žal­bi na­ve­li da je po­gre­šna ocje­na Di­rek­ci­je jav­nih ra­do­va da su do­sta­vlje­ne po­nu­de is­prav­ne. Oni na­vo­de da su po­nu­de fir­me AM si­stem i To­ško­vi­ći ne­is­prav­ne jer ni­je­su do­sta­vi­li ga­ran­ci­je po­nu­de u pred­vi­đe­nom ro­ku. Ta­ko­đe, na­vo­de da je po­nu­da Teh­no­pu­ta ne­is­prav­na iz­me­đu osta­log jer po­nu­đač na ko­ver­ti u ko­joj je bi­la za­pa­ko­va­na po­nu­da ni­je na­pi­sao tač­nu adre­su od­no­sno sje­di­šte.
Dr­žav­na ko­mi­si­ja utvr­di­la je da su osno­va­ni na­vo­di Da­ni­lov­gra­đa­na zbog če­ga je Di­rek­ci­ji jav­nih ra­do­va na­lo­žila da u po­nov­nom po­stup­ku ot­klo­ni ne­pra­vil­no­sti na ko­je mu je uka­za­no u ro­ku od 15 da­na. Ta­ko­đe, oba­ve­za­la je Di­rek­ci­ju jav­nih ra­do­va da fir­mi Met&Alu Plast is­pla­ti 1.300 eura na ime tro­ško­va po­stup­ka, te da de­set hi­lja­da eura ko­je su Da­ni­lo­vra­đa­ni upla­ti­li na ime na­kna­de za vo­đe­nje po­stup­ka po žal­bi vra­ti.
N.S.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"