Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-12-06 PROGRAM ENERDŽI VUD Odobreno 200 kredita
U okvi­ru tre­će fa­ze pro­gra­ma Ener­dži vud, ko­ja je po­če­la da se re­a­li­zu­je sre­di­nom ok­to­bra, do sa­da je odo­bre­no vi­še od 200 bes­ka­mat­nih kre­di­ta i is­ko­ri­šće­no pre­ko 80 od­sto sred­sta­va na­mi­je­nje­nih za sub­ven­ci­ju, sa­op­šte­no je iz Mi­ni­star­stva eko­no­mi­je. Taj re­sor je u ovoj go­di­ni obez­bi­je­dio sred­stva u iz­no­su od 85 hi­lja­da eura u ci­lju re­a­li­za­ci­je tre­će fa­ze pro­gra­ma ko­ji do­ma­ćin­stvi­ma obez­bje­đu­je bes­ka­mat­ne kre­di­te za ku­po­vi­nu i ugrad­nju si­ste­ma za gri­ja­nje na mo­der­ne ob­li­ke bi­o­ma­se (pe­let i bri­ket).
– S ob­zi­rom na to da je re­a­li­za­ci­ja pro­jek­ta vi­še ne­go uspje­šna u pret­hod­nom pe­ri­o­du, a in­te­re­so­va­nje gra­đa­na ve­li­ko, oče­ku­je­mo da će i pre­o­sta­li dio sred­sta­va ve­o­ma br­zo bi­ti is­ko­ri­šćen – ka­za­li su iz Mi­ni­star­stva eko­no­mi­je.
U re­a­li­za­ci­ji pro­gra­ma part­ne­ri su Atlas ban­ka, Hi­po­te­kar­na, NLB i Pr­va ban­ka. Naj­vi­še sred­sta­va za sub­ven­ci­ju bes­ka­mat­nih kre­di­ta osta­lo je u Atlas ban­ci. Gra­đa­ni u okvi­ru pro­gra­ma mo­gu do­bi­ti bes­ka­mat­ne kre­di­te u iz­no­su do 3,5 hi­lja­da eura.
D.M.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"