Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-12-06 PODACI CBCG ZA DEVET MJESECI Rast u četiri sektora
Fi­nan­sij­ski si­stem u Cr­noj Go­ri re­la­tiv­no je sta­bi­lan, sa pri­sut­nim ri­zi­ci­ma umje­re­nog in­ten­zi­te­ta, pri če­mu je po­treb­no na­sta­vi­ti ak­tiv­no­sti na li­je­če­nju ra­nji­vo­sti re­al­ne eko­no­mi­je, oci­je­nje­no je na ju­če­ra­šnjoj sjed­ni­ci Sa­vje­ta za fi­nan­sij­sku sta­bil­nost.
Iz Cen­tral­ne ban­ke (CBCG) je sa­op­šte­no da je rast eko­nom­ske ak­tiv­no­sti na­sta­vljen i u tre­ćem kvar­ta­lu, te da je za de­vet mje­se­ci ostva­ren rast u sek­to­ri­ma gra­đe­vi­nar­stva, tu­ri­zma, sa­o­bra­ća­ja i tr­go­vi­ne na ma­lo. Trend ra­sta pra­ti i stra­ne di­rekt­ne in­ve­sti­ci­je, či­ji je ne­to pri­liv, pre­ma pre­li­mi­nar­nim po­da­ci­ma, za de­vet mje­se­ci iz­no­sio 311,7 mi­li­o­na eura, što je rast od 10,6 od­sto u od­no­su na isti pe­ri­od pro­šle go­di­ne. M.B.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"