Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-12-06 UHAPŠEN PODGORIČANIN B.G. (33) Osumnjičen za bombaški napad
Slu­žbe­ni­ci Cen­tra bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca su, pred­u­zi­ma­ju­ći mje­re i rad­nje iz svo­je nad­le­žno­sti, li­ši­li slo­bo­de bez­bjed­no­sno in­te­re­sant­no li­ce B.G. (33) iz Pod­go­ri­ce zbog po­sto­ja­nja osno­va sum­nje da je u ok­to­bru po­či­nio kri­vič­no dje­lo iza­zi­va­nje op­šte opa­sno­sti u sti­ca­ju sa kri­vič­nim dje­lom ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja.
– De­žur­na slu­žba CB Pod­go­ri­ca je 12.10.2017. go­di­ne, oko 00.30, oba­vi­je­šte­na da je ne­po­zna­to li­ce ba­ci­lo eks­plo­ziv­nu na­pra­vu, ruč­nu bom­bu, na te­ra­su pr­vog spra­ta po­ro­dič­ne ku­će u vla­sni­štvu A.B., ko­ja se na­la­zi u na­se­lju Ko­nik. Usled dej­stva eks­plo­zi­je na­sta­la su ošte­će­nja na ku­ći. Ni­je bi­lo po­vri­je­đe­nih li­ca. Od­mah po sa­zna­nju da je po­či­nje­no kri­vič­no dje­lo po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su, u ko­or­di­na­ci­ji i po na­lo­gu nad­le­žnog tu­ži­o­ca, iz­vr­ši­li kri­mi­na­li­stič­ki uvi­đaj. To­kom vr­še­nja kri­mi­na­li­stič­kog uvi­đa­ja sa li­ca mje­sta iz­vr­še­nja kri­vič­nog dje­la iz­u­ze­ti su tra­go­vi ko­ji su upu­će­ni u Fo­ren­zič­ki cen­tar ra­di vje­šta­če­nja.
VJ.D.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"