Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-12-06 VIŠI SUD U PODGORICI Suđenje Pupoviću
Pred vi­je­ćem su­di­je pod­go­rič­kog Vi­šeg su­da Pre­dra­ga Ta­ba­ša da­nas će bi­ti na­sta­vlje­noo su­đe­nje Ba­ra­ni­nu Mi­la­nu Pu­po­vi­ću, ko­ji je op­tu­žen da je 1. no­vem­bra 2016. go­di­ne autom uda­rio su­gra­đa­ni­na Mi­la­na Ške­ro­vi­ća, ko­ji je de­vet da­na ka­sni­je pre­mi­nuo u KBC usled te­ških po­vre­da ko­je je za­do­bio tom pri­li­kom. Pre­ma na­vo­di­ma iz op­tu­žni­ce, Pu­po­vić je 1. no­vem­bra pro­šle go­di­ne, oko 16.25, na­kon sva­đe sa Va­si­li­jem Bo­ško­vi­ćem is­pred ka­fea „Bar­ka” u Ba­ru, ušao u auto­mo­bil „al­fa ro­meo” i na­glo ve­li­kom br­zi­nom kre­nuo pre­ma re­sto­ra­nu „Am­fo­ra”.
Vi­še pu­ta se na­glo za­u­sta­vljao kre­ću­ći se na­glo na­pri­jed-na­zad, na­sr­ću­ći na Bo­ško­vi­ća u na­mje­ri da ga uda­ri. U jed­nom tre­nut­ku se vra­tio is­pred lo­ka­la „Bar­ka”, gdje ga je Ške­ro­vić opo­me­nuo zbog po­na­ša­nja, na­kon če­ga je okri­vlje­ni na­glo usmje­rio auto­mo­bil pre­ma nje­mu i uda­rio ga. Ške­ro­vić je od si­li­ne uda­ra za­vr­šio na ha­u­bi auto­mo­bi­la.
– Na­kon to­ga se na­glo, ne­sma­nje­nom br­zi­nom i sa ošte­će­nji­ma na po­klop­cu mo­to­ra, vra­tio na de­snu po­lo­vi­nu ko­lo­vo­za še­ta­li­šta, ka­da je ošte­će­ni pao na as­falt, a on vo­zi­lom, ne­sma­nje­nom br­zi­nom, na­sta­vio u prav­cu re­sto­ra­na „Am­fo­ra”, na­pu­šta­ju­ći li­ce mje­sta – na­vo­di se u op­tu­žni­ci.M.V.P.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"