Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita * Odbornicu uhapsili zbog telefonskog poziva * Mila tumačio uz pomoć rječnika * Tužilaštvo da ispita bogatstvo Vujovića * Decembar u znaku dobrog zvuka * Savremena srpska umjetnost pred kineskom publikom * Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Janko Vučinić, predsjednik Radničke partije :
Ako državni funkcioneri ne mogu da dokažu da su nešto stekli od svojih primanja, svu takvu imovinu im treba oduzeti. Mnogi su stekli imovinu na račun pljačke države i naroda.

Vic Dana :)

Mujo se jedva dovukao kući mrtav pijan u sitne sata, a bijesna Fata ga dočeka u kuhinji i zvizne mu jednu za uho:
- Pijanduro jedna obična, ‘o’š još pit’?
Mujo ćuti, a Fata mu zalijepi još jednu:
- A, budalet’no, ‘o’š još pit’?
Mujo i dalje ćuti, pa ga Fata tresne nogom:
- Čuješ ti mene? ‘O’š još pit?!
Mujo slegne ramenima:
- A daj onda još jednu kad s’ već tol’ko navalila...

Utrčava muž u kuću i s vrata viče:
- Ženooo... šta bi radila kad bih dobio na lotou?
- Uzela bih ti pola i ostavila te!
Muž izvadi 20 eura, daje ženi 10 i kaže:
- Briši.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-12-01 FLEŠ
Po­li­tič­ki ap­surd
Pot­pred­sjed­nik Vla­de Zo­ran Pa­žin sma­tra da je ne­sprem­nost opo­zi­ci­je da uče­stvu­je u ra­du skup­štin­ske rad­ne gru­pe za pri­mje­nu pre­po­ru­ka ODI­HR-a po­li­tič­ki ap­surd.
– Ne mo­gu da se to­me ne ču­dim i ne mo­gu da ne po­sta­vim pi­ta­nje da li je to za­pra­vo je­dan po­ku­šaj stva­ra­nja ali­bi­ja opo­zi­ci­je za ne­ke bu­du­će iz­bor­ne pro­ma­ša­je – re­kao je Pa­žin.
Pot­pred­sjed­nik Vla­de je me­di­ji­ma re­kao da ne tre­ba bje­ža­ti od či­nje­ni­ce da boj­kot par­la­men­ta od stra­ne opo­zi­ci­je sva­ka­ko ne do­pri­no­si do­brom imi­džu dr­ža­ve.
M.V.

Po­ve­ća­li broj man­da­ta
Istin­ska so­ci­jal­de­mo­kra­ti­ja po­bi­je­di­la je na lo­kal­nim iz­bo­ri­ma u Tu­zi­ma, Moj­kov­cu, Pet­nji­ci i na Ce­ti­nju, ka­zao je no­si­lac li­ste So­ci­jal­de­mo­kra­ta u Tu­zi­ma Sa­mir Adžo­vić.
– Vje­ru­je­mo da je so­ci­jal­de­mo­krat­ski, gra­đan­ski kon­cept naj­bo­lje mo­gu­će rje­še­nje za jed­no dru­štvo ko­je te­ži pro­gre­su, i to su gra­đa­ni pre­po­zna­li. Sa za­do­volj­stvom mo­že­mo re­ći da smo na lo­kal­nim iz­bo­ri­ma u Tu­zi­ma, u od­no­su na re­zul­ta­te sa par­la­men­tar­nih iz­bo­ra 2016. go­di­ne, ostva­ri­li rast od 41 od­sto za sa­mo go­di­nu da­na – is­ta­kao je funk­ci­o­ner SD.
Ka­ko je do­dao, po­tvr­di­lo se da su So­ci­jal­de­mo­kra­te ozbilj­na po­li­tič­ka sna­ga, ne sa­mo u Tu­zi­ma, već u ci­je­loj Cr­noj Go­ri.M.V.

Bi­će mi­je­ša­nja u iz­bo­re
Sa­svim je re­al­no da se Ru­si­ja umi­je­ša u cr­no­gor­ske pred­sjed­nič­ke iz­bo­re, a ta moć­na ze­mlja ra­ni­je je bi­la pot­ci­je­nje­na od svih, ka­zao je ge­ne­ral­ni se­kre­tar Atlant­skog sa­vje­ta Cr­ne Go­re Sa­vo Ken­te­ra.
– Re­zul­tat tog pot­cje­nji­va­nja se i da­nas vi­di kroz mi­je­ša­nje Ru­si­je u ame­rič­ke iz­bo­re i u re­fe­ren­dum u Ve­li­koj Bri­ta­ni­ji, kao u i mno­gim dru­gim ze­mlja­ma. Sa­svim je re­al­no da će Ru­si­ja po­ku­ša­ti da se mi­je­ša u pred­sjed­nič­ke iz­bo­re u Cr­noj Go­ri i da će si­gur­no ima­ti svog kan­di­da­ta, ko­ga će po­ku­ša­ti da na­met­ne kao pra­vi iz­bor gra­đa­ni­ma Cr­ne Go­re. Či­nje­ni­ca je da će i taj po­ku­šaj, kao i onaj pri­je nje­ga, bi­ti osu­je­ćen – re­kao je Ken­te­ra za RSE.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"