Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita * Odbornicu uhapsili zbog telefonskog poziva * Mila tumačio uz pomoć rječnika * Tužilaštvo da ispita bogatstvo Vujovića * Decembar u znaku dobrog zvuka * Savremena srpska umjetnost pred kineskom publikom * Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Janko Vučinić, predsjednik Radničke partije :
Ako državni funkcioneri ne mogu da dokažu da su nešto stekli od svojih primanja, svu takvu imovinu im treba oduzeti. Mnogi su stekli imovinu na račun pljačke države i naroda.

Vic Dana :)

Mujo se jedva dovukao kući mrtav pijan u sitne sata, a bijesna Fata ga dočeka u kuhinji i zvizne mu jednu za uho:
- Pijanduro jedna obična, ‘o’š još pit’?
Mujo ćuti, a Fata mu zalijepi još jednu:
- A, budalet’no, ‘o’š još pit’?
Mujo i dalje ćuti, pa ga Fata tresne nogom:
- Čuješ ti mene? ‘O’š još pit?!
Mujo slegne ramenima:
- A daj onda još jednu kad s’ već tol’ko navalila...

Utrčava muž u kuću i s vrata viče:
- Ženooo... šta bi radila kad bih dobio na lotou?
- Uzela bih ti pola i ostavila te!
Muž izvadi 20 eura, daje ženi 10 i kaže:
- Briši.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-12-01 OCJENA ANDRIJE NIKOLIĆA I FRANCUSKE AMBASADORKE Bojkot nije rješenje
Na sa­sta­na­ku pred­sjed­ni­ka skup­štin­skog od­bo­ra za me­đu­na­rod­ne od­no­se i ise­lje­ni­ke An­dri­je Ni­ko­li­ća i am­ba­sa­dor­ke Re­pu­bli­ke Fran­cu­ske u Cr­noj Go­ri Kri­stin Tu­dik Ga­bo­ri oci­je­nje­no je da opo­zi­ci­ja tre­ba da pre­ki­ne boj­kot par­la­men­ta.
Ka­ko se na­vo­di u sa­op­šte­nju, Ni­ko­lić je re­kao da cr­no­gor­ska opo­zi­ci­ja boj­ko­tom par­la­men­ta i iz­bje­ga­va­njem uče­šća u ra­du rad­ne gru­pe za iz­mje­nu iz­bor­nog za­ko­no­dav­stva de­mon­stri­ra da joj ni­je sta­lo do una­pre­đi­va­nja iz­bor­nih uslo­va, što bi u bu­duć­no­sti tre­ba­lo da joj po­slu­ži kao ali­bi za no­ve iz­bor­ne ne­u­spje­he.
Am­ba­sa­dor­ka Tu­dik is­ta­kla je da pred­stav­ni­ci EU u svim raz­go­vo­ri­ma sa opo­zi­ci­jom su­ge­ri­šu da boj­kot par­la­men­ta ni­je rje­še­nje i da ga tre­ba pre­ki­nu­ti, ali da ta­kvi do­bro­na­mjer­ni sa­vje­ti ne na­i­la­ze na ra­zu­mi­je­va­nje.
Ona je oci­je­ni­la da će ne­dav­no osni­va­nje Udru­že­nja Fran­cu­sko-cr­no­gor­ski po­slov­ni krug osna­ži­ti pri­vred­nu sa­rad­nju dvi­ju dr­ža­va, a da će na­ja­vlje­no otva­ra­nje fran­cu­ske pred­škol­ske usta­no­ve i osnov­ne ško­le u Cr­noj Go­ri do­pri­ni­je­ti pri­vla­če­nju ve­ćeg bro­ja fran­cu­skih in­ve­sti­to­ra.
Ni­ko­lić je pod­sje­tio da su Fran­cu­zi naj­broj­ni­ji tu­ri­sti u Cr­noj Go­ri kad je ri­ječ o gra­đa­ni­ma ze­ma­lja EU, uz ocje­nu da po­sto­ji pro­stor za da­lje ja­ča­nje eko­nom­ske sa­rad­nje.
Iz­ra­že­na je obo­stra­na za­in­te­re­so­va­nost za ja­ča­nje par­la­men­tar­ne sa­rad­nje, po­go­to­vo na ni­vou rad­nih ti­je­la nad­le­žnih za vanj­ske po­slo­ve.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"